Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaforlere gidip para bayılmak.istemiyorum :))

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
32
Mrb kızlar benim sacim 7 aydır ombreli dillerin kendi rengine geldi ama beğendiğim nır renk var evde kendim boyamak istiyorum ama korkuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?bu rengi tutturmak istiyorum

Küllü bir renk olduğu için yeşerme olabilir, şu an ki zemin ne kadar açık renkse yeserme ihtimali o kadar fazla

sacın kopar
bence sen en ıyısı cok ıyı bı kuafore gıt bu renk ıcın

Ya kuaföre yaptır ya da önce içinde dore olan kahvemsi bi tona boya akabinde küllü kumrala boya loreal excellance öneririm

ucları perısan olmus kuzu cok zor uzar
bakım yagı kullandıkca boyasıda aktıkca akar
bıraz kesmen gerek ama kısalır cok yıpranmıs
bu saca boya yapsanda hepsı esıt tonda tutmaz ucları boyayı kusar acık renk kalır 6 yıkamada gerı sararır
en ıyısı bıraz kestır cıddı bı bakım yap dınlendır derım

canım 1 hafta önce düz kumrala boyadım arada balyajlarım vardı aynı senin tonunda, hafif yeşil gibi oldu onlar

Eki Görüntüle 1551563

şu şekilde oldu, net değil yeserme ama fikir olsun
Gene güzel olmuş :)) ben ilke kez boyattim ve hic bilmiyorum bu boya renklerini iyiki sormusum yoksa yeşil kafalı olucakmisim :)))

Yok yok benim bu sac düzene girmez 23 yaşındayım ve ilk defa saçını 7 ay oldu boyattim naparsam yapiyim koparak kırılma oluyor çatal da değil o yüzden uzanıyor birde seyrek kestiriyorum bir haftada tekrar koparak kırılma başlıyor

Gene güzel olmuş :)) ben ilke kez boyattim ve hic bilmiyorum bu boya renklerini iyiki sormusum yoksa yeşil kafalı olucakmisim :)))

geçen haftalarda da ben senin gibi araştırıyodum hatta ilk dip boya yaptım 2 parmak dibim vardı loreal excellance 8.1 ile dip boya yaptım ilk bak söyle oldu

bu renk dore ağırlıklı oldu 1 hafta saçıma yoğun bakım yapıp aynı markanın 7.0 ı ile boyadım dediğim gibi balyajlarımda hafif yeşillik oldu 1 ay sonra 7.3 ile boyucam, dore kumral yani, yeşili dore kapatır çünkü

mecitefendinin saç bakım yağı var onu öneririm elseve mucize yağ da başarılı, ayrıca şampuanına vitamin katabilirsin ve uçlara Hindistan cevizi yağı sürebilirsin ama gene de az kestir

Evde boyamak meşakkatli ve riskli bir iş. Rengi tutturamayabilirsiniz ve saçınızı yıpratabilirsiniz.

Kuaföre para bayılmak istemiyorum demişsiniz ama onların işi bu. Saç konusunda eğitim alıyorlar, yeterlilik ve tecrübe kazanıyorlar. Geçimlerini sağlamak amacıyla da kuaförlük yapıyorlar. Bence kuaföre gitmelisiniz. Saçınıza işin ehli değilseniz zarar verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…