Allah korusunHahahah kızenıme numarasını verdı yengem sayılır demesınde
O kadar cool bi havası vardı ki beni çeken o oldu..musterisiyle oyle muhabbet ediyim çabalarında değildiGenelde bayan kuaforu olan erkekler biraz kibar oluyor sanki ama
Bu öyle değildi işteher kadına göre aynılar cnm günde kaç kadın görüyorlar saymayı bırakmışlardır artık
Öyle demeyin nolurYenge olmussun artik, unut onu
Off yaa bikac kere baktım belli etmeye çalıştım ama kesin beceremedim eminim..instgram da bikac fotosunu begensem anlarmi ki..insallah kuzeni benim icin guzel kizdi vs dememiştirMüşterisin illa ki göz teması olacaktır yani.
Gitmeyi sıklaştır bakalım belki geçici bir hoşlantıdır.
Öyle demeyin nolur
Çocuğun kuzenine mesaj at. kuzeninizin ismi neydi diye sor. atıyorum tarık. fön için gelicem de o gün bi müşteriye çektiği fön hoşuma gitti onun yapmasını istiyorum randevu almam gerekiyor mu vs de burdan yürü :)Off yaa bikac kere baktım belli etmeye çalıştım ama kesin beceremedim eminim..instgram da bikac fotosunu begensem anlarmi ki..insallah kuzeni benim icin guzel kizdi vs dememiştir
Güzel yürüme yoluÇocuğun kuzenine mesaj at. kuzeninizin ismi neydi diye sor. atıyorum tarık. fön için gelicem de o gün bi müşteriye çektiği fön hoşuma gitti onun yapmasını istiyorum randevu almam gerekiyor mu vs de burdan yürü :)
Ay sakın yapmayın çok bayat numara, ara sıra föne falan gidin, ona denk getirmeye çalışın ondan bi adım bekleyin, adam bahsettiğiniz gibi cool biriyse çok yazılan oluyodur, sizi umursamaz gururunuz kırılır.Çocuğun kuzenine mesaj at. kuzeninizin ismi neydi diye sor. atıyorum tarık. fön için gelicem de o gün bi müşteriye çektiği fön hoşuma gitti onun yapmasını istiyorum randevu almam gerekiyor mu vs de burdan yürü :)
Niye bayat olsun?Ay sakın yapmayın çok bayat numara, ara sıra föne falan gidin, ona denk getirmeye çalışın ondan bi adım bekleyin, adam bahsettiğiniz gibi cool biriyse çok yazılan oluyodur, sizi umursamaz gururunuz kırılır.
Yazdığı kişi de kuaför ve saçını o boyamışken gidip diğerinin adını isteyip fön için randevu istemek bariz yazma belirtisiNiye bayat olsun?
Bence gayette doğal bir hareket.
Müşteri sonuçta.