arkadasim once bebegine cok gecmis olsun iyilesmesine cok sevindim umarim birdaha boyle bir sikintisi olmaz saglicakla buyut ben annis adayina katiliyorum benim kizimda tipki onunki gibiydi halada oyle burada kotu olan bebegin kucak aliskanligi degil anne kucagi aliskanligi benim kizimda kene gibi uzerimde baska birseyle ilgilenmiyor babasinda bile durmuyor adamcik delircek sevgisinden ama yok bizimkisi anne delisi esim belli etmesede icerliyor 1ay sonra turkiyeye tatile gidecegiz tum aile onu bekliyor ama bizimki yabani kendini 5dkk oyalamayan bir bebek anla durumu istiyorum ki gun icinde yataga yatsin hic olmazsa yarim saat yataginda asili oyuncaklarla mesgul olsun sorun is yapmak degil is herzaman olur ama onu dis dunyaya adapte etmek benim cocugumun dr sunu soyledi bir bebek ailesini kullanmayi iyi bilir aglamasida bir yontemdir bunun arkasina siginir bilir ki ise yarar bu onlarin en iyi kullanim metodudur hayatinizi ele gecirirse birdaha kurtulamazsiniz siz onu hayatiniza alinki birlikte eglenebilin demisti isterimki kizim babasina dedesine halasina teyzesinin kucaginada gitsin benimle sinirli kalmasin onlari kesfetsin iste asil nokta bu ilerki hayatindada anne bagimlisi olmasin sonucta onlar bizim parcamiz olsada birer birey istemezmisin kendine guvenen oyun kurucu her dustugunde aglamayan lider bir cocuk iste bu cocuklarin gelisimi 0-3 yasinda basliyor busartta benimki daha ozamana kadar kucak isteyecek alistiramazsam isim cok zor a.sSevgili AnniS kardeşim kimseye kötü annesin denmedi, sen yanlış algıladın heralde. Bana göre onlar daha küçük sevgiye muhtaç bir birey ve hatda bir birey olduklarının farkında bile değiller değil ki disiplin. Evet disiplin edilebilir, pek çok varlık gibi, Ama onlar pek çok varlıkdan farklı " bir insan". Hangi canlı vardır ki ebeveyni olmadan kalkabilsin, bakabilsin,yiyebilsin,içebilsin. Sadece insanlarda vardır bebekken bir ebeveyne muhtaç. Demem o ki önce birey olduklarının farkına varsınlar ondan sonra disiplin edilsin. Eğer çok zorlanıyorsanız emzikle sakinleştirmeyi düşünün, tabiki devamlı kucakda gezdirmek zor ve sizi de strese sokacağından bu stresi bebeğinize geçireceğinden bir kısır döngüye dönüşebilir. Bütün anneler bebekleri için en iyisini isterler, benim bu siteye girmemdeki sebeb, daha iyi anlayabilmek, eksikliklerimi tamamlayabilmek,bilmediklerimi öğrenebilmek.İlk çocuğumu daha zahmetli büyütmüştüm ama bu daha az zahmetli çok şükür. Belki de daha iyi bilinçlendiğim için.
Bu arada bebeğimin kalbinde ritim bozukluğu olduğundan bahsetmiştim, son iki EKK çekiminde normalleştiği görülüyor, nasıl mutlu olduğumu bilemezsiniz.:teytey: İnanın çekilen zahmetler hiç önemli değil, yeterki onlar sağlıklı olsun. Sevgiyle kalın.:1hug:
Sevgili AnniS kardeşim kimseye kötü annesin denmedi, sen yanlış algıladın heralde. Bana göre onlar daha küçük sevgiye muhtaç bir birey ve hatda bir birey olduklarının farkında bile değiller değil ki disiplin. Evet disiplin edilebilir, pek çok varlık gibi, Ama onlar pek çok varlıkdan farklı " bir insan". Hangi canlı vardır ki ebeveyni olmadan kalkabilsin, bakabilsin,yiyebilsin,içebilsin. Sadece insanlarda vardır bebekken bir ebeveyne muhtaç. Demem o ki önce birey olduklarının farkına varsınlar ondan sonra disiplin edilsin. Eğer çok zorlanıyorsanız emzikle sakinleştirmeyi düşünün, tabiki devamlı kucakda gezdirmek zor ve sizi de strese sokacağından bu stresi bebeğinize geçireceğinden bir kısır döngüye dönüşebilir. Bütün anneler bebekleri için en iyisini isterler, benim bu siteye girmemdeki sebeb, daha iyi anlayabilmek, eksikliklerimi tamamlayabilmek,bilmediklerimi öğrenebilmek.İlk çocuğumu daha zahmetli büyütmüştüm ama bu daha az zahmetli çok şükür. Belki de daha iyi bilinçlendiğim için.
Bu arada bebeğimin kalbinde ritim bozukluğu olduğundan bahsetmiştim, son iki EKK çekiminde normalleştiği görülüyor, nasıl mutlu olduğumu bilemezsiniz.:teytey: İnanın çekilen zahmetler hiç önemli değil, yeterki onlar sağlıklı olsun. Sevgiyle kalın.:1hug:
Anniş yüzüstü yatırdığında yastık koyuyormusun koymuyormusun, ben yastıksız yatırıyorum yatarak emzirirken boynunun altına kolumla destek verdiğim için uyuyor ama kolumu çekince uyanıyor. Bebişleri yastıksız yatırmak gerekiyor diye biliyorum.
Anniş yüzüstü yatırdığında yastık koyuyormusun koymuyormusun, ben yastıksız yatırıyorum yatarak emzirirken boynunun altına kolumla destek verdiğim için uyuyor ama kolumu çekince uyanıyor. Bebişleri yastıksız yatırmak gerekiyor diye biliyorum.
Kızlar annişin yazdıklarını iyi okuyun yaaa. Gereksiz eleştiriler yapmayın. Onun sölediği çok farklı. Dediği gibi bebeği o durumda olmayan anlamaz. Benimde öyle değil ama okuyunca insan hak veriyo Annişe. Kendimi onun yerine koyunca gerçekten çok zor bir durum.Sürekli de siyam ikizi gibi dolaşılmaz ki. Kadına da yazık. Gerktiğinde tabiki alıyo okşuyo seviyordur. Defalarca bunu anlattı kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?