Öncelikle merhabalar bende varım bu yarışta:))) Ben geçen hafta başladım diyete salıdan salıya tartılıyorum 22.03.2011 de 72.1 olarak başladım ve dün(29.03.2011) 71.5 geldim akşam yemek yok sadece yoğurt salata bol su ve nivea krem aldım anti selülit:))) öğlen yemeklerinden pilav tatlı yada diğer kilo yapıcı şeyleri çıkardım sabahta ekmek arası ot ve peynir domates yiyorum:))) amacım 2 ayda 6 vermek inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz unutmadan hafta sonları yürüyüş akşamlarıda egzersiz yapıyorum ne çok yazdımmmmm
Evet canım talep yok malesef.İsterseniz benim topicime gelin.Yada biraz daha bekleyelim talep biraz daha artınca açalım yarışmayı.
tamam biraz bekleyelim o zaman..
bu sefer kurtulurum insallahh bu yaglardannn
insan kiloyu veriyor ama vucudu skilastirmak cok zor hele bide benim gibi yagli bir göbekse...
bugun her acidan resimlerimi cektim..kendime hic bi kadar net arkadan bakmamistim yanlarim ne kadarda igrenc duruyorrr
Kızlar; videodaki hareketleri yapıyorum iki gündür. İnanın gülerken bile acıyor göbeğim. Dün zorlandım ama bugün daha kolaydı. Hem 24 saatte bir yapılıyormuş (videodaki adam dedi valla) hemde 8 dakika. Adamın yaptığı sayılarda yapmak zorunda değilsiniz. Yapabildiğiniz kadar deneyin.
[video=youtube;GRL-YGgm2IA]http://www.youtube.com/watch?v=GRL-YGgm2IA[/video]
Kendi topiğime yazmıştım, sizede yardımı olur belki
ne yarısmamı? evet evet bende varım
günaydin diva..
ben sabah kalkinca 2bardak limonlu su ictim ve 1saat tempolu yürüdüm..gelince sogumadan 50mekik hareketi yaptim..
kahvaltida 2.5dilim kizarmis ekmek peynir domates salatalik ve tost makinasinda kizartilmis 3dilim sucuk yedim
sucuklar yagini bayagi bi süzdü ama genede yagli biliyorum ama aksama kadar yakarim
Günaydın canıımmm.Sabah sabah nasıl bir saat yürüdün diyecektim ki.Postada çalıştıgını hatırladım. Kızarmış ekmek tercih etmen çok iyi çünkü yağsız kızartılınca kalorisi çok çok düşüyor.Sucuk biraz sırıtmış menünde Ama çok azcık yemişsin zaten.Genel anlamda güzel canım menün:97:
sandvic yaptim sucuklari marullu falann
sabah sporu cok iyi geldi vallaa kosu bandim gelsin daha erken saatte yapmayi dusunuyorum
disari cikinca havanin aydinlanmasini bekliyorum 1saat