Evet cnım ürün adı verilebiliyor,hatta bir ürün adını tavsiye ederek konu başlığı bile yapıp tavsiye ediliyor.ben buldum internetten çok şükür bitkisel kaş boyasınıbence nerden bulabilceğimizi söyleyebilrsin reklama geçmez burda herkze marka ürün adı verebiliyor
arkadaşlar ben de yıllardır kaşlarımın rengini saç boyasıyla açıyorum.çünkü doğal saç rengim kızıla çalan çok çok açık bir kumral kaşlarımsa koyu kahve,neredeyse simsiyah duruyor.bir göz makyajı yapsam kara kaşlı kara gözlü olup çıkıyorum ve ifademi çok sertleştiriyor.saç rengim doğal olduğu halde herkes saçların boya mı diye soruyor,hayır deyince de ama kaşların simsiyah deyip şaşırıyorlar.ne demek istediğimi aynı durumda olanlar anlıyordur.gelelim asıl meseleye; kaşlarımı 5 yada kimi yerlerde 10 ytl ye boyatıyordum,bu boya bildiğiniz saç boyası.kuaförlerin çoğu malesef en kalitesiz boyalarla boyuyorlar ve kaşlarım boyanırken diplerinin resmen sızladığını hissediyorum.refectocil açık kahveyi denedim bir kuaförde ama rengi açmak şöyle dursun eskisinden de beter bir renk oldu.ben şu anda koleston naturals marka boyayla evde kendim boyuyorum.az miktarda boya ve boya ile tamamen aynı miktarda oksidasyon kremini porselen kapta karıştırıyorum ve sadece 5 dakika bekletiyorum.sonuç mükemmel.bekleme süresi kişiden kişiye değişebilir.gözlerinize kaçırmadığınız sürece bence bir sorun olmaz.ben yıllardır aynı şeyi yapıyorum olumsuz bir durumla karşılaşmadım.
ya bende bir kere boyadim ama doker dediler korktum bugun kas boyasi aldim :))
Bende kaş boyası düşüyorum.
Nasıl canım sen kullandın mı? Sonucu bildirirmisin?
Bir de aldıgın marka ne?
cnm benim aldigimin adi swiss o-par kahverengi olanini aldim ben 1 dakikaymis sureside eger ren tutmazsa bi kac kez tekrarlanmasi gerekiomus ama daha yapmaya zamanim oldugu yaptgim zaman haber veririm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?