- 8 Mart 2011
- 2
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kara üzüm çekirdeği :)
hahahaaa iyki yazmissin kirk yil düsünsem aklima gelmezdi,hatta türkiyeye gidince millete sorardim walla küc nerde satiliyor diye::)))hahaaa ilahi ben bu arada harbiden nerde satiliyor ya,
Arkadaslar gercekten işe yarıyor hala şaşkınım
Bir haftadır akşamları küç yiyorum ayrıca ısırgan otu çayıda içiyorum ve bugn farkettim önceden şişman bir erkeğin hafif göğsü olur ya öyleydi göğüslerim düz sayılır yani smdi avucumu dolduruyoooor :))
Çok sey denedm bugne kadar bunada umutsuzlukla baslamıstım ama tasiye ederiim herkeseee sanırım bu sefer olucaaak
ben küç ü burdan aldım. Hepsiburada.com : Damiana Üzüm Çekirdeği | Sağlık ve Kişisel Bakım
ben yoğurta karıştırıp yiyorum. tadını çok begendim. pekmezle yiyor kimi arkadaşlar. bazende pekmezle yiyorum.
sagol canim ya walla her konuda yardim ediyosunuz,peki normal de internet harici nerde satilyior tr de aktarlarda mi eczanedemi ,o anlamda sordum nerde satiliyor diye
arkadaslar bu küçü sıcak suya koyup içsek olmas mı yaw :) ıllakı yenılcek mı herkes tadı kotu dıyo
tatlım çiğniyosn galiba sen ılık suda içiyorum ben yani çiğnemeden yutuyrm ben tadı çokda kötü gelmiyo