• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bebeği varken hamile kalanlar

İkisi de normal.
Ama aynı şekilde hamile kalan arkadaşım ikisini de sezaryen yaptı, bir sıkıntı olmadı.
Doktoru 1 sene geçiyor kapanır, hiçbir şey olmaz demişti öyle de oldu.
Benim de ilki normal ikinci kolay olur diyorlar doğru mu acaba

Benim ilk gebeliğim öyleydi.
Doğunca da adapte olmakta epey zorlandım ta ki yeniden hamile olduğumu duyana kadar.
Elbet geçecek, ya doğunca ya size gülünce:)
Diyorum ya beden ve ruhen gerçekten çok çok zor am benimkiler el ele tutuşup yürüyorlar falan, büyük küçüğe ayakkabı giydiriyor.
Öyle görünce ağlıyorsunuz:)
O hallerini hayal edin şimdiden.
Bana ilk sene akıl sağlığını koru yeter demişlerdi, çok doğruymuş.
Size de aynını öneririm😍
Aynı şeyi düşünüyorum ama pek mümkün değil sanırım :KK17:

Benim de ilki normal ikinci kolay olur diyorlar doğru mu acaba
Benim doğum hikayelerim bambaşka.
İlki çok zordu derdim ikinciyi yaşayana kadar.
Ama ikinciden sonra hiçbir dikiş ağrım olmadı, tek avantajı bu oldu bana.
Tabi iki doğumda da epiduralim verilmeden sunmi sancıyla açılma sağladık, onun da etkisi var.
Kimileri 3 saatte doğuruyor, benim ikinci hem daha geç hem de daha uzun ve sancılı bir sürede oldu.
Sanırım istatistik dışıyım😂

Merhaba arkadaşlar bebeğim 10 aylık ve hamile olduğumu öğrendim :KK61:öğrendiğimden beri ağlıyorum. Sağlıklı düşünemiyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı acaba destek olalım birbirimize.
Senle bir topikteydik hatırlarsan gebe kalabilmek için uğtasyorduk 😔 ve sen gebe kaldm doğurdun çok şükr yani yanlş hatrlamıyorsam ama çok güzel bir nimete yine kabusyorsn bu muntazam bişey niye aglyorsun bende böyle bir mucize olsn diye ağlıyorm ölüyorm hergn herkesn durumu farklı tabi ama asla sahip olamaya çalştgn günleri düşün öyle birdaha ağla bnve

Canim benim kizim 12 aylikken isteyerek hamile kaldim. Ilk dogdugunda sezeryan oldugum icin buyukle cok ilgilenemedim ve acaba yapmasamiydim cok mu erkendi dedim ama toparlayinca simdi iyiki oldu diyorum evet yorucular ama dunyanin en guzel şeylerileri bi gulumsemeyle herseyi unutturuyorlar inan neden oldu degil iyiki oldu diceksin.

Benim doğum hikayelerim bambaşka.
İlki çok zordu derdim ikinciyi yaşayana kadar.
Ama ikinciden sonra hiçbir dikiş ağrım olmadı, tek avantajı bu oldu bana.
Tabi iki doğumda da epiduralim verilmeden sunmi sancıyla açılma sağladık, onun da etkisi var.
Kimileri 3 saatte doğuruyor, benim ikinci hem daha geç hem de daha uzun ve sancılı bir sürede oldu.
Sanırım istatistik dışıyım😂
Inşallah benim ki kolay olur istatistiklerin içinde kalmak istiyorum :D

Senle bir topikteydik hatırlarsan gebe kalabilmek için uğtasyorduk 😔 ve sen gebe kaldm doğurdun çok şükr yani yanlş hatrlamıyorsam ama çok güzel bir nimete yine kabusyorsn bu muntazam bişey niye aglyorsun bende böyle bir mucize olsn diye ağlıyorm ölüyorm hergn herkesn durumu farklı tabi ama asla sahip olamaya çalştgn günleri düşün öyle birdaha ağla bnve
Ah canim çok haklısın Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama benim bebeğim daha çok küçük ve asla uyumayan bi bebek. Şimdi ikinci olunca nasil olacak ne olacak bilmiyorum :(

Canim benim kizim 12 aylikken isteyerek hamile kaldim. Ilk dogdugunda sezeryan oldugum icin buyukle cok ilgilenemedim ve acaba yapmasamiydim cok mu erkendi dedim ama toparlayinca simdi iyiki oldu diyorum evet yorucular ama dunyanin en guzel şeylerileri bi gulumsemeyle herseyi unutturuyorlar inan neden oldu degil iyiki oldu diceksin.
Inşallah canım inşallah dediğin gibi olur. Rabbim sabır versin inşallah hepimize .

Ah canim çok haklısın Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama benim bebeğim daha çok küçük ve asla uyumayan bi bebek. Şimdi ikinci olunca nasil olacak ne olacak bilmiyorum :KK43:
Allah yardm eder kuzmm suan gönlüne giren daha doğmamış bebegn de senin canın bi düşünsene su dakka artık yok o zman anlarsnn beni kuzmm onun için Eğer Rabbim verirse sabrını selametini rızkını da verir kuzmm

İkiz gibi büyürler ne güzel 🤗
Ağlamayı bırakıp şükr etmeyi denerseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz kolaylığını Rabbim verir elbet 🖤

Allah yardm eder kuzmm suan gönlüne giren daha doğmamış bebegn de senin canın bi düşünsene su dakka artık yok o zman anlarsnn beni kuzmm onun için Eğer Rabbim verirse sabrını selametini rızkını da verir kuzmm
Inşallah öyle olur canım inşallah bi kolaylık verir Rabbim. Sen ne zamandır istiyorsun canım en kısa süre de nasip olsun inşallah tüm isteyenlere

Inşallah öyle olur canım inşallah bi kolaylık verir Rabbim. Sen ne zamandır istiyorsun canım en kısa süre de nasip olsun inşallah tüm isteyenlere
Amin ben 4 yıldr evliyim 1 yıla yakın istemedik 3.5 yıldr istyorz hasretyleyz bebegmzn 😔😭

Bi kaç sene sonra iyiki olmuş dersiniz iyiki...boşuna üzülmeyin..

Back