- 12 Mayıs 2021
- 141
- 330
-
- Konu Sahibi A N T A R E S
Kız asıl zayıfken iyi oluyor bence.Ben de o konuda başarısızdım evleneli iki sene oldu anca şimdi ideal kıvama ulaştım diyeyim
Hiç üstte kalamazdım bir de zayıfım hemen bacaklarım ağrıyordu, zaman içinde içimden gele gele öğrendim mi desem ne desem bilmiyorum ama deneye deneye oluyor zamanla
Partnerin nereden bliyor o detayıMerhaba partnerimle bir kac aydır ilişki yasiyoruz fakat kadin ustte pozisyonunda bir turlu yapamiyorum ustune oturuyorum ama zıplamayi bir turlu beceremiyorum. partnerim kalcalarini kulanman gerek diyor ama yapamadim onu tum vucudumla zıplıyorum sanirim ve cabuk yoruluyorum napabilirim
Valla ne biliim kaslı olsam belki ama allahtan şimdi kolay geliyor neyi yanlış yapıyordum bilmiyorum bende yapa yapa öğrendim sanırsamKız asıl zayıfken iyi oluyor bence.
Bende zayıfım daha kıvrak yapabiliyorum.
Kiloyu bacaklarda taşımak daha güç bence
Neyse zararın neresinden dönersen kârdırValla ne biliim kaslı olsam belki ama allahtan şimdi kolay geliyor neyi yanlış yapıyordum bilmiyorum bende yapa yapa öğrendim sanırsam
Bide hizli hizli şap şap olacak diyor djjdjdjjdPartnerin nereden bliyor o detayı
geçmişi mi varmış
Zıplamak dışında başka hareketleri deneyebilirsinizMerhaba partnerimle bir kac aydır ilişki yasiyoruz fakat kadin ustte pozisyonunda bir turlu yapamiyorum ustune oturuyorum ama zıplamayi bir turlu beceremiyorum. partnerim kalcalarini kulanman gerek diyor ama yapamadim onu tum vucudumla zıplıyorum sanirim ve cabuk yoruluyorum napabilirim
Olamaz mı?Partnerin nereden bliyor o detayı
geçmişi mi varmış
Olur tabi payiniza öylesi düştüyse, napacaksiniz mecburOlamaz mı?
Bu ne demek yaOlur tabi payiniza öylesi düştüyse, napacaksiniz mecbur
Payiniza öylesi düştü derken? Lokma mi buOlur tabi payiniza öylesi düştüyse, napacaksiniz mecbur
Ah bı anlasam hanımefendi kocaciginin kendisinde gözünü açtığını sanıyor demekkiBu ne demek ya