Küçük bir incelme&sıkılaşma takımı kuralım mı?

Küçük bir incelme&sıkılaşma takımı kuralım mı?

• Evet

OY: 12 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Hazır değilim.Daha sonra.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
Kızlar :80:"Göbegini ve Basenini Ertimek İsteyenlerin Yarış Alanı" yarışması tekrar başlayana kadar ekip halinde spor (ve diyetle) beraber yarışarak kilo vermek&incelmek istermisiniz?Bir tür "Zayıflama Kankaları" gibi.Kendi aramızda yarışıp 1.seçeriz.Hem motive oluruz hemde ödüllendirirz birbirmizi.:13:

Kızlar konuyla ilgili düşüncelerinizi,günlük yaptıklarınızı,yarışmanın sonuçlarını Diyet Grupları, Diyet Başarı Öyküleri veya Egzersizler forumlarında açacağım topicde konuşacağız.Yarışmamız bölgesel incelmeye yönelik bir formatta olacaktır.Bu topic sadece anket amaçlıdır.Talep olursa yarışma topiğimizi açacağım.Yarışmak konusunda kararlı olanlar bana özel msj atın lütfen.

Son düzenleme:
Ben geldimmmmm Ben varım cnmm ama konuyu DİYET GRUPLARI bölümüne açsaysadın daha yaralı olurdu sankı burda cok ınsan toplayamayız gıbı gelıyor.

Öncelikle merhabalar bende varım bu yarışta:))) Ben geçen hafta başladım diyete salıdan salıya tartılıyorum 22.03.2011 de 72.1 olarak başladım ve dün(29.03.2011) 71.5 geldim akşam yemek yok sadece yoğurt salata bol su ve nivea krem aldım anti selülit:))) öğlen yemeklerinden pilav tatlı yada diğer kilo yapıcı şeyleri çıkardım sabahta ekmek arası ot ve peynir domates yiyorum:))) amacım 2 ayda 6 vermek inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz unutmadan hafta sonları yürüyüş akşamlarıda egzersiz yapıyorum ne çok yazdımmmmm

Burda zaten sadece anketi açtım canım.Spora yönelik bir forum oldugu için kim katılır kim katılmaz merak ettim.

Harikasın canım.Maşallah.Biz Diyet Başarı Öyküleri forumundayız.Hergün zayıflamak adına ne yapıyorsak paylaşıyoruz.Bize oradan katılabilirsin.

Selam kızlar bende katılırım gruba nede olsa hayatımın vazgeçilemez unsurlarından olan diyet ve spor var.Ben 86 kiloydum şuan 83 kilo oldum ve hedefim 70 olmak(inşallah ) .Yaklaşık 3 akşamdır kondisyon bisikleti kullanıyorum yarım yada bir saat.Fazla spor yapmaya vaktim yok ama dengelemeye çalışıyorum işte

Rabia1984 ve diger kızlar forum yöneticimize msj attım.Birkaç gün içinde (1 Nisan'a kadar olsa güzel olur)yarışmamızın akibeti belli olacak.Beni takip edin canlarım

Canım bölgesel incelmeye yönelik yarışmalara pek ilgi yok malesef İstersen benim zayıflama topicime gel sana göbeğini eritmen yolunda yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.Kendi aramızda yarışırz ("Diyet - Sağlıklı Beslenme" bölümde "Diyet Başarı Öyküleri" forumu "Diva'nın Zayıflama Günlüğü" topici.)
Ama çok büyük bir göbek sorunun yoksa kendini zorlama bence.Yanlış anlama anladıgım kadarıyla zayıfsın o yüzden dedim.:97:

bende katilmak istiyorum ama pek talep yok sanirim
göbegimi ve yanlarimi eritmek istiyorum..
Dün bütün ölcülerimi altimm
Gögüs,Bel,Göbek;basen ohaa dedim yaniii...1haftadir yediklerimede dikkat ediyorumm...
mekik alati siparis vermistim o geldi bugun...cok zorlaniyorum valla 15-20 yapiyorum ara veriyorum
kosu bandida aldim evde 1saat yürüdükten sonra mekik cekmeyi düsünüyorum...
1ay sonra yani mayista tekrar alicam ölcülerimi bakalim ne kadar incelme olucak

Evet canım talep yok malesef.İsterseniz benim topicime gelin.Yada biraz daha bekleyelim talep biraz daha artınca açalım yarışmayı.

Evet canım talep yok malesef.İsterseniz benim topicime gelin.Yada biraz daha bekleyelim talep biraz daha artınca açalım yarışmayı.

tamam biraz bekleyelim o zaman..
bu sefer kurtulurum insallahh bu yaglardannn
insan kiloyu veriyor ama vucudu skilastirmak cok zor hele bide benim gibi yagli bir göbekse...
bugun her acidan resimlerimi cektim..kendime hic bi kadar net arkadan bakmamistim yanlarim ne kadarda igrenc duruyorrr

Üzülme canım hergün düzenli sporunu yaparsan yaza kadar bişeycikler kalmaz.İstersen buraya yazabilirsin neler yaptıgını günlük sen bilirsin.:97: Mekiklerini ihmal etmezsen yanların erir.Özellikle çapraz mekik olmalı.

Kendi topiğime yazmıştım, sizede yardımı olur belki

Kendi topiğime yazmıştım, sizede yardımı olur belki

Çok teşekkürler canım Kızlar bakın dids eski yarışma topcinin sahibi.İsterseniz onun topicinide yazabilirsiniz.
ne yarısmamı? evet evet bende varım

Ama talep yok canım malesef istersen benim diyet günlüğü yada dids'in yarışma topicine haftalık ölçülerini falan yazabilirsin.İkimizde ilgileniriz

günaydin diva..

ben sabah kalkinca 2bardak limonlu su ictim ve 1saat tempolu yürüdüm..gelince sogumadan 50mekik hareketi yaptim..
kahvaltida 2.5dilim kizarmis ekmek peynir domates salatalik ve tost makinasinda kizartilmis 3dilim sucuk yedim
sucuklar yagini bayagi bi süzdü ama genede yagli biliyorum ama aksama kadar yakarim

Günaydın canıımmm.Sabah sabah nasıl bir saat yürüdün diyecektim ki.Postada çalıştıgını hatırladım.Kızarmış ekmek tercih etmen çok iyi çünkü yağsız kızartılınca kalorisi çok çok düşüyor.Sucuk biraz sırıtmış menünde Ama çok azcık yemişsin zaten.Genel anlamda güzel canım menün:97:

Son düzenleme:

sandvic yaptim sucuklari marullu falann
sabah sporu cok iyi geldi vallaa kosu bandim gelsin daha erken saatte yapmayi dusunuyorum
disari cikinca havanin aydinlanmasini bekliyorum 1saat

sandvic yaptim sucuklari marullu falann
sabah sporu cok iyi geldi vallaa kosu bandim gelsin daha erken saatte yapmayi dusunuyorum
disari cikinca havanin aydinlanmasini bekliyorum 1saat

Vaayy koşu bandı çok mantıklı.Ama ben Leslie Sansone ile evde durduruğum yerde yürüyorum.Koşu bandı fazla masraf olur heralde.Zaten koşamam üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…