- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi ortakkardeshesabi
-
keske kuforlerdr hipokrat yemini etselerBiraz aleni konuşacağım yani kendimle ilgili özel kişisel bakım meselelerine gireceğim. Rahatsız edici cümlelerimden dolayı affola.. Ben çok kuaföre giden biri değilim. Koltuk altı, özel bölge vs. evde ağda yapıyorum. Yalnızca bacak için 15 günde bir ağdaya evimin yakınlarındaki kuaföre gidiyorum. Gittiğim zaman hep yanında çalışan kız alırdı bu seferkinde kuaför kadın ağda yaptı. Ablaya "15 güne bir düzenli geliyorum ama hormonlarımdan mıdır bilmem çok çabuk uzuyor kusura bakmayın manzaradan dolayı" dedim. Kuaför "Oooo ablam biz ne kıllar gördük seninki de bir şey mi, ağda yaparken nelerle karşılaşıyoruz bir tarafını yıkamayanlar, domates kabuğu çıkanlar..." gibisinden bulunduğu apartmandaki müşterisinin dedikodusunu yapmaya başladı. Ben de "Olabilir insanlık hali" deyip konuyu kapattım. Enerjisinden tedirgin oldum bir an önce oradan çıkmak istedim.. Kadın olarak kişisel bakımımıza özen gösterelim. Kişisel bakım, temizlik başka insanlar için değil, insanın kendisine saygısından yapılmalıdır. Kendisine saygısı yoksa bile sağlık açısından temizlik şart bence. Açıkçası kuaförün bu sözlerinden sonra kime güveneceğimi şaşırdım. Benden sonra benim de arkamdan başka müşteriye dedikodumu yaparsa düşüncesiyle artık evimin yakınlarındaki kuaföre gitmeyi düşünmüyorum. Her kuaför için kesinlikle konuşmuyorum, işini hakkıyla yapan, gizlilik esas olan kuaförler tabiki çok. "Bunun gibi kuaförler" için konuşuyorum bu hassas konuları başka müşterilerle paylaşmak ne kadar etik? Yaptıkları meslekte gizlilik esas değil mi... Komşulardan da oraya gidenler var. Sizce benim de bir başka müşteriye dedikodumu yapar mı? Yoksa o an konuşmak için mi konuşmuştur? İçime kurt düştü...
midem kalktiSizinkinden domates kabugu cikmadigi surece kimseye soyleme ihtiyaci duyacagini sanmiyorum
Ben de cok guldum yaaamidem kalkti
hic kadin ne yapsin icini dokmus. anacim biz neler gordk diyeBen de cok guldum yaaa
Benden de domates kabugu cikarsa carsaf carsaf reklamimi yapsinlar bence. Bu sekilde kuafore giden sucsuz da anlatan mi suclu
hic kadin ne yapsin icini dokmus. anacim biz neler gordk diye
bu arada kendine ait sozun cok hosuma gitti her dedigi cikan diye sende kainlik var gibime gelduBen de cok guldum yaaa
Benden de domates kabugu cikarsa carsaf carsaf reklamimi yapsinlar bence. Bu sekilde kuafore giden sucsuz da anlatan mi suclu
Uydurmus kuaför o kadar da değilDomates kabugu cikanlar ne demek oluyor anlayamadim
Konuya gelince kuaforlerin cogu dedikoduyu sever , 5 dakika once canimli cicimli oldugu kadinin arkasindan konusur.
Bosverin dinlemeyin :)
Valla al benden de o kadar Hamile halimle benim de midem kalkti nasil bir cumledir o yahu domates momatesDomates kabuğu mu? Yeminle midem agzima geldi hamile halimle. Bazı insanlar dedikoduyu sever. Ne kadar çok kişiye anlatırsa o kadar fazla haz alır.
O değil de umarım o spatulalari her musteride degistiryorlardir.
Daha fazla yazmayacağım galiba ben kusacagim. Koş lavaboya...
Olmaz mibu arada kendine ait sozun cok hosuma gitti her dedigi cikan diye sende kainlik var gibime geldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?