E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
hiç sorma aynı dert bendede var hala devam diyorum almayacağım kucağıma ağlasın ağlasın sussun ama öyle bir ağlıyorki korkuyorum birşey olacak diye durmak bilmiyor bayılacak gibi ağlıyor dayanamayıp geri alıyorum kucağıma bende tekim kimsem yok dediğin gibi yemek bile zor yiyorum ya benim kucakta yada babasının birde bizimki kucakta oturmayacaksın gezdireceksin yada ayakta duracaksın ne yapacaksam bana da akıl verin ne olur
teşekürler deneyeceğim bakalım inşallah dayanabilirim eşimede aldırmayacağım ne olacak bakarım yazarım sana da
Canim hic korkma aglat burda doktorlar 15 dakika aglatma suresi veriyo.Ve inan burdaki yabanci kadinlar dogar dogmaz disipline sokuyo cocuklari.Biz daha insancil daha merhametli ve daha duskun oldugumuz icin baglarimiza o yuzden basaramiyoruz o sekilde yetistirmeyi.Ama kararliyim canim 3 gundur aglatiyorum artik anliyo cin gibiler valla kimileri diyo ne anlar disiplinden anlamaz olurmu parmaginda oynatiyordu beni.Ama artik yok agliyo agliyo bakiyo gelen yok yeni bir uygulama basladi :)) susuyo etrafo seyrede seyrede uyuyo.
Suan uyuyo mesela agladi agladi sustu.Ve artik zaman gelicek yerine koyar koymaz uyuyacak uyumadigi zamanlardada etrafina oyuncaklar koyucam dikkatini cekecek seyler yattigi yerden etrafi seyredicek.Yoksa o perisan ben perisan surunup gidicez.Sanada tavsiyem birak aglasin suan biliyo senin dayanamadigini feryadi basiyoki gelsin alsin ne kadar feryat o kadar cabuk ve cok ilgi :)) Saka degil valla cok zekiler herseyiii anliyorlar.Simdi bizimki anladi donus yok bitti eski gunler bir iki agliyo sonra kendi haline kaliyo.Sende oyle yap canim onada yazik hep kucakta iki buklum oluyorlar bazen kendini arkaya atiyo bazen bacagi katlaniyo yazik valla ne anlarlar bilmem kucaktan kokuysa koku emzirirken kokla iste :)) Cok cadi benimki cok birde sesi bir gurki gorme laelaelaelaelae
annis seni yazdiklarini okurken ayni seyleri yasiyoruz vallahi tuvalete bile zor gidiyorum deniycem senin yaptiklarini insallah ise yarar
Canim Burada Kadinlar Vallahi Yatagina Bi Atiyor Aglasada Sizlasada Yemek Vakti Gelmedigi Surece Bakmiyorlar
Biz Hemen Gik Dedimi Kos Kos Kos Hemen Aliyoruz Kucagimiza Sonrada Simarik Oluyorlar
Ben Sasiyorum Su Yabancilara
kucağa alışması çok kötü ama çok ağlayan bebekler ilerde arsız olurlamış,çoçuklarınada sabırsız davranıp her yaramazlığına kızan annelerin çoçuklarıda ilerde hoşgörüsüz ourmuş diye duydum.yakınlarımdan birinin kızı bebekliğinde çok huysuzdu ama annesi çok sabırlı davranıyordu şimdi çoçuk arkadaşlarıyla her şeyi paylaşıyor iyi anlaşıyor etkisi varmıdır bilmem bir bilene sormak lazım
Valla canim ben burda simarik arsiz bir bebege raslamadim yabancilarda.Inan bana bir magazaya gitsek bir cocuk feryat figan bagiriyor ortaligi birbirine katiyorsa hepsi Turklerin cocuklari.Devamli ilgiden her dediklerini yapmaktan cocuklar artik aglayarak herseyi yaptirmaya calisiyo.Ama yabancilarin cocuklari yemin ederim buyuk insan gibi ya.Yok bence bu kadar duskunluk bu kadar alaka cocuklari daha hircin yapiyo
benımkıde aksam 6 dan 10 kadar oyle gunduzlerı emdıkten sonra gazıda cıkmıssa ana kucagında emzığiyle etrafı seyrederek uyuyor
gazı cıkmayınca kucagıma mecburen alıyorum
doktorum zaten bır bucuk saatte bır emzıreceksın dedı saatle ...yoksa daha fazla gazı olur...
aksam 10 kadar kucagımda oyalanıyor sonra yatagına bırakıyorum ..alıssın dıye...
bebegıme sallamayı hıc öğetmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?