• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bebeği varken hamile kalanlar

Bende sizin gibiyim cok agladim hic istemedigim bir gebelik hala kafam karisik ne yapicagimi bilmiyorum 2 oglum var ve gercekten cok zorlaniyordum simdi birde hamilelik oldu aklima geldikce agliyorum.
Kaç haftalık hamilesiniz? Birde diğerleri kaç yaşında acaba ?

Insallah dediğiniz gibi olur çünkü düşünmekten ve üzülmekten akıl sağlığımı yitirmek üzereyim :kızgın:
Kolay olacak demiyorum oyle zor gunler gecirdimki bebek reflusunden dolayi 8 ay uyumayan bi bebegim vardi bi zaman sonra alisiyosunuz hic bisey kolaylasmiyor ama siz daha guclu oluyosunuz simdiden uzmeyin kendinizi tek cocugun tadini cikarin.

Kolay olacak demiyorum oyle zor gunler gecirdimki bebek reflusunden dolayi 8 ay uyumayan bi bebegim vardi bi zaman sonra alisiyosunuz hic bisey kolaylasmiyor ama siz daha guclu oluyosunuz simdiden uzmeyin kendinizi tek cocugun tadini cikarin.
Benim kızım 11 aylik oldu hala uyumuyor en azından bu duruma alisigim artık sanırım

Benim kızım 11 aylik oldu hala uyumuyor en azından bu duruma alisigim artık sanırım
Benim kizimda 1 yasindaydi hic uyumuyodu ve asiri huzursuzdu kac defa doktorumuzu arayip sormustum caresizlikten ne yapabilirim diye ama hamileligimin sonuna dogru kizim oyle bir sakinlestiki biz bile sasirdik bi taraf zorlasirken bi tarafimiz hep kolaylasti cok sukur. Saglikli olsunda zorluklarin hepsi bi gun bitiyor.

Benim kizimda 1 yasindaydi hic uyumuyodu ve asiri huzursuzdu kac defa doktorumuzu arayip sormustum caresizlikten ne yapabilirim diye ama hamileligimin sonuna dogru kizim oyle bir sakinlestiki biz bile sasirdik bi taraf zorlasirken bi tarafimiz hep kolaylasti cok sukur. Saglikli olsunda zorluklarin hepsi bi gun bitiyor.
Amin inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun

Büyük bebeğiniz nasıl karşıladı kıskandı mi acaba?

büyük ilk aylarda kıskanmayı bilmiyordu çünkü oda daha küçüktü ve küçükte çoğu zaman uyuyordu, gece bile uyanması yoktu o konuda şanslıydım. kıskançlık kızım aktifleşmeye başlayınca başladı, hala daha var. ama çok doğal bir duygu, dengeyi eminim bulursunuz. bir çok pedagog tavsiyesi var internette, kitaplarda işinize çok yarar.

büyük ilk aylarda kıskanmayı bilmiyordu çünkü oda daha küçüktü ve küçükte çoğu zaman uyuyordu, gece bile uyanması yoktu o konuda şanslıydım. kıskançlık kızım aktifleşmeye başlayınca başladı, hala daha var. ama çok doğal bir duygu, dengeyi eminim bulursunuz. bir çok pedagog tavsiyesi var internette, kitaplarda işinize çok yarar.
Teşekkür ederim bir an önce doğsa da ne yaşayacaksam yaşasam artık :)

Haha inşallah benim bebekte sakin olur çünkü kızım tebbet okuttu bana :halay:
Ablam da kolikmis 1 gece uyutmamis 7 ay boyunca annemi. Emin ol sakin olur sen süt veremem diye ablaya üzülme doktora sor veren çok kişi var belirli bir zamana kadar beslenmesine ozen gostererek.
Rabbimden gelen bir melek evinde olacak bereketiyle gelecek emin ol.

Ben bu istem dışı gebe kalanı anlamıyorum siz korunmuyor musunuz??? 3 sene korundum hamile kalmadım.

Spiralle bile hamile kalan insanlar var hiç duymadınız sanırım. Başınıza gelirse anlarsınız ne diyeyim.
Hayır onu demek istemedim tamam spiralle kaldım derseniz anlarım.ama yok korunmuyodum derseniz o biraz tuhaf yanı onu demek istedim. Yoksa inan kötü niyetli yazmadım.

Back