• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük bebeği varken hamile kalanlar

Cocugu olmayan cok insan var Rabbim nasip etmiş size bende cok is cocuk sahibi olmayı benım ilk çocuğum olsun arkasina ikinciyide yaparım belki yine olmaz diye bana dua edin hamilelerin duası kabul olur muş
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canim

Merhaba,sezeryanlıyken ilk kızınızın altını kakasını falan kim aldı acaba? Hemen kalkamıyor muyuz sezeryandan sonra? Benim ilki normal,ikincisini sezeryan istiyorum.kızımla ilgilenemiycek miyim :(
Merhaba biraz gec yazdim kusura bakma annem bakti kizima altini o cekti hep. Zaten 3-4 gune toparliyorsunuz istesem bende yapabilirdim annem izin vermedi hizli iyilesmem icin. Merak etmeyin hemen ilgilenmeye baslarsiniz insallah. Rabbim saglikli hayirli kolay dogum nasip etsin.

Rabbim kolaylığını versin sağlıkla gelsin inşallah zor olacağı kesin ama nasip olmuş dünyaya geleceği varmış seni anlayabilirim bende sekiz aylıkken bebeğim kalmıştım ama düşük oldu KESK’e olsaydı insan başta üzülüyo ama kaybedince daha çok üzülmüştüm
Vallah ablam aynı senin gibi oldu o ama bilerek hamile kaldı hep ikiz gibi büyümelerini istiyordu öylede oldu çocuklar aradı kıskançlık yok aksine daha çok bağlılık var birlikde oynuyorlar çok güzeller 😍😍
Asla üzülme bence en mutlu şanslı insanı olmalısın 🙏🙏

Vallah ablam aynı senin gibi oldu o ama bilerek hamile kaldı hep ikiz gibi büyümelerini istiyordu öylede oldu çocuklar aradı kıskançlık yok aksine daha çok bağlılık var birlikde oynuyorlar çok güzeller 😍😍
Asla üzülme bence en mutlu şanslı insanı olmalısın 🙏🙏

Yanlış yere yorum yapmışım yeni fark ediyorum

Bana yazdınız sanırım. Hâlâ alışamadım ben büyük bebeğime çok büyük haksızlık yapmışım gibi hissediyorum. Sürekli ağlamam istiyorum :KK61:

Siz gene 10 aylık ken hami kalmış sınız annem bana ablam 3 aylıkken hamile kalmış sizin için biraz zor ola bilir ama çocuklarınız için çok iyi olur arkadaşa ihtiyaç duymazlar herşeyi bir olur ikiz gibi büyürler annem bize bakıp bakıp iyiki arka arkaya dogurmuşum diyor

Inşallah ne düşüneceğimi bilmiyorum kendimi kızıma karşı suçlu hissediyorum onu sütten kesmem gerek ve bu beni çok üzüyo :KK61:

Hamile olup emziren cooook

Doktorlar artık sıkıntı olmayacağını söylüyor

Mutlaka danışın

Danışmadan kesmeyin

Ablam 6 aylıkken bana hamile kalmış çok ağlamış istememiş ben o kadar uslu bir bebekmisim o kadar kendimi sevdirirmisim ki annem çok pisman olmuş sonra agladgna dişimi bile 10 aylık çıkarmışım 😄😄
Simdi annem diyor ki iyi ki seni doğurmuşum diyorum sadece 😂😂 hatta bebeğimi görmeye gelen öğretmen arkadaşlarım sordular kaç çocuğun var 1 tek kızım var dedi😁

Bende kizim 1 yasindayken ogluma hamile kaldim evet ilk basta kabul etmesi zor oluyor bende gunlerce aglamistim bide sezeryan olacagi icin endiseliydim nasil yaparim diye Allah kolayligini veriyor kizim bensiz asla durmazdi dogumdan 2 gun sonra eve geldigimde kizim tutturdu annem uyutsun diye bide ayagimda salladim o halimle,simdi tek duramiyorlar cok baglilar yani uzme kendini ilerde iyiki diyecegin gunler gelecek.

Soyle dusun sen simdi endise ediyorsun ya kizima yetemezsem falan diye aslinda sen oyle guzel ve ozel bir annesinki ihtimallerde hep kizini dusunuyorsun. Ben uykusuz kalacam yorulacam iki taneyle bas etmek zor daha kilo veremeden yeniden alacagim diye bencillik yapmiyorsun kizini dusunuyorsun ve ben boyle ozel bir annenin hepsine fazlasiyla yetecegini dusunuyorum. Sadece biraz afalladin ama gececek mutlu kalabalik guzel bir ailen olacak ve iyiki diyeceksin bence:KK200:

Merhaba arkadaşlar bebeğim 10 aylık ve hamile olduğumu öğrendim :KK61:öğrendiğimden beri ağlıyorum. Sağlıklı düşünemiyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı acaba destek olalım birbirimize.
Özel olacak ama korunmadiniz mi??

