Kuaförün üslubu...

Hem konu, hem bazi yorumlar midemi bulandirdi (((
Oyle pis insanlar var mi gercekten bu hayatta?
Bazen avmlerde tuvalete giriyorum, kadinligimdan utaniyorum. Ama bu konuyu okuyunca tuvaletlerin neden o halde oldugunu anladim (((

Kadın olarak özel bölgemi başkasına açıyorum. Başkasının işi bu. Bu onun benimle dalga geçmesinin asla hafifletici sebebi olamaz.

Kuaförlerin çoğu o şekilde aslında. Konuşmayı,muhabbet kurmayı severler müşterileri ile ve bunu yaparken de sanki kırk yıllık ahbapmış gibi dökülüverirler. Benim çok fazla karşılaştığım bir durum bu. Tabi ki hoş değil başkasını anlatması bu durumda da görev bize düşüyor ya kuaför değştircez ya da kadına cevap vermicez.. İnsanlarla uğraşmak kolay değil.

onlar daha nelerle karsilasiyorlar bir bilseniz domates kabugu cok masum bence :)))

benim de saçlarım seyrel kpss stresinden döküldü. o ara saçlarımı kestirmek için kuaföre gittim beni nasıl yerin dibine soktu anlatamam. kel kalırsın böyle giderse.işte bu saça nasıl olcaksa kestim falan.o günden beri kuaföre saç kesimine gitmiyorum.

Valla benim gittiklerimin çoğu ciddi üslubla kısa cevaplarla geçiştirdi.

Gerek ağda gerek lazer epilasyon yapılan yerlerde o an çok fazla samimi olmamak iyidir..
Dediği gibi sizinki abartılacak kadar değilse lafını etmez ama tuhaf bir şekilde telkin etmiş.
Çok da umursamam o an ki muhabbeti. Rahatsızsanız değiştirin.

Ayy aklıma geldi bir kuaför bana ağda yaparken bir müşterisinin genital bölgesinin dudaklarının kocaman olduğunu hatta kadının bacağına yapıştığını söylemişti hahah ben şokk

İnsn öğrenmek istemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…