kendi aldığımız kutu boyaları kuaföre götürünce aynısını yapabiliyolar ama niye evde kendimiz yapınca hep daha koyu oluyo? renk bir seferde tutmuyo? ne yapılar ki içine bişey mi katıyolar?
valla çok yerinde bi soru bende merak ediyodum.a.s.. ama kuaförler her nekadar bazıları ortada hazırlıyor olsada cogu göstermez neyden nekadar koyuyor neyle karıstırıyor.. hatta bi kuaför sacımı boyadı ne renk oldugunu numarasını istedim vermedi gıcık şey..
dün ben aldığım kutuyu kuaförüme götürdüm istersen aynısını yaparım dedi iki saat tarif etti bana nasıl yapacağını..
kutunun içindeki oksidan varya onu ayarlıyolarmış volümünü daha az yada çok ayarlıyoruz o zaman tam tutuyo dedi.
yine ben kendim boyadım evde kutudaki gibi olmadı ama memnun kaldım.kısacası kuaförler içindeki oksidanı ayarlıyolarmış o zaman tam tutuyomuş.benim kuaförüm böyle ayarlıyomuş
dün ben aldığım kutuyu kuaförüme götürdüm istersen aynısını yaparım dedi iki saat tarif etti bana nasıl yapacağını..
kutunun içindeki oksidan varya onu ayarlıyolarmış volümünü daha az yada çok ayarlıyoruz o zaman tam tutuyo dedi.
yine ben kendim boyadım evde kutudaki gibi olmadı ama memnun kaldım.kısacası kuaförler içindeki oksidanı ayarlıyolarmış o zaman tam tutuyomuş.benim kuaförüm böyle ayarlıyomuş