Oğlum 11 aylıkken kızıma hamile kaldım. Şuan kızım 1 yaşında, oğlum 2.5. Hiç ağlamadım, zorlandığım zamanlar oldu bu çocuk büyütmenin doğasında olan bir şey. Ama yaşları birbirine yakın çocuklar birbirlerine arkadaş oluyorlar. Şimdiden çok iyi anlaşıyorlar, oynuyorlar. Arada kardeş kavgası olmuyor değil 😅 Ama 1 yıla kızımda iyice büyüyeceği için tam oyun arkadaşları olurlar. Olumlu yanlarından bakın 🤗

Soyle dusun sen simdi endise ediyorsun ya kizima yetemezsem falan diye aslinda sen oyle guzel ve ozel bir annesinki ihtimallerde hep kizini dusunuyorsun. Ben uykusuz kalacam yorulacam iki taneyle bas etmek zor daha kilo veremeden yeniden alacagim diye bencillik yapmiyorsun kizini dusunuyorsun ve ben boyle ozel bir annenin hepsine fazlasiyla yetecegini dusunuyorum. Sadece biraz afalladin ama gececek mutlu kalabalik guzel bir ailen olacak ve iyiki diyeceksin bence:KK200:
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten çok duygulandım o kadar güzel konuşmuşsunuz ki :KK200: ama gerçekten hiç kendimi düşünmüyorum bi şekilde idare ederim diyorum ama bu bebeğim de daha çok küçük bu beni çok üzüyor. Birde sanırım istemeden olduğu için Karnım da ki bebeğe karşı hiç birşey hissedemiyorum. Zamanla geçer umarım bu durum.

Oğlum 11 aylıkken kızıma hamile kaldım. Şuan kızım 1 yaşında, oğlum 2.5. Hiç ağlamadım, zorlandığım zamanlar oldu bu çocuk büyütmenin doğasında olan bir şey. Ama yaşları birbirine yakın çocuklar birbirlerine arkadaş oluyorlar. Şimdiden çok iyi anlaşıyorlar, oynuyorlar. Arada kardeş kavgası olmuyor değil 😅 Ama 1 yıla kızımda iyice büyüyeceği için tam oyun arkadaşları olurlar. Olumlu yanlarından bakın 🤗
Büyük bebeğiniz nasıl karşıladı kıskandı mi acaba?

Siz gene 10 aylık ken hami kalmış sınız annem bana ablam 3 aylıkken hamile kalmış sizin için biraz zor ola bilir ama çocuklarınız için çok iyi olur arkadaşa ihtiyaç duymazlar herşeyi bir olur ikiz gibi büyürler annem bize bakıp bakıp iyiki arka arkaya dogurmuşum diyor
Ayy evet o daha da zormus :KK17:

Hamile olup emziren cooook

Doktorlar artık sıkıntı olmayacağını söylüyor

Mutlaka danışın

Danışmadan kesmeyin
Evet doktorum da istediğin kadar emzirebilirsin dedi ama diğeri doğunca o emdikçe kızım daha çok emmek isteyecek belki sütüm ikisine yetmeyecek bilmiyorum

Ablam 6 aylıkken bana hamile kalmış çok ağlamış istememiş ben o kadar uslu bir bebekmisim o kadar kendimi sevdirirmisim ki annem çok pisman olmuş sonra agladgna dişimi bile 10 aylık çıkarmışım 😄😄
Simdi annem diyor ki iyi ki seni doğurmuşum diyorum sadece 😂😂 hatta bebeğimi görmeye gelen öğretmen arkadaşlarım sordular kaç çocuğun var 1 tek kızım var dedi😁
Haha inşallah benim bebekte sakin olur çünkü kızım tebbet okuttu bana :halay:

Bende kizim 1 yasindayken ogluma hamile kaldim evet ilk basta kabul etmesi zor oluyor bende gunlerce aglamistim bide sezeryan olacagi icin endiseliydim nasil yaparim diye Allah kolayligini veriyor kizim bensiz asla durmazdi dogumdan 2 gun sonra eve geldigimde kizim tutturdu annem uyutsun diye bide ayagimda salladim o halimle,simdi tek duramiyorlar cok baglilar yani uzme kendini ilerde iyiki diyecegin gunler gelecek.
Insallah dediğiniz gibi olur çünkü düşünmekten ve üzülmekten akıl sağlığımı yitirmek üzereyim :kızgın:

Bende sizin gibiyim cok agladim hic istemedigim bir gebelik hala kafam karisik ne yapicagimi bilmiyorum 2 oglum var ve gercekten cok zorlaniyordum simdi birde hamilelik oldu aklima geldikce agliyorum.

Back