Kuaförüne aşık olmak..

Toprak_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
96
34
37
Arkadaşlar merhaba;
Dün saçımı boyatmak için kuaföre gittim (2gidisim)
Bi çocuk var çok hoşlandım ki asla tarzım olan biri değil..
Birkaç kere göz göze geldik hepsi bu..bi daha kimbilir ne zaman giderim (
Kuzeni boyadı saçımı ama benim gözüm onda tabi
Kuzeni numarami istedi foto cekmisti saçımın..watshaptan gonderiyim diye.
Keşke kuzenine verse numarami

GÜNCEL..
Bir sorum var kizlarrr
Gecen hafta kuaföre fön cektirmeye gittim arkadaşımla, ilgilendi bizimle..bi ara göz göze geldik gözlerimi cekemedim gulumsedim kıpkırmızı oldum.
Akşamına mesaj yazdi face den..
"Merhaba nasılsın saçların çok güzel oldu"dedi
Ertesi gün günaydın dedi ben şok oldum.
Kısaca iki gun konuştuk sonra yazmadi bende yazmadım.simdi de iki üç güne bir yazıyor ne amacı sizce ?

Son düzenleme:
her kadına göre aynılar cnm günde kaç kadın görüyorlar saymayı bırakmışlardır artık

Müşterisin illa ki göz teması olacaktır yani.
Gitmeyi sıklaştır bakalım belki geçici bir hoşlantıdır.
Off yaa bikac kere baktım belli etmeye çalıştım ama kesin beceremedim eminim..instgram da bikac fotosunu begensem anlarmi ki..insallah kuzeni benim icin guzel kizdi vs dememiştir

Bizim ingilizcecinin sevgili kuafördü ... Kadın çok muzdaripti ya ... Gecenin 3 ünde arıyorlarmış adamı Yada kuaförde ikisini yan yana görünce olay çıkarıyorlarmış bizim eski hocanın ki olmasın

Off yaa bikac kere baktım belli etmeye çalıştım ama kesin beceremedim eminim..instgram da bikac fotosunu begensem anlarmi ki..insallah kuzeni benim icin guzel kizdi vs dememiştir
Çocuğun kuzenine mesaj at. kuzeninizin ismi neydi diye sor. atıyorum tarık. fön için gelicem de o gün bi müşteriye çektiği fön hoşuma gitti onun yapmasını istiyorum randevu almam gerekiyor mu vs de burdan yürü :)

Bence ben olsam giderdim her isim oldugunda yada birseyi bahane et git bea ya sende ne olacak ölüm yok ucunda allah allah insaniz degil mi ne olcek.:)))

Ay sakın yapmayın çok bayat numara, ara sıra föne falan gidin, ona denk getirmeye çalışın ondan bi adım bekleyin, adam bahsettiğiniz gibi cool biriyse çok yazılan oluyodur, sizi umursamaz gururunuz kırılır.

Reactions: KV_
Niye bayat olsun?
Bence gayette doğal bir hareket.
Müşteri sonuçta.

Bence daha sık gidin kuaföre
Gide gele tanışırsınız sohbetiniz olur:)
Kuzeninin numaranızı istemesi bahane gibi geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…