Küçük bebeği varken hamile kalanlar

Rabbim kolaylığını versin sağlıkla gelsin inşallah zor olacağı kesin ama nasip olmuş dünyaya geleceği varmış seni anlayabilirim bende sekiz aylıkken bebeğim kalmıştım ama düşük oldu KESK’e olsaydı insan başta üzülüyo ama kaybedince daha çok üzülmüştüm

Inşallah ne düşüneceğimi bilmiyorum kendimi kızıma karşı suçlu hissediyorum onu sütten kesmem gerek ve bu beni çok üzüyo

Neden agliyosunuz yapmayın Allah aşkına beraber büyürler ne güzel evet zordur tabi ama rabbim gucunude verir insallah
Kızımı sütten kesmek istemiyorum ama buna mecburum bu yüzden kendimi çok suçlu hissediyorum onunla yeterince ilgilenemezsem diye üzülüyorum sürekli ağlamak geliyor içimden

Aman olan olmuş.
Ağlamanın manası yok.
Benim bebeğim 5 aylıkken hamile kaldım.
Zor yani, şöyle ki hayatı tam tamına hızlandırılmış yaşayacaksınız.
Ağırkanlı, sakin, eli yavaş, mıymıntı vs olma lüksünüz yok.
Bir elinizde bebeğinizi emzirip, diğeriyle iş yapıp aynı zamanda konuşarak büyükle sohbet edeceksiniz.
Çok söylenseniz, ağlasanız, çıldırsanız da birbirlerine bir sarılmalarını görünce ‘hayatımda bundan iyi bir şey yapamazdım’ diyeceksiniz :)

Inşallah dediginiz gibi olur. Olayın şokundan mi bilmiyorum ama bu bebeğe hiç bisey hissetmiyorum. Zamanla gecer degil mi bu his?

Benm oğlum 9 aylıktı hamile kaldığında doğumda 18 aylıktı minicikti bende ağladım ama yaoacak bişey yok :)
Suna ikisi de büyüdüler az buçuk ve birbirlerine arkadaş oldular çok da iyi anlasiyirlar maşallah.

Ama buyutene kadar elbette çok zor bı surec
Allah yardımcınız olsun

Ilk bebekte dogum normal mi idi sezaryen mi?

Amin inşallah emzirdiniz mi peki hamileyken ?

Amin inşallah emzirdiniz mi peki hamileyken ?
Kendisi bıraktı benm direk
Ben uğraşmadım hatta emzirmek için uğraştım ama almadı

Doktor 6. Aya kadar emzirebilirsin ama çok iyi beslenmek her zaman et ve proteinli şeyler yemen lazm demişti :)

Yiyemeden emmeyi birakti

Benim emiyor hala inşallah sorun olmazda hep emer.

Iki bebeğe yetemezsin dedi doktor kesmen gerek dedi bende emzirmek istiyorum
Tandem nursing diye bir sey var yani gebe iken emzirebilirsin. Mutlaka arastir Bu konuyu. Hatta beslenmeni filan profesyonel yardim alarak gozden gecir.
Normaldi sizin nasıldı
Ben bebegimi kaybettim ama sezaryen oldum. Simdi tekrar gebe kalabilmek icin asgari bir bekleme surem var onu geciriyorum

Inşallah dediginiz gibi olur. Olayın şokundan mi bilmiyorum ama bu bebeğe hiç bisey hissetmiyorum. Zamanla gecer degil mi bu his?
Benim ilk gebeliğim öyleydi.
Doğunca da adapte olmakta epey zorlandım ta ki yeniden hamile olduğumu duyana kadar.
Elbet geçecek, ya doğunca ya size gülünce:)
Diyorum ya beden ve ruhen gerçekten çok çok zor am benimkiler el ele tutuşup yürüyorlar falan, büyük küçüğe ayakkabı giydiriyor.
Öyle görünce ağlıyorsunuz:)
O hallerini hayal edin şimdiden.
Bana ilk sene akıl sağlığını koru yeter demişlerdi, çok doğruymuş.
Size de aynını öneririm

Başımız sağolsun Rabbim sabrınızı arttırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…