Sen de katıl bizeBu arada benimde kilo vermem lazım nirvanaya ulasmisim sabah tartıda gördüğüme inanamadim. Hayirlisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de katıl bizeBu arada benimde kilo vermem lazım nirvanaya ulasmisim sabah tartıda gördüğüme inanamadim. Hayirlisi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun ablacim
Geçmiş olsun canim
Sana da günaydınGünaydınnnn![]()
Beni gördüğüne ne çok seviniyor yaaaareppiiimmmmSana da günaydın![]()
He, geldi şükür, iki gözümün çiçeği, diyom…Beni gördüğüne ne çok seviniyor yaaaareppiiimmmm![]()
Allah razı olsun canım benimAfiyet olsun ablacim
Geçmiş olsun canim
Benim deBu arada benimde kilo vermem lazım nirvanaya ulasmisim sabah tartıda gördüğüme inanamadim. Hayirlisi
Seni yiyeeeerimmmm ama diyetteyim tatlı yasakHe, geldi şükür, iki gözümün çiçeği, diyom…![]()
Olar her gun diyetteyim zatenSen de katıl bize![]()
Sagolasin ablacimAllah razı olsun canım benim
Sana da çok geçmiş olsun Allah şifalar ve de hayat rutininde çok çok kolaylıklar versin![]()
Ne mutlu bize ablacımmdolar milyoneri ile M Meyraa- nın yazdıklarını keyifle, tebessümle okuyorum.Enerjimi yükselttiler.İyi ki varlar.Size de iyi nöbetler.
Amin ecmain inşallah ablacımBereketli olsun canım kuzucum balım![]()
Ben diyet tatlıyım, gönül rahatlığıyla yiyebilirsin, derrrrrmipimSeni yiyeeeerimmmm ama diyetteyim tatlı yasak![]()