Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Küçük bebeği varken hamile kalanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Inşallah ne düşüneceğimi bilmiyorum kendimi kızıma karşı suçlu hissediyorum onu sütten kesmem gerek ve bu beni çok üzüyoRabbim kolaylığını versin sağlıkla gelsin inşallah zor olacağı kesin ama nasip olmuş dünyaya geleceği varmış seni anlayabilirim bende sekiz aylıkken bebeğim kalmıştım ama düşük oldu KESK’e olsaydı insan başta üzülüyo ama kaybedince daha çok üzülmüştüm
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Kızımı sütten kesmek istemiyorum ama buna mecburum bu yüzden kendimi çok suçlu hissediyorum onunla yeterince ilgilenemezsem diye üzülüyorum sürekli ağlamak geliyor içimdenNeden agliyosunuz yapmayın Allah aşkına beraber büyürler ne güzel evet zordur tabi ama rabbim gucunude verir insallah
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Aman olan olmuş.
Ağlamanın manası yok.
Benim bebeğim 5 aylıkken hamile kaldım.
Zor yani, şöyle ki hayatı tam tamına hızlandırılmış yaşayacaksınız.
Ağırkanlı, sakin, eli yavaş, mıymıntı vs olma lüksünüz yok.
Bir elinizde bebeğinizi emzirip, diğeriyle iş yapıp aynı zamanda konuşarak büyükle sohbet edeceksiniz.
Çok söylenseniz, ağlasanız, çıldırsanız da birbirlerine bir sarılmalarını görünce ‘hayatımda bundan iyi bir şey yapamazdım’ diyeceksiniz :)
Ağlamanın manası yok.
Bir elinizde bebeğinizi emzirip, diğeriyle iş yapıp aynı zamanda konuşarak büyükle sohbet edeceksiniz.
Çok söylenseniz, ağlasanız, çıldırsanız da birbirlerine bir sarılmalarını görünce ‘hayatımda bundan iyi bir şey yapamazdım’ diyeceksiniz :)
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Inşallah dediginiz gibi olur. Olayın şokundan mi bilmiyorum ama bu bebeğe hiç bisey hissetmiyorum. Zamanla gecer degil mi bu his?Aman olan olmuş.
Ağlamanın manası yok.
- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Inşallah ne düşüneceğimi bilmiyorum kendimi kızıma karşı suçlu hissediyorum onu sütten kesmem gerek ve bu beni çok üzüyo
[/QUOTE
Neden sutten kesmen gerekiyor Ozel bir sebebi mi var? Gebe iken emziren Anneler var
Ilk bebekte dogum normal mi idi sezaryen mi?Aman olan olmuş.
Ağlamanın manası yok.
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Amin inşallah emzirdiniz mi peki hamileyken ?Benm oğlum 9 aylıktı hamile kaldığında doğumda 18 aylıktı minicikti bende ağladım ama yaoacak bişey yok :)
Suna ikisi de büyüdüler az buçuk ve birbirlerine arkadaş oldular çok da iyi anlasiyirlar maşallah.
Ama buyutene kadar elbette çok zor bı surec
Allah yardımcınız olsun
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Normaldi sizin nasıldıIlk bebekte dogum normal mi idi sezaryen mi?
- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Kendisi bıraktı benm direkAmin inşallah emzirdiniz mi peki hamileyken ?
Ben uğraşmadım hatta emzirmek için uğraştım ama almadı
Doktor 6. Aya kadar emzirebilirsin ama çok iyi beslenmek her zaman et ve proteinli şeyler yemen lazm demişti :)
Yiyemeden emmeyi birakti
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Benim emiyor hala inşallah sorun olmazda hep emer.Kendisi bıraktı benm direk
Ben uğraşmadım hatta emzirmek için uğraştım ama almadı
Doktor 6. Aya kadar emzirebilirsin ama çok iyi beslenmek her zaman et ve proteinli şeyler yemen lazm demişti :)
Yiyemeden emmeyi birakti
Tandem nursing diye bir sey var yani gebe iken emzirebilirsin. Mutlaka arastir Bu konuyu. Hatta beslenmeni filan profesyonel yardim alarak gozden gecir.Iki bebeğe yetemezsin dedi doktor kesmen gerek dedi bende emzirmek istiyorum
Ben bebegimi kaybettim ama sezaryen oldum. Simdi tekrar gebe kalabilmek icin asgari bir bekleme surem var onu geciriyorumNormaldi sizin nasıldı
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
Benim ilk gebeliğim öyleydi.Inşallah dediginiz gibi olur. Olayın şokundan mi bilmiyorum ama bu bebeğe hiç bisey hissetmiyorum. Zamanla gecer degil mi bu his?
Doğunca da adapte olmakta epey zorlandım ta ki yeniden hamile olduğumu duyana kadar.
Elbet geçecek, ya doğunca ya size gülünce:)
Diyorum ya beden ve ruhen gerçekten çok çok zor am benimkiler el ele tutuşup yürüyorlar falan, büyük küçüğe ayakkabı giydiriyor.
Öyle görünce ağlıyorsunuz:)
O hallerini hayal edin şimdiden.
Bana ilk sene akıl sağlığını koru yeter demişlerdi, çok doğruymuş.
Size de aynını öneririm
- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
İns bırakmaz ama.kendinize çok iyi bakıp beslenmelisinizBenim emiyor hala inşallah sorun olmazda hep emer.
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
İkisi de normal.Ilk bebekte dogum normal mi idi sezaryen mi?
Ama aynı şekilde hamile kalan arkadaşım ikisini de sezaryen yaptı, bir sıkıntı olmadı.
Doktoru 1 sene geçiyor kapanır, hiçbir şey olmaz demişti öyle de oldu.
- 9 Ocak 2018
- 1.073
- 610
- 73
Başımız sağolsun Rabbim sabrınızı arttırsın.Tandem nursing diye bir sey var yani gebe iken emzirebilirsin. Mutlaka arastir Bu konuyu. Hatta beslenmeni filan profesyonel yardim alarak gozden gecir.
Ben bebegimi kaybettim ama sezaryen oldum. Simdi tekrar gebe kalabilmek icin asgari bir bekleme surem var onu geciriyorum