Kuaförün üslubu...

Kimden bahsettiğini bildirdiyse, yani isim verdiyse gizlilik ihlali yapmıştır.

Ama her şeye rağmen profesyonel olmadığı kesin. Kaç yıldır genital bölgeyi güzellik merkezlerinde aldırıyorum. Birçok farklı insana aldırdım. Şu zamana kadar böyle dan dun konuşana rastlamadım.

Bu yüzden kuaföre gittiğimde susarım otururum konuşmam samimi olmam. Kuaför muhabbetinden de nefret ederim. Siz de bir daha oraya gitmeyin. Kdınların pis gelmesinden dert yanabilir de isim vererek aleni dedikodu yaparak muhabbeti iyice el ense kıvamına getirerek değil. Daha terbiyeli düzgün bir üslupla. Bu arada domates kabuğu nedir Allahaşkına ya

klasik ağdacı muhabbeti.profesyonel/isim yapmış/nispeten kalburüstü yerlere gidersen böyle gereksiz muhabbetler olmaz ancak arkandan o muhabbetin yapılma ihtimali hep var.gizlilik esas derken kime göre neye göre? herkes konuşur, sonuçta gizli formüller üretilen ilaç firması falan değil yani

keske kuforlerdr hipokrat yemini etseler

Domates kabuklu müsteriyi temizleyen merkezse ben de oraya gitmezdim :)
"Yahu kabugunu alip gelseydin" demeliler bence.
Ve bu insanlarin kendine ve karsindaki insana olan saygisi(!) sebebiyle anlatarak,dedikodu yaparak kendilerince yaptirim uyguluyorlar sanirim.
Gitmem de aldirmam da.Mis gibi lazer varken..Bence bu konuyu bir düsünün derim.
Rahatlik,zamandan ve acidan tasarruf. :)

Şimdi o an çok enteresan bir an olduğu için alan içinde yaptıran içinde biraz garip olabiliyor. .Belki de rahatlatmak için kullandigi bir cümledir. ..
Şöyle ki bazı durumlarda yaaa o da bir şey mi işte daha neleri var diye teselli veririz ..
Kendince o da size bunu yapmış olabilir .
Ha evet üslup yanlış ama en azından kişisel bir dedikodu yapmamış..

iyi ve kaliteli bir yer asla ama asla bir müşteriye başka bir müşteriyi anlatamaz hele hele isim vererek...genelleme yapabilir ama şahısların ismini ,seceresini dökerek yapamaz ve yapmamalı..sizi anlatı ise emin ol senide anlatır gitmeyin oraya...hele birde sahibi bunu yapıyor ...mahalle kuaförü dedikoducu

Domates kabugu cikanlar ne demek oluyor anlayamadim
Konuya gelince kuaforlerin cogu dedikoduyu sever , 5 dakika once canimli cicimli oldugu kadinin arkasindan konusur.
Bosverin dinlemeyin :)
Uydurmus kuaför o kadar da değil

Valla al benden de o kadar Hamile halimle benim de midem kalkti nasil bir cumledir o yahu domates momates

Ozel bolgesini kendi alabilen biri bacaklari icin niye kuafore gider ki? Bence gitmeyin oraya illa kuaforde aldiracaksiniz bile ama dedikodular hep olur.

Bir insan hasta veya engelli degilse bir zahmet bi tarafinin kilini da elaleme yoldurmasin başlı basina igrenc bisey zaten.
Cok iyi yer dediklerinizde dedikoduyu size degil arkadaslarina filan yapar. Illa ki yapiliyor duydum yani.
Kadin bike olsa gidip ozel bolgeni acarsan dalga da gecerler, muhabbetini de yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…