• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** küçük bir dükkan açmak? ***

ysmnarl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
58
0
26
merhaba bayanlar;
fikirlerinize ihtiyacım var.burdur'un bucak ilçesinde yaşıyorum ve burada küçük bir dükkan açmak istiyorum değişik küçük ama işleyen bir yer kendime göre süreklilikten kazanmak gibi...mesela ne açabilirim?fikirleriniz nelerdir?:KK58:
sizler yaşadığınız şehirlerde nelerle uğraşıyorsunuz neler açmak isterdiniz?
şimdiden teşekkürler....:KK52:

Ben de iş yeri açmak istiyorum ama eşim memur şuan için mümkün değil
iç giyim mağazası olabilir içinde bir çok çeşit ürün satabilirsiniz
ilçe olunca başka ne gider bilemedim

iç giyim bende düşünüyorum ama 3 tane var burada.yeni açılanlarda hemen kapanıyo:(

iç giyim bende düşünüyorum ama 3 tane var burada.yeni açılanlarda hemen kapanıyo:KK43:

bende cok istiyorum bir yer açmayı, ama daha zamanı var sanırım butik pasta kurabiye veya yurtdısından uyguna getirlen takıları satmayı düşünüyorum bende hem kararsızım hem maddi olarak daha hazır degilim :KK58:

bende cok istiyorum bir yer açmayı, ama daha zamanı var sanırım butik pasta kurabiye veya yurtdısından uyguna getirlen takıları satmayı düşünüyorum bende hem kararsızım hem maddi olarak daha hazır degilim :KK58:

aslında takı satılabilir birkaç kişinin fikrini aldım takı olabilir dediler.
yurt dışından nasıl getirttiriliyor bir bilginiz varmı?

aslında takı satılabilir birkaç kişinin fikrini aldım takı olabilir dediler.
yurt dışından nasıl getirttiriliyor bir bilginiz varmı?

trden'de temin edebilirsiniz yurtdışı dedim cnkü takıları daha değişik ve güzel geliyo bana
google yurtdısından alısveris yapabilcegim (takı) siteler yazarsanız önerileren siteler bulursunuz
ama daha önce şahsen hic alisveris yapmadım belli bi sınır var sanırım alısverisinde yani gümrük olayı filan
o açıdan belki sıkıntılı bi sürec olabilir ama aklıma da açıkcası başka birsey gelmiyor bende önce dükkan yerine bunu e-ticaret olarak düşündüm tutarsa kazanc iyi olursa dükkan acma fikri daha mantıklı geliyo

Back