- 6 Aralık 2014
- 160
- 29
- 32
-
- Konu Sahibi Hayatveyasam
Yalniz burasi bdvMrb kızlar benim sacim 7 aydır ombreli dillerin kendi rengine geldi ama beğendiğim nır renk var evde kendim boyamak istiyorum ama korkuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?bu rengi tutturmak istiyorumEki Görüntüle 1551547
Ben beceremem gibime geldi şuandaGöründüğü kadar kolay bir renk sanmayın.
Küllü diyeyim anla
İlk defa boyattim sacimi zaten pişman oldum bu renk kendi sacima çok yakin bir renk o yüzden bunu seçtim zaten saçların hic uzamiyorsacın kopar
bence sen en ıyısı cok ıyı bı kuafore gıt bu renk ıcın
Gene güzel olmuş :)) ben ilke kez boyattim ve hic bilmiyorum bu boya renklerini iyiki sormusum yoksa yeşil kafalı olucakmisim :)))canım 1 hafta önce düz kumrala boyadım arada balyajlarım vardı aynı senin tonunda, hafif yeşil gibi oldu onlar
Eki Görüntüle 1551563
şu şekilde oldu, net değil yeserme ama fikir olsun
Yok yok benim bu sac düzene girmez 23 yaşındayım ve ilk defa saçını 7 ay oldu boyattim naparsam yapiyim koparak kırılma oluyor çatal da değil o yüzden uzanıyor birde seyrek kestiriyorum bir haftada tekrar koparak kırılma başlıyorucları perısan olmus kuzu cok zor uzar
bakım yagı kullandıkca boyasıda aktıkca akar
bıraz kesmen gerek ama kısalır cok yıpranmıs
bu saca boya yapsanda hepsı esıt tonda tutmaz ucları boyayı kusar acık renk kalır 6 yıkamada gerı sararır
en ıyısı bıraz kestır cıddı bı bakım yap dınlendır derım
Gene güzel olmuş :)) ben ilke kez boyattim ve hic bilmiyorum bu boya renklerini iyiki sormusum yoksa yeşil kafalı olucakmisim :)))