kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

kuaförlerden başka kimse yapmıyo benim yaşadığım şehirde.ondada hep yaşı küçük ve evlenmemiş kızlar yapıyo genelde.haliyle çekiniyo insan.ben eşime bile 3 seneden sonra gösterdim.kaldıki başka biri görünce bilmiyorum ne olur:DDD...

şaka yapıyorsun galiba :44:

1sene önce bende burda okuodum ayyy nasıl gidicem utanırım acısını geçtim diye ama geçen yaz sıcakta ağda yapmaya çalışırken adeta tak dedi canıma duş aldığım gibi gittim beni bi arkadaşım kendi gittiği yere götürmüştü başta çok utandım kadın sana hazır olunca seslen dio hazır olmayasın gelio resmen :9: ama sonra gelio 10 ,15 dk da bitio ama benim üst kısmım hala acıo acımıyo desem yalan olur yani ama temizlik gibisi yok çok memnunum hiç tereddüt etmeden gidin bende böleydim çünkü ama en son gittiğimde yeni çalışan bi kız gelmiş beni hep aynı kişi alıo sordu ne yapcaksn die oda paket dedi kızda ay sıcakta nasıl için kaldırcak demez mi ben içerden duydum tabii:47:sonra beni ağda yapan kadına söyledim oda çıkınca de sende rezil et dedi işim bitincede o kızı yerin dibine soktum sonuçta temiz olmak için gidiyoruz çok siniirlendim

siz istanbulda değilsiniz sanırım

evet burda da öyle,bu kadar küçük bir komple ağda bile en kötü yerde 30 lira istanbulda

bahçelievlerde bir kuaförde 20 tl.gayette güzel alıyo heryeri.yakınsan yasak değilse ismini vereyim.

bu bikini bölgesinedemi jilet kullananlar var :S ya yayılmıyormu nasıl yapıyorsunuz

Ben de gideceğim bir iki güne ama çok korkuyorum :( Çok büyük konuştum asla gitmem diye ama canıma tak etti artık. Kendim alamıyorum alsam saatler sürüyor. Gerçekten o kadar acıyor mu? Kaç hafta gidiyor kuaför aldıktan sonra? Oof ya hala kararsızım :(

Ben de gideceğim bir iki güne ama çok korkuyorum :( Çok büyük konuştum asla gitmem diye ama canıma tak etti artık. Kendim alamıyorum alsam saatler sürüyor. Gerçekten o kadar acıyor mu? Kaç hafta gidiyor kuaför aldıktan sonra? Oof ya hala kararsızım :(

avatardaki resim ilgimi çekti izmir dimi burası buzaya giderken görmüştüm devasa ve çok görkemli bir heykel,:46:

konumuza gelelim ben 27 yaşına kadar hep jiletle aldım durumu düşünün artık, evleneceğim için başladım kuaföre ilk 2 gidişte biraz canım yandı ama yapan çok önemli iyi araştır, 2 yıl oldu ayda bir gidiyorum 1 ay rahatsın yani ama arada sakın jilet kullanma 1 ayda eski haline dönüyo istikrarlı ol:34:

ben de 1 yıldır kuaföre gidiyorum bikini bölgesi için çok rahat ediyorum gerçekten utanma sıkılma bende her seferinde oluyor ama kendim yapamadığım için mecburen gidiyorum ki kuaförüm hep der bana her gün kaç tane alıyorum orayı görmüyorum sadece kıllara ve çıkış yönlerine odaklanıyorum diye. kendiniz yapamıyorsanız muhakkak gidin ama hijyenik yer olmasına da dikkat edin

ben de 1 yıldır kuaföre gidiyorum bikini bölgesi için çok rahat ediyorum gerçekten utanma sıkılma bende her seferinde oluyor ama kendim yapamadığım için mecburen gidiyorum ki kuaförüm hep der bana her gün kaç tane alıyorum orayı görmüyorum sadece kıