bakın bizde tamamen böyle algıladık. bende arakadaşa mesaj attım bu yakışmadı diye..Görüşmeyi kesmenizi tavsiye ederim adam bariz karısından kıskanıyor hiç gerek yok böyle şeylere (bknz. Ne seytani gör ne lanet getir)
çok güzel cevap vermişsiniz. Eşimin o tavrı zaten tamamen geçiştirme amaçlı yazılmış bir cevap anlayana diyorki böyle düşünen biriyle artık görüşmem görüşürsek de dikkat ederim öylesine geçiştirme yani. Çünkü eşim kavga edecek çirkefleşecek bir adam değil sadece keser atar . Gitmiş bütün sosyal medyadan silmiş ve artık bu insnaalr evime giremez diyor. hayatımda olmadıklarını anlasınlar diyor.Bu arada arkadaşın eşi aradı ben öyle demedim özür dilerim sen beni yanlış anladın dedi. ama uslubu itici belki başka konuşuyor ama sanki böyle birine ders vermek istersinde birşeyler öğretirsin aynen öyle bir şeyi düzeltmeye çalışırken bile söylediklerinin yarısını anlamdık açıkçası :)Ben gorusmezdim hatasini anlayana kadar, anlamazsa kendileri bilir.
Esinizin " gorusursek bir daha soylemem" tavri yanlis bence bu kadarda ezik gibi davranmayin, havali hakaret mi yani? Ha yine de rahatsiz mi oluyor olabilir madem rahatsiz ortamdayken o kelime hosuma gitmiyor diyip gecebilir, laftan anlamayacak degilsinizdir heralde. Boyle eve gidip birbirini doldurup bu sekilde "karima sunu diyemezsin bilmem kaç keredir dikkatimi cekiyor" diye soylenmesi hoş degil.
Benim de 20 yillik cok yakin arkadasim var gorusuyoruz ama boyle abuk sabuk davranislari olsa aklini basina toplamadigi surece gorusmem cok net. Kimseyi şu kadar yillik arkadasim, bu kadar yillik arkadasim diye devamli alttan almak iyi birsey degil.
eşim sarkıyı bayana açmıyorki ortalığa açıyor okey le bitmek havalı bir şey ya taşım havalı geliyor diyor . Samimi bir ortam samimi gördüğümüz arkadaşlar. Normal bir davranış bence . Zaten masada milyonlarca espiri yapıldı. hatta daha çok bayan yaptı. Zaten bende olayı lafları bizmi yanlış anladık diye konu açtım yani bu laflardan hepimiz anladığı sanırım aynı şey yani ben art niyetli değilim.Adam eşini kiskanmis bunuda açıkça söylemiş
Eşinizin art niyeti olmayabilir. Normal oyanasaydiniz şarkı açmakta neyin nesi. Bu mesajlardan sonra bu tarz samimiyette olurmusunuZ bilemem. Görüşmeyi kesin..
çok güzel cevap vermişsiniz. Eşimin o tavrı zaten tamamen geçiştirme amaçlı yazılmış bir cevap anlayana diyorki böyle düşünen biriyle artık görüşmem görüşürsek de dikkat ederim öylesine geçiştirme yani. Çünkü eşim kavga edecek çirkefleşecek bir adam değil sadece keser atar . Gitmiş bütün sosyal medyadan silmiş ve artık bu insnaalr evime giremez diyor. hayatımda olmadıklarını anlasınlar diyor.Bu arada arkadaşın eşi aradı ben öyle demedim özür dilerim sen beni yanlış anladın dedi. ama uslubu itici belki başka konuşuyor ama sanki böyle birine ders vermek istersinde birşeyler öğretirsin aynen öyle bir şeyi düzeltmeye çalışırken bile söylediklerinin yarısını anlamdık açıkçası :)
ayy tam çuk diye oturdu. bende tam bunu dedim.Çok muhabbet tez ayrılık getirir olayı. Biraz görüşmeyin
Şarkıyı bayana açtı demedim. Ben sizi anladım. Esinizde art niyette bulmadım diğer adam belliki takıntılı eside söylemiş takıntılı diye. Bundan sonra gorussenizde hep tedirgin olacaksınız lafinizdan davranislarinizdan mana çıkartacak adam. Diken üstünde olmaktansa görüşmeyi kesin.eşim sarkıyı bayana açmıyorki ortalığa açıyor okey le bitmek havalı bir şey ya taşım havalı geliyor diyor . Samimi bir ortam samimi gördüğümüz arkadaşlar. Normal bir davranış bence . Zaten masada milyonlarca espiri yapıldı. hatta daha çok bayan yaptı. Zaten bende olayı lafları bizmi yanlış anladık diye konu açtım yani bu laflardan hepimiz anladığı sanırım aynı şey yani ben art niyetli değilim.
hahah açıkçası aramadım ama mesajla baya şayıştırdım baya atarlandım. Böle kelimelere anlamalr yüklemekmi arkadaşlık dedim. dünde aradım konuştuk. arkadaşın olaylardan haberi yokmuş. ben mesaj atınca öğrenmiş.Aama ben eşimi tanıdığım için diyo o takıntılı bir adam yani orda söylediği kelime yalancı bile olsa söyle düşünür diyor benim eşim yalancı değil bu sıfatı eşime kullanmasın lütfen diye uyramak ister diyor. Of dedim ya ben öle ayrıntıcı bir insna değilim biz doğal insnalrız ben oturupta her ağzımdan çıkan lafın altında ne arayacksınız diye düşünemem ki dedim. beni böyle gerecek insanlarla zaten görüşmem. sen eşini tanıyabilirsin . ama bunu kime sorarsan sor bu anlama getirir. siz ikiniz başka anlamlar anlıyor olabilirsiniz dedim. eşim bu konuya çok alındı tamam senin söylediklerini iletirim ama ben bu konuda başarılı olamam olayı yıkan kimse onun düzeltmesi lazım ben ne dersem deyim etki etmes dedim. Tabiki uslubunca söyledim kimseye emir vermek hattime değil.İyi yapmış, kavgaya cirkeflige gerek yok zaten gercekten haddini çok aşmış. Bir an kendimi ayni durumda dusunup eşime boyle birsey yazildigini hayal edince asiri sinirlenirdim. Direk kiz arkadasimi arayip senin agzin yok mu kocani doldurup yolluyorsun diye ayar cekesim gelirdi ama en iyisi bulasmamak ne diyeyim.
aslında onlar hakaret olarak görmüş onlar değilde eşi işte ama biz direk kıskançlık algıladık ve yakıştırmaısnı çirkin bulduk. onlarda diyorki benim eşim böle ufak kelimeleri bile hakaret görür takıntılıdır. Ben bu konuda çok çektim. am aalıştım diyor.Aama ben de diyorumki tamam öyle düşündüyse benim eşimde farklı anladı ve alındı düzletmekte ona düşer diyorum.Bu arada ben havali kelimesini hakaret olarak kabul ettiler sandim bazi arkadaslar adam kiskanmiş demiş.Benim aklima bile gelmemisti adamin kiskanmis olabilecegi...
Havali lafindan o manayi cikarip eşini kiskanmissa bu daha beter bir ruh hastaligi seviyesi ben boyle tiplerle ozur dileseler dahi gorusmezdim.
aslında onlar hakaret olarak görmüş onlar değilde eşi işte ama biz direk kıskançlık algıladık ve yakıştırmaısnı çirkin bulduk. onlarda diyorki benim eşim böle ufak kelimeleri bile hakaret görür takıntılıdır. Ben bu konuda çok çektim. am aalıştım diyor.Aama ben de diyorumki tamam öyle düşündüyse benim eşimde farklı anladı ve alındı düzletmekte ona düşer diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?