Merhaba arkadaslar,2 ay 10 gunluk bir oglum var.dogumdan sonra sutum cok azdi.doktor her firsatta emzir,emdikce sut gelir dedi.ben de hem doktorun dedigini yaptim hem de sutumu arttirici seyler yiyip ictim.neticede sutum artmadi aksine son bir haftadir hic gelmiyor ama uzun uzun emzirme calismalari nedeniyle kucakta uyuyan bir oglum var artik.gece nispeten daha iyi ama gunduz kesinlikle kollarimdan inmiyor,iyice uykuya dalsin diye bekleyip birakiyorum,en fazla 10 dk sonra uyaniyor.eylule kadar da tek basima bakmak durumundayim. tuvalete bile gidemez oldum.tavsiyeniz var mi?ya da ayni sorunu yasayanlar neler yaptiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynılarını yaşıyorum şuanCanim be nim oglumda 4.5 aylik.ilkaydan beri devamlı agliyor simdi azaldi allahta.ağlamaktan benimkide fitik olmuştu yavaş yavaş geçiyor.e haliyle benimkide meme istemese bile kucakta uyuyor.yatirmayi denedim beşiğe susmuyor biturlu.ilkaylar ne WC ne yemek allahim kimseye yasatmasin bu zor durumlari..2.ayda babasling aldim sadece onda susuyodu bende tekelle yemek WC yapmaya basladim mecburen şimdide ondan başka birseyde uyumuyor.agirlastikca ne yapicam bilmiyorum.bide büyüdü gece yarisi kalkiyor tekrar dalamiyor hadiiii koy slinge başla evi turlamaya.
Tabiki en güzeli beşiğinde kendisinin uyumasini sağlamak.sallasan gecede uysnirsa yine sallanmak isticek .
Valla nasil düzene giricek bu uykular bilmem.....
Mesajı yazalı çok olmuş ama şuan ne durumdasınız acaba?Canim be nim oglumda 4.5 aylik.ilkaydan beri devamlı agliyor simdi azaldi allahta.ağlamaktan benimkide fitik olmuştu yavaş yavaş geçiyor.e haliyle benimkide meme istemese bile kucakta uyuyor.yatirmayi denedim beşiğe susmuyor biturlu.ilkaylar ne WC ne yemek allahim kimseye yasatmasin bu zor durumlari..2.ayda babasling aldim sadece onda susuyodu bende tekelle yemek WC yapmaya basladim mecburen şimdide ondan başka birseyde uyumuyor.agirlastikca ne yapicam bilmiyorum.bide büyüdü gece yarisi kalkiyor tekrar dalamiyor hadiiii koy slinge başla evi turlamaya.
Tabiki en güzeli beşiğinde kendisinin uyumasini sağlamak.sallasan gecede uysnirsa yine sallanmak isticek .
Valla nasil düzene giricek bu uykular bilmem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?