- 8 Aralık 2012
- 11
- 0
merhaba hanımlar,saçlarımın dipleri gelmişti,saç renginimi boyatmaya karar verdim boyanmışkende komple boyansın istedim çünkü uçlarda dalgalanma vardı,neyse bir kuaföre gittim karamel renk istiyorum dedim ama komple boyansın dedim ,anlaştık ,oturdum koltuğa önce diplere bir boya sürdü komple boya sürmedi,daha sonra yıkama koltuğuna geçtik saçımı şampuanladı üzerine cıla attı boyalı saça yıkadı fönledi,çıkarkende yaptığı işlem karşılığında 3 tl fiş kesti yolladı beni,çıkarken kartlarını aldım aksam geç saat olduğu için çıktım hemen eve geldim evdekiler beğenmedi kınalı kuzu gibi oldum,dipler turuncu ortalar kendi saç rrengim karamel, uçlarda sarı:) adam resmen benı kandırmaya çalıştı,sonra saçlarımı yıkadım tarak girmenin imkanı yok taş oldu saçlarım resmen ,açtım telefon ağzıma geleni verdim 10 yıldır saçlarımı boyatıyorum böyle rezillik görmedim boyadan kısdın saçlarımı ne hale getirdin tüm boyamadın bile dedim gel düzeltelim dedi,birdaha gidermiyim ,kuaförler odasına gittim şikayet ettim başkanla görüştüm açtım saçlarımı hem yaktı hemde amatörce boyadı istediği parayıda ödedim karşılığında verdiği fişte bu dedim,başkanda kuaförü aradı fırçaladı kuaförde gelsin yenıden boyayalım dedi başkanda git ben kefilim dedi yok artık oraya güvenemem paramı getirsinler dedim ,onlarda yolladı paramı aldım
dua etsin ki bu fiş yüzünden maliyeye şikayet etmedim,sizde kızlar hakkınızı arayın bu konuda sonuçta bayanları gösteren saçları psikolojımızı etkılıyor hatta tüm hayatımızı ,bunların olmasına izin vermeyelim ,bana bunu yapan kuafor en az 5 sene başka bir bayana bunu yapamaz
ohaaa geçmiş olsun cnm benim için saç çok önemli uzun yıllardır sabit gittiğim biyer var hç böle sey duymamıstım kaş aldırıcagım abla bile çalıştığı yeri değiştirdiğinde peşinden gidioum hangi şehirde oldu ki bu? kuaförler odası bu durumu arastırması gerikıodu bnce cnkü baskasının basınada gelebilir hala...