Kucakta ilişki hakkında

A N T A R E S

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
141
330
Merhaba partnerimle bir kac aydır ilişki yasiyoruz fakat kadin ustte pozisyonunda bir turlu yapamiyorum ustune oturuyorum ama zıplamayi bir turlu beceremiyorum. partnerim kalcalarini kulanman gerek diyor ama yapamadim onu tum vucudumla zıplıyorum sanirim ve cabuk yoruluyorum napabilirim

Ben de o konuda başarısızdım evleneli iki sene oldu anca şimdi ideal kıvama ulaştım diyeyim
Hiç üstte kalamazdım bir de zayıfım hemen bacaklarım ağrıyordu, zaman içinde içimden gele gele öğrendim mi desem ne desem bilmiyorum ama deneye deneye oluyor zamanla

Kız asıl zayıfken iyi oluyor bence.
Bende zayıfım daha kıvrak yapabiliyorum.
Kiloyu bacaklarda taşımak daha güç bence

Partnerinizin kilosu da önemli. Zayıf bi partnerle dizleriniz yatağa daha sağlam basar, daha rahat edebilirsiniz ama partneriniz kiloluysa dizlerden aldığınız destek de o kadar azalır dolayısıyla zorlaşır

Partnerin nereden bliyor o detayı
geçmişi mi varmış

Zıplamak dışında başka hareketleri deneyebilirsiniz İleri-geri hareket etmeniz de yeterli olabilir. Hem daha kolay hem daha çok zevk veriyor. Bu tabi benim kendi tecrübem, bir deneyin bakalım

Dizlerinizi yere kayarsanız yani destek alırsanız yorulmazsınız.kucakta ilişki aslında kegel egz.ile birlikte uygulanırsa kadınlar daha orgazm odaklı bir ilişki haline dönüşür

İlk başlarda zıplama olmaya bilir o yüzden önce ileri geri sürtünme yaparak başlaya bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…