- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
-
- Konu Sahibi Hayatveyasam
yalnız çok güzel olmuş!geçen haftalarda da ben senin gibi araştırıyodum hatta ilk dip boya yaptım 2 parmak dibim vardı loreal excellance 8.1 ile dip boya yaptım ilk bak söyle oldu
Eki Görüntüle 1551566
bu renk dore ağırlıklı oldu 1 hafta saçıma yoğun bakım yapıp aynı markanın 7.0 ı ile boyadım dediğim gibi balyajlarımda hafif yeşillik oldu 1 ay sonra 7.3 ile boyucam, dore kumral yani, yeşili dore kapatır çünkü
Kesinlikle birde istediğin rengi veya kesimi yapmıyorlar bir sürüde para alıyorlar heleki İstanbul gbi bir yerdeBen kuafördeki zamana acıyorum daha ziyade bide küçük çocuğum var 3 4 saat ayıramam oraya
yalnız çok güzel olmuş!
Kesinlikle birde istediğin rengi veya kesimi yapmıyorlar bir sürüde para alıyorlar heleki İstanbul gbi bir yerde
yaa nasıl güzel olmuşşşgeçen haftalarda da ben senin gibi araştırıyodum hatta ilk dip boya yaptım 2 parmak dibim vardı loreal excellance 8.1 ile dip boya yaptım ilk bak söyle oldu
Eki Görüntüle 1551566
bu renk dore ağırlıklı oldu 1 hafta saçıma yoğun bakım yapıp aynı markanın 7.0 ı ile boyadım dediğim gibi balyajlarımda hafif yeşillik oldu 1 ay sonra 7.3 ile boyucam, dore kumral yani, yeşili dore kapatır çünkü
Benimde çok kuru saçlarım ya o yüzden koparak.kırılıyor sanirsam kendimi bildim bileli neler surmedimkiCila seklinde yapabilirsiniz. Benim sac rengimde sizin en uclardi sariydi. Mahvettim saclarim koptu.Sonra guzelim saclarimi kestirmek zorunda kaldim.Tabi o sarilara cila yaparak koyulttum. rengi de orta kullu kumral simdi.Basit hem de uygulayabilirsiniz.Zamaninizi almaz. Ama direkt boyarsaniz yesil olur. Cilayi bir de fazla bekletmiyorsunuz. Guzel oldu.Serumda kullaniyorum.Simdilik biraz toparladi.Sadece uclarda kuruma var onu da serumla hallediyorum.
yaa nasıl güzel olmuşşş
bir ara da o rengi kullan derim :)teşekkür ederim keşke öyle bıraksaymışım dedim şu an
Uclarin nemli kalmasini saglamalisin.Duzlestirici kullaniyorsan birakmaliisn.Sac maskesi yapmalisin..Sac tipin yagliysa sicak suyla da yikamamalisin.Ilik su ile.Ben en son cikmadan soguk su dokuyorum saclarima.Benimde çok kuru saçlarım ya o yüzden koparak.kırılıyor sanirsam kendimi bildim bileli neler surmedimki
Ben mahvetmedim canım ayrıca kabarık fotoğrafta yani öyle yanik falan değil saclarim kabarıkKuaforlere para bayilmalisin sakin kendin yapma mahvetmissin saçlarını
Bildgn yanıkBen mahvetmedim canım ayrıca kabarık fotoğrafta yani öyle yanik falan değil saclarim kabarıke birde ince telli
Sen yanik gormemissin ozaman ne diyeyeimBildgn yanık
canım 1 hafta önce düz kumrala boyadım arada balyajlarım vardı aynı senin tonunda, hafif yeşil gibi oldu onlar
Eki Görüntüle 1551563
şu şekilde oldu, net değil yeserme ama fikir olsun
Mrb kızlar benim sacim 7 aydır ombreli dillerin kendi rengine geldi ama beğendiğim nır renk var evde kendim boyamak istiyorum ama korkuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?bu rengi tutturmak istiyorumEki Görüntüle 1551547