Küçük bir incelme&sıkılaşma takımı kuralım mı?

Küçük bir incelme&sıkılaşma takımı kuralım mı?

• Evet

OY: 12 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Hazır değilim.Daha sonra.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12
Vaayy koşu bandı çok mantıklı.Ama ben Leslie Sansone ile evde durduruğum yerde yürüyorum.Koşu bandı fazla masraf olur heralde.Zaten koşamam üstünde

ben fitnese yazilmistim gecen sene 1saat falan tempolu yuruyordum bazende kosuyodum arada
15dkda yanilmiyosam 100 kalori civarinda yakiyosun..
disarda yürümekten daha verimli oluyor hep ayni tempoda oldugu icin...15dk sonra ter bosaliyo benden

Evet evet gayet yararlı canım.Hayırlı olsun :81:

Biraz daha toplanana kadar buraya veya dids'in topicine yazabilirsiniz.Gerçekten yarışma konusunda kararlı olanlar özel msj atsın canlarım

bence bu topiği diyet bölümüne açarsan çok fazla katılım olur çünkü kilo vermek ve incelmek isteyenlerin çoğu sadece diyet bölümüne giriyor

Beklemeyelim yeterince beklemedik mi??
sen bir başlık aç oraya göreceksin farkı canım
ben biran önce başlamak istiyorum takım ruhu her zaman işe yaradı bende beklersem hevesim kaçar biliyorum .. bir deneyelim
özel bir topic aç derim ben ..

sabahki mekikten sonra karnim hala agriyor
ben göbegimi iceri cekerer cekiyorum mekik ebru salli pilates yaparken hep öyle diyor..
dogrumu acaba? yoksa benmi yanlis anladim:44:

ben yolda yürürken bile karnımı kasarak yürüyorum. bir ara çok göbüşüm vardı ayva göbüşüm. sonra bu bende alışkanlık yaptı. şimdi göbeğim yok ve sıkı. tavsiye ederim. tabi göbeğini sıkarak yürüdüğün zaman hızlı adımlarla yürüyeceksin. buda biraz nefes nefese kalma hali yaratıyor ama değer.

ben de katılırım. diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. spor da yapıyorum zaten.
bir kaç kilo da fazlam var çok iyi olur vallahi :)

demekki kaslar öyl daha iyi calisiyor..bende calisirken cekiyorum göbegimi bazen yürürkende cekiyorum:))
seda sayanin programinda bi plates hocasi söylemisti
göbüslerr icerii ........hoppppp

bence bu topiği diyet bölümüne açarsan çok fazla katılım olur çünkü kilo vermek ve incelmek isteyenlerin çoğu sadece diyet bölümüne giriyor

Canım diyet bölümünün admini spor bölümüne açmamızı istedi.Çünkü yarışma kiloyla değilde vücudu daha kusursuz daha sexy hale getirmekle alakalı.Öyle düşündüler.

Bu foruma bir topic açayım ben en iyisi.Gelen gelsin.

sabahki mekikten sonra karnim hala agriyor
ben göbegimi iceri cekerer cekiyorum mekik ebru salli pilates yaparken hep öyle diyor..
dogrumu acaba? yoksa benmi yanlis anladim:44:

İçeri çekersen çok daha fazla yağ yakarsın ama çok zorlarsın agrı yapar canım.

Evet kesinlikle mantıklı canım.Ama sadece göbüşü olanlar için geçerli.

ben de katılırım. diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. spor da yapıyorum zaten.
bir kaç kilo da fazlam var çok iyi olur vallahi :)

Bugün açacağım yarışma topicini umarım gelirsiniz oraya kızlar.

demekki kaslar öyl daha iyi calisiyor..bende calisirken cekiyorum göbegimi bazen yürürkende cekiyorum:))
seda sayanin programinda bi plates hocasi söylemisti
göbüslerr icerii ........hoppppp

Ağrı kesici iç canım.Belini sıcak tut.Canın tatlı bişey istersede kuru kayısı ye yada 1-3 küp bitter çikolata yersin

Ağrı kesici iç canım.Belini sıcak tut.Canın tatlı bişey istersede kuru kayısı ye yada 1-3 küp bitter çikolata yersin
tsk.ler canimm düzensizligimden dolayi dogum kontrol kullaniyorum 2aydir ben o iyi geliyo sicak dus aldim simdide iyi oldu...
bügün temizlik falan yaptim yemekten sonra biraz haraket lazim birazdan carsiya cikicam dolasayim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…