- 28 Aralık 2023
- 6.442
- 19.430
- 168
Bu şartlar altında yarışamam cınımmm üzgünümYa özrengin demedi mi sana, yaşını söylemeyen ( hoş söyledim de sen görmedin neyse) kilosunu söyler mi? Diye. Hıh?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şartlar altında yarışamam cınımmm üzgünümYa özrengin demedi mi sana, yaşını söylemeyen ( hoş söyledim de sen görmedin neyse) kilosunu söyler mi? Diye. Hıh?
Benim hedefim 5 kg vermek, 1 Kasım da verememiş olursam kes cezamı, razıyımE hadi kilo bildirimi yapalım haftalık kim daha çok vermiş (yüzdelik) ona bakarız
Yenilen yenenin istediği bişeyi yapsın
Beklenen cevap geldiYa özrengin demedi mi sana, yaşını söylemeyen ( hoş söyledim de sen görmedin neyse) kilosunu söyler mi? Diye. Hıh?
Tamam len ona da kabulBenim hedefim 5 kg vermek, 1 Kasım da verememiş olursam kes cezamı, razıyım![]()
Razıyız her cezaya dedik ya, demirden korksak………. DurumuTamam len ona da kabul
Ama acımasız olurum bak
Bu arada benim de hedefim 5 kilo![]()
Bi şeyimiz de uymasa, şaşardım zaten…Tamam len ona da kabul
Ama acımasız olurum bak
Bu arada benim de hedefim 5 kilo![]()
Hadi bakalım ben de veremezsem sana da açık çekRazıyız her cezaya dedik ya, demirden korksak………. Durumu
Bir ay için 5 kg çok normalde çok ama benim son dönem aldığım henüz yerleşmemiş kilo olduğu için veririm diye düşünüyorum
Bi de iddia gibi olmasın (harama bulaşmayalım ) tek taraflı olsun yani verirsem bir şey yok, ama veremezsem bana ceza vereceksin, açık çek….![]()
Senin şu anki kilonda olsam razıyım uleyyynnHadi bakalım ben de veremezsem sana da açık çek
Kilo hedefim de 58 sen gibi yazmayayım hadi![]()
Seni de alalım yarışa şekerimSenin şu anki kilonda olsam razıyım uleyyynn![]()
Vermek isteyip istemediğimden emin değilimSeni de alalım yarışa şekerim![]()
E tabi olacak o kadar…bir tarafta bekar,, körpe bir gen kız, diğer tarafta evli 3 çocuklu bir genç kız…Hadi bakalım ben de veremezsem sana da açık çek
Kilo hedefim de 58 sen gibi yapmayayım hadi![]()
AyyyynenSenin şu anki kilonda olsam razıyım uleyyynn![]()
45 yaşında genç kızE tabi olacak o kadar…bir tarafta bekar,, körpe bir gen kız, diğer tarafta evli 3 çocuklu bir genç kız…![]()
Ben vermek istediğimden eminim de, verebileceğimden çok emin değilim…Vermek isteyip istemediğimden emin değilim![]()
Bak ceza yicem de enişte beyeBen vermek istediğimden eminim de, verebileceğimden çok emin değilim…
kızım tatlı istedi, eşim de ne bulduysa almış gelmiş, bi de sen seversin fıstıklı diyor… bir tabak yemek ve salata yeyip usulca kaçtım masadan
Dakka bir gol bir olmasın diye, bakalım kaç saat pardon gün sürecek![]()
Neeeeee kim o nine45 yaşında genç kız![]()
Ne ara 45 oldun arkadaşım45 yaşında genç kız![]()
Ondan gizli yapıyorum, az yiyince çok kızıyor, ona sorsan mankenim , gözlerinde de sorun yok maşallah amaBak ceza yicem de enişte beye![]()