Kuaförün üslubu...

ortakkardeshesabi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
38
37
3
Biraz aleni konuşacağım yani kendimle ilgili özel kişisel bakım meselelerine gireceğim. Rahatsız edici cümlelerimden dolayı affola.. Ben çok kuaföre giden biri değilim. Koltuk altı, özel bölge vs. evde ağda yapıyorum. Yalnızca bacak için 15 günde bir ağdaya evimin yakınlarındaki kuaföre gidiyorum. Gittiğim zaman hep yanında çalışan kız alırdı bu seferkinde kuaför kadın ağda yaptı. Ablaya "15 güne bir düzenli geliyorum ama hormonlarımdan mıdır bilmem çok çabuk uzuyor kusura bakmayın manzaradan dolayı" dedim. Kuaför "Oooo ablam biz ne kıllar gördük seninki de bir şey mi, ağda yaparken nelerle karşılaşıyoruz bir tarafını yıkamayanlar, domates kabuğu çıkanlar..." gibisinden bulunduğu apartmandaki müşterisinin dedikodusunu yapmaya başladı. Ben de "Olabilir insanlık hali" deyip konuyu kapattım. Enerjisinden tedirgin oldum bir an önce oradan çıkmak istedim.. Kadın olarak kişisel bakımımıza özen gösterelim. Kişisel bakım, temizlik başka insanlar için değil, insanın kendisine saygısından yapılmalıdır. Kendisine saygısı yoksa bile sağlık açısından temizlik şart bence. Açıkçası kuaförün bu sözlerinden sonra kime güveneceğimi şaşırdım. Benden sonra benim de arkamdan başka müşteriye dedikodumu yaparsa düşüncesiyle artık evimin yakınlarındaki kuaföre gitmeyi düşünmüyorum. Her kuaför için kesinlikle konuşmuyorum, işini hakkıyla yapan, gizlilik esas olan kuaförler tabiki çok. "Bunun gibi kuaförler" için konuşuyorum bu hassas konuları başka müşterilerle paylaşmak ne kadar etik? Yaptıkları meslekte gizlilik esas değil mi... Komşulardan da oraya gidenler var. Sizce benim de bir başka müşteriye dedikodumu yapar mı? Yoksa o an konuşmak için mi konuşmuştur? İçime kurt düştü...

Bence kuaforunuzu degistirin hic isinde profosyonel degismis. Guzellik merkezlwrinde boyle tipleri calistiranlar olursa ben bir daha gitmiyorum oraya sahsen benle 40 yillik ahbap gibi sohbet eden yuzunu birkac gormuslugum olan insanlardan hoslanmiyrm cunku tabiki temizlik sart kuafore gidiyoeuz diye de bunlara dikkat eddilmeyecek diye birsey yok

Neden gizlilik esas olsun. Kilin, sacin nesi gizli olabilir? Bence siz gittiginiz yerlere ozen gosterin derim. Kuafor degil de anlattigi sekilde giden insanlar utanmali diye dusunuyorum.

Dedikodu yapılması hata ama gerçekten çoook pis kadınlar var. Güzellik merkezinde çalışan arkadaşım poposunda düzgün temizlenmemiş pislik ile gelen çok kişi olduğunu söylerdi hep. Artık fön çekilecek kıvama gelmiş kıllarda cabası. İnsanın vakti olmaz ağdaya hemen gidemez belki ama poposunuda temizlesin bir zahmet

Domates kabuğu mu? Yeminle midem agzima geldi hamile halimle. Bazı insanlar dedikoduyu sever. Ne kadar çok kişiye anlatırsa o kadar fazla haz alır.
O değil de umarım o spatulalari her musteride degistiryorlardir.
Daha fazla yazmayacağım galiba ben kusacagim. Koş lavaboya...

Profesyonellerle çalışmaya özen gösterin.
Bana da bir kuaför kürtaj olmuş bir müşterisini anlattı arkasından salladı salladı durdu sinirlerim bozuldu bir daha gitmedim. Bir de isim vererek konuşuyordu. Kim bilir benim arkamdan neler diyor dedim içimden.

Tekrardan kusura bakmayın lütfen afedersiniz..

İsim vermesi hoş değil elbette.
Genel olarak anlatır, dertleşme edasıyla anlarım.

Ve evet bugün onu anlatan, yarın sizi de anlatabilir.
Bence en temizi tüm kişisel bakımı evde halletmek.
Hiç bir yere güven olmaz.
Zaten zor kısımları kendiniz hallediyormuşsunuz.
En kolayı bacak yahu :)

Ben de bir ara bir kuaföre gidiyordum sürekli şikayet ediyordu. Yok kocasına sinirlenip sinirlerini kuaförden cikariyorlarmis yok koltuğa oturunca hiç susmuyorlarmis yakinip duruyordu.
Millete pis diyirar ama ağda konusunda kuaförler pek temiz gelmiyor bana. Ben bir tek saç kestirmek için gidiyorum.

Bu mevzuyu ben gidince de yaşamıştım, sadece bir kere genital için gitmiştim evlenmeden önce. Görümcem sürekli giderdi o anlatıyordu. Ben kuaför ortamını hiç sevmiyorum, en son gittiğim zaman gelin başı içindi, 6 sene önce

Herşeyimi kendim hallediyorum, hem zaman hem nakit kazanıyorum.

Size tavsiyem ağda için; ısıtmalı sir ağda makinesi ve kartuşu alın. Çok ucuz fiyatları, 20-50 tl arası. Takıyorsunuz fişe en geç yarım saate erimiş oluyor. Güm pat çat bitti gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…