M Madamu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 2.433 2.941 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi Madamu #1 Kızlar merhaba. Saçlarınızı boyattırdınız kuaföre kullandığı boya markasını soruyor musunuz? Herkes kaliteli boya ve açıcı ürünler kullanmıyor saç da haliyle direk yıpranarak açılıyor.Sizler markasını soruyor musunuz
Kızlar merhaba. Saçlarınızı boyattırdınız kuaföre kullandığı boya markasını soruyor musunuz? Herkes kaliteli boya ve açıcı ürünler kullanmıyor saç da haliyle direk yıpranarak açılıyor.Sizler markasını soruyor musunuz
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.260 39.341 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi Madamu #2 Evet. Sorardım eskiden Uc yıldır boyatmıyorum da gerci. Madamu .!.: Kızlar merhaba. Saçlarınızı boyattırdınız kuaföre kullandığı boya markasını soruyor musunuz? Herkes kaliteli boya ve açıcı ürünler kullanmıyor saç da haliyle direk yıpranarak açılıyor.Sizler markasını soruyor musunuz Genişletmek için tıkla...
Evet. Sorardım eskiden Uc yıldır boyatmıyorum da gerci. Madamu .!.: Kızlar merhaba. Saçlarınızı boyattırdınız kuaföre kullandığı boya markasını soruyor musunuz? Herkes kaliteli boya ve açıcı ürünler kullanmıyor saç da haliyle direk yıpranarak açılıyor.Sizler markasını soruyor musunuz Genişletmek için tıkla...
M Madamu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2019 2.433 2.941 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi Madamu #3 bebeklinick .!.: Evet. Sorardım eskiden Uc yıldır boyatmıyorum da gerci. Genişletmek için tıkla... Kuaföre gitmek korkulu rüyam saç boyamak için senede bir kez saç boyatıyorum onda da yanarsa gitti saç demektir
bebeklinick .!.: Evet. Sorardım eskiden Uc yıldır boyatmıyorum da gerci. Genişletmek için tıkla... Kuaföre gitmek korkulu rüyam saç boyamak için senede bir kez saç boyatıyorum onda da yanarsa gitti saç demektir