canım yaza kadar güğüslerini toparlayacağın kesin ama selülitlerindede epey bir toplaşma olacak haberin olsun bir yeri yapayım derken öbür yerin bozulacak o yüzden bakımlara başla önlemini al, ne kadar ostrojen o kadar selülit demek...
hadiyaaa.(( ben de yaklaşık bir aydır küç kullanıyorum ama düzenli sporumu da yapıyorum, selülit olursa ben biterim yaa.( napsam bilemedim ara ara kullanıp devam mı etsem bıraksam mı kızlar kullanıp selüliti azan oldumuu????!!!
Selülitler zaten öyle 3 ayda fışkırmıyor tatlım ama alt yapısını güzelcene hazırlamış oluyorsunuz.Vucudunuzda zaten yeterli miktarda ostrojen var buna ek olarak ostrojen veya fito ostrojen takviyesi yapmak ne derece sağlıklı bilemiyorum.Evet dolgun göğüs herkes ister ki bunlardan biride bendim ama hiç böyle şeylere girmeden isteğime kavuştum.Küç içenler mi istersin, prostat için kullanılan saw pelmetto içenler mi istersin, anlaşılmayan şu vucut eğer bir maddeye ihtiyaç duruyorsa bunu doktor eşliğinde bilgilenerek takviyelerle giderin ama ihtiyaç duyulmayan herşeyin fazlası zarar zarar zarar...1 kup daha büyük göğüs için değmez...Erkeklerde neden selülit olmaz? 1 ostrojen oranları düşüktür, 2 cuvuttaki bağ dokuları buna göre programlanmıştır vucudundaki orstojen oranı artan erkek kadınlaşmaya başlar haliyle selülit kaçınılmaz olur...Burdan yola çıkarak diyebiliriz ki ostrojenin fazlası insanı her manada yumuşatır...Artı spor yaptığını söylüyorsun yani bu demektir ki spor yaparken vucudunda testesteron hormonu artışı oluyor, sen buna ek olarak birde küç ile fitoostrojen veriyorsun vucuda peki vucudunun dengesini şaşırması sence ne kadar zaman alacak dersin?
canım ben de küç kullanıyorum.Ama ben internette bir çok şeye faydalı olduğunu görünce kullanmaya karar verdim.Göğüs büyütmek için kullanmıyorum.Anti-ageng,kalp damar için iyi e ve c vit.deposu vs.Östrojen hormonu içerdiği yazmıyor hiçbiryerde.Sen bu bilgiye nerden ulaştın?Gerçekten öğrenmek istiyorum.Bir kaynak verirsen ben de araştırayım.Bilinçsizce dışarıdan hormon alınmasına ben de karşıyım.Ama ben üzümde östrojen olduğunu ilk defa duyuyorum
Selülitler zaten öyle 3 ayda fışkırmıyor tatlım ama alt yapısını güzelcene hazırlamış oluyorsunuz.Vucudunuzda zaten yeterli miktarda ostrojen var buna ek olarak ostrojen veya fito ostrojen takviyesi yapmak ne derece sağlıklı bilemiyorum.Evet dolgun göğüs herkes ister ki bunlardan biride bendim ama hiç böyle şeylere girmeden isteğime kavuştum.Küç içenler mi istersin, prostat için kullanılan saw pelmetto içenler mi istersin, anlaşılmayan şu vucut eğer bir maddeye ihtiyaç duruyorsa bunu doktor eşliğinde bilgilenerek takviyelerle giderin ama ihtiyaç duyulmayan herşeyin fazlası zarar zarar zarar...1 kup daha büyük göğüs için değmez...Erkeklerde neden selülit olmaz? 1 ostrojen oranları düşüktür, 2 cuvuttaki bağ dokuları buna göre programlanmıştır vucudundaki orstojen oranı artan erkek kadınlaşmaya başlar haliyle selülit kaçınılmaz olur...Burdan yola çıkarak diyebiliriz ki ostrojenin fazlası insanı her manada yumuşatır...Artı spor yaptığını söylüyorsun yani bu demektir ki spor yaparken vucudunda testesteron hormonu artışı oluyor, sen buna ek olarak birde küç ile fitoostrojen veriyorsun vucuda peki vucudunun dengesini şaşırması sence ne kadar zaman alacak dersin?
peki sen cerrahi bir yöntemle mi büyüttün eğer deyilse nasıl oldu tavside bulunurmusun ??
breast sculptor dediğin hapın icerigi nedir tam olarak peki...prospektüsünü bende okuyabilirim yalnız,anlaşılmak icin anlatırsan sevinirim :)
kılıçbalığı burdadamı sen :)))) hemde sonuç aldığını söylemişsin, dediklerini bi araştırayım bakalım
ben küç'ü günde 1 tatlı kaşığı yiyorum.Bana çok faydası oldu.bu sene hiç nezle bile olmadım mesela.Cildim bebek gibi oldu.pc başında çok kalanlar için göze çok iyiymiş diye kullanıyorum.31 yaşındayım.1çocuğum var zayıfım.selülit, çatlak vs yoktur hiç.Aslında bizde ırsi.anemde de yoktur.valla kılıçbalığı sen selülit yapar diyince hemen bir baktım kendime.Çok şükür şimdilik yok.İnşallah da olmaz.Ama yine de uyardığın için teşekkürler.En azından bundan sonra dikkat edeceğim yaparsa bırakırım.
Sağol canm darısı tüm büyük göğüs isteyenlerin başına başına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?