Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaforlere gidip para bayılmak.istemiyorum :))

geçen haftalarda da ben senin gibi araştırıyodum hatta ilk dip boya yaptım 2 parmak dibim vardı loreal excellance 8.1 ile dip boya yaptım ilk bak söyle oldu

Eki Görüntüle 1551566

bu renk dore ağırlıklı oldu 1 hafta saçıma yoğun bakım yapıp aynı markanın 7.0 ı ile boyadım dediğim gibi balyajlarımda hafif yeşillik oldu 1 ay sonra 7.3 ile boyucam, dore kumral yani, yeşili dore kapatır çünkü
yalnız çok güzel olmuş!

geçen haftalarda da ben senin gibi araştırıyodum hatta ilk dip boya yaptım 2 parmak dibim vardı loreal excellance 8.1 ile dip boya yaptım ilk bak söyle oldu

Eki Görüntüle 1551566

bu renk dore ağırlıklı oldu 1 hafta saçıma yoğun bakım yapıp aynı markanın 7.0 ı ile boyadım dediğim gibi balyajlarımda hafif yeşillik oldu 1 ay sonra 7.3 ile boyucam, dore kumral yani, yeşili dore kapatır çünkü
yaa nasıl güzel olmuşşş

Cila seklinde yapabilirsiniz. Benim sac rengimde sizin en uclardi sariydi. Mahvettim saclarim koptu.Sonra guzelim saclarimi kestirmek zorunda kaldim.Tabi o sarilara cila yaparak koyulttum. rengi de orta kullu kumral simdi.Basit hem de uygulayabilirsiniz.Zamaninizi almaz. Ama direkt boyarsaniz yesil olur. Cilayi bir de fazla bekletmiyorsunuz. Guzel oldu.Serumda kullaniyorum.Simdilik biraz toparladi.Sadece uclarda kuruma var onu da serumla hallediyorum.

Cila seklinde yapabilirsiniz. Benim sac rengimde sizin en uclardi sariydi. Mahvettim saclarim koptu.Sonra guzelim saclarimi kestirmek zorunda kaldim.Tabi o sarilara cila yaparak koyulttum. rengi de orta kullu kumral simdi.Basit hem de uygulayabilirsiniz.Zamaninizi almaz. Ama direkt boyarsaniz yesil olur. Cilayi bir de fazla bekletmiyorsunuz. Guzel oldu.Serumda kullaniyorum.Simdilik biraz toparladi.Sadece uclarda kuruma var onu da serumla hallediyorum.
Benimde çok kuru saçlarım ya o yüzden koparak.kırılıyor sanirsam kendimi bildim bileli neler surmedimki

Benim dogal sacim bu renk, kullu bir ton oldugu icin boyali hele de sariya boyali bir saca uygulanirsa yeserme olmasi kacinilmaz. Ama o yeserme bikac yikamadan sonra geciyor hatta dogal sac rengi kullu tonlarda degilse dorelesiyor.

Benimde çok kuru saçlarım ya o yüzden koparak.kırılıyor sanirsam kendimi bildim bileli neler surmedimki
Uclarin nemli kalmasini saglamalisin.Duzlestirici kullaniyorsan birakmaliisn.Sac maskesi yapmalisin..Sac tipin yagliysa sicak suyla da yikamamalisin.Ilik su ile.Ben en son cikmadan soguk su dokuyorum saclarima.

Ayrica kuru ve yipranmis saclara sicak yag iyi geliyor.Mesela zeytinyagi.Zeytinyagini biraz isitip kullanabilirsin.Sitemizde var sac bakimlari.Bakarsan daha faydali seyler bulabilirsin.

Mrb kızlar benim sacim 7 aydır ombreli dillerin kendi rengine geldi ama beğendiğim nır renk var evde kendim boyamak istiyorum ama korkuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?bu rengi tutturmak istiyorumEki Görüntüle 1551547

Hep kuaföre lobisinin oyunları bunlar diyeceksiniz belki yorumumu okuyunca ama ben yine de yazayım :KK33:

"Kuaföre para bayılmamak" gibi bi seçenek yoktur; kuaföre şimdi gidip para bayılmak vs. kuaföre iş işten geçtikten sonra gidip 2 katı para bayılmak vardır. :KK48:

Mesela ya kaşınızı gider adam gibi bi kuaföre aldırırsınız ya da kendiniz almaya çalışırken fazla alır, kaşı küstürür sonra tekrar çıksın diye bi ton para harcarsınız.

Yani sizin durumda ya şimdi gidersiniz kuaföre ya da sizin saçlar yine yeşillendi fındık dalları sendromuna girip yanıp koptuktan sonra.

Bazı doğal yetenekli arkadaşlar dışında sonuç genelde benim anlattığım gibi olur, Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın :KK52: (sonu da atasözleri deyimler köşesi gibi oldu ama kusura bakmayın)

X