Kuaförüne aşık olmak..

Yazdığı kişi de kuaför ve saçını o boyamışken gidip diğerinin adını isteyip fön için randevu istemek bariz yazma belirtisi
E zaten amaç bu.
Niyeti belli edip çocuğun kuzeninin gözü varsa da ayar vermiş olmak.

Sen istemeseydin veya erkek arkadaşın olsaydı "ne hakla müşterisinin nosunu verir"diye işyerine rezil ederdin adamı.Veya rezil de etmez kendi kendine söylenir olayı kapatırdın.Şuan bu adam bir melaike.Bu işler böyle olur.

Bugünkü buna benzer bir konuyu okudunuz mu bilmiyorum..

Sen hala hemşirde misin :)

İşte onu diyorum.Aynı kişi değil doğal olarak ama olay örgüsü aynı.Kadın isteyince sorun yok.İstemeyince veya erkek arkadaşı olunca vurun kahpeye .Hele saplıkçıysa aboo.

Kiz yazmis hoslandigim kisi yazdi soktayim diye ama hala belirtmemiş noldugunu :) konu sahibi bizi de bilgilendir ne dedi.?

Yok rezil etmezdim.cevresinde baya duyulmus bi kuaför eminim herkesin istetip fotosunu atiyo saçlarının..

Tesekkur ederim dedim ..rica ederim dedi ve gitti
Bende tekrar yazmadım.yazarmi acaba :/
Adam sadece sacini sormak icin yazmamistir tabi. belki gercekten hoslandigi icin yazdi, belki de "nasil olsa kizlar benden hoşlanır, yazayimda egom tatmin olsun" diye yazdı :) erkekler anlasilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…