Merhaba kızlar. Gece gece beni uyku tutmadı. Yeni bir ev aldık ve 1 ay içinde teslim edilecek. Mobilyalarım çok fazla ve daha 4 senelikler, evlenirken bol bol ve kaliteli almıştık baya. Şimdi taşınacağım ev ise 2+1 ama 80 m2 brüt, neti 70-75 ancak. bu güne kadar hep gniş evlerde oturmuştum bol bol sığmıştık. şimdi ise canm çok sıkkın, eşyalarımı çok seviyorum,atmak-satmak zor geliyor bana. hepsini hallediyorum ama yemek odası tk. halledemiyorum bir türlü. sizden akıl almak istedim;
1-Aynalı konsolun aynasını çıkarttırabilir miyim mobilyacıda(duvara monte için)
2-Yemek masam çok büyük ve kitabeli,yine bir tadilatla mobilyacıya küçültüp kullansam diyorum
3-Lcd ünitesi almak istiyorum veya duvara monte ama tv sehpam çok güzel görünüyor bana
ne yapayım?
4-Bu arada yemek masasının sandalyeleri de baya büyük şeyler
5-Ya da hepsini toptan satıp bir tek ufak şık bir yemek masası ve sandalyeleri mi???
1,5 yaşında kızım olduu için evin heryerini mobilyayla kaplayı kızıma daracık alan bırakmak istemiyorum.
Ekstra masraf olarak sadece perde yaptıracağım, malum kredi çekeceğiz ev için
LTFN akıl vern bana...
1-Aynalı konsolun aynasını çıkarttırabilir miyim mobilyacıda(duvara monte için)
2-Yemek masam çok büyük ve kitabeli,yine bir tadilatla mobilyacıya küçültüp kullansam diyorum
3-Lcd ünitesi almak istiyorum veya duvara monte ama tv sehpam çok güzel görünüyor bana

4-Bu arada yemek masasının sandalyeleri de baya büyük şeyler

5-Ya da hepsini toptan satıp bir tek ufak şık bir yemek masası ve sandalyeleri mi???
1,5 yaşında kızım olduu için evin heryerini mobilyayla kaplayı kızıma daracık alan bırakmak istemiyorum.
Ekstra masraf olarak sadece perde yaptıracağım, malum kredi çekeceğiz ev için

LTFN akıl vern bana...