Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKuaförler saçı maviye, pembeye vb. boyuyorlar mı?
Saçımın çok ince bi tutamını pembe, mor yada mavi gibi değişik bir renge boyatmak istiyorum.Ama kuaförler böyle garip renklere boyuyorlar mı? Benim hiçbir bilgim yokta yardımcı olursanız sevinirim.
Boyuyorlar tabiki, ama eğer ince bir tutam boyatmak istiyorsan direk bir parça renkli kaynakta yaptırabilirsin saçına, diğer bir olanakta gidip watsons gratis gibi büyük firmalardan değilde daha kendi halinde kozmetik dükkanlarından renkli boya almak onlarda bulunuyor, rahatlıkla kendin de yapabilirsin evde.
Açıkcası lisedeyken saçım devekuşu gibiydi. Gençlerde çok seviyorum. Gençler derken 24 yaşımdayım ama mesleğim dolayısıyla yapamıyorum. Sadede gelirsem, kuaförler boyuyo ancak daha pahalıya boyuyolar.. Kendiniz boyayın derim. Saçımın hepsini laciverte 500 liraya boyayacağını söylemişti kadın bilmem kaç sene önce.
boyuyorlar istediğin her renge. Sen parayı ver yeterki Küçük bir kısmına yaptıracaksan.Doğal tonlarda boncuk kaynak al onu boyattır. Renkli saç tonları çok çabuk akıyor.Diğer boyalara göre akınca ortaya çıkan renk hoş durmuyor