Kuaförün üslubu...

ya öyle pis pis gezen ınsanlar nasıl hastalanmıyorlar oyle pis olunca ınsan hasta olmaz mı
ne bıleyım duser bacagınızı kırarsınız apandıst tutar acıl amelıyat gerekır oyle pis dolasmak nasıl cesaret ınanasım gelmedı ınsan totosunu temızlemez mı temız camasır gıymez mı

kuaforun abartması pisleşmesi gıbı geldı bana her ne olursa olsun konusma seklı cok cırkın ...
ben olsam o kuafore gıtmezdım asla

Cok dogru. Bir söz vardır ya evini temiz tut misafir gelir..bedenini temiz tut azrail gelir diye.. aynen oyle yani

Valla çok haklısın bazen böyle birilerinin pantolonları kıvrılıyor çok kötü görüntüler oluyor ondan bile rahatsız oluyorum kirli çamaşır filan iğrenç

domates kabugu ne yaa : ( midem kalkti yeminlen. taharat sart.

insan kuafore giderken bi dus alip gitmez mi ya? gercekten boyle insanlar var mi yani : (

O değil de çok güvendiğim bir ağdacım vardı.kuaför degildi sadece ağdacıydı.genç , kizlıgımdan beri de giderdim.hiç dedikodusu yoktu.tatlı dilli güler yüzlüydü çok da iyiydi .sonra kapattı yerini.ondan beri başka yerde aldırmadım özel bölgemi.kendim hallettim.

Şimdi de hamileyim şimdiden zorlanıyorum ağdayla .bir yere gitmek de istemiyorum mantar filan kaparım diye.bu konu da üstüne tuz biber ekti yani.domates olayı falan iyuce midem kalktı.

Ayrıca bir gün kaş için bekledigim bir kuaförde kuaför sahibi kadın kenarda bıyık ve yüz için duran sir ağdayı koltuk altına sürdü.koltuk altını aldı onunla.sonra spatulayı attı içine.ben zaten bıyiklarıma ağda sürdürmem de.sürdürenlrr dikkat etsin.bıyıklarınızı aldırırken de ip tercih edin bence.

domates kabugu ne yaa : ( midem kalkti yeminlen. taharat sart.

insan kuafore giderken bi dus alip gitmez mi ya? gercekten boyle insanlar var mi yani : (
ulen tontriko alacağın olsun. yine niye banlanmış diye mesajlarına bakarken nelerle karşılaştım
domates kabuğu falan hayretler içindeyim
anlatmadan geçemeyeceğim. bi tanıdığın kız kardeşi var. biraz saf ayıptır söylemesi. 40 lı yaşlarda. kişisel bakımıyla ilgilenen uyaran bi annesi ablası büyüğü yok başında. bu civarlara geldikçe arkadaşlar hamam kuaför falan ilgilenmeye çalışıyorlar. onu götürdükleri kuaför akıl sağlığı pekte yerinde olmadığı için hatır gönül işiyle ağdasını yapıyor. hadi o aklı ermediği için yapamıyor temizliğini de dışarda şıkır şıkır olup kıçını temizlemekten aciz nasıl çıkıyorsunuz o insanların önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…