- 28 Nisan 2008
- 835
- 3
par ve refectocil kaş rengini açmıyor arkadaşlar,boşuna paranızı harcamayın.
Ben refectocil almayı düşünüyordum. Bi kaç kullanıcı yorumu okudum ve memnunlardı.
Sen hangi renk aldın ve nasıl kullandın da beğenmedin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
par ve refectocil kaş rengini açmıyor arkadaşlar,boşuna paranızı harcamayın.
kızlar ürünlerin üstünde nie bazen kullanmaın yazıo anlamak zor
mesela yabancı bi kanalda bi program izledim adam son kullanma tarihi geçmiş ürünlerle on yıldır beslendiğini ve son kullanma tarihi geçmiş boyalarla saçını boyadığını falan sölüodu ve son kullanma tarihi ibaresinin gereksiz olduğunu falan sölüodu
ürünleri şurda kullanmaın dedikleri yerde kullandığını zarar görmediğini anlatıodu tabi abartmadan
yani belki kaş boyası satılsın die kaşa kullanmayında yazabilir saç boyalarında
kızlar size yardımcı olabilirim ben makyözüm.
saç boyaları kaşa kullanılmamalı ileride dökülme ve kuruluk yapar. eğer gittiğiniz kuaförün makyözü yoksa kaş boyasıda kullanmaz çünkü maliyeti yükselir ve tabiiki saç boyasını tercih eder.benim size tavsiyem özel kaş boyası kullanmanız artık renk tonlarında seçenekte çoğaldı.yani hemen hemen her ton var.ve bunlar %80 bitkisel.boyayı nereden alabilecenizi söylemek isterdim ama burda reklama geçer diye yazamıyorum.
ama siz kaş boyasını tercih edin zamanla dökülme, kaş arasında seyrelme olmasını istemiyorsanız eğer.
bide size tavsiyem her akşam kaşınıza yanık fındık veya badem yağı sürüp kan dolaşımının hızlanması için kaşlara içeri ve dışarı yani ters düz masaj yapmanız.:içelim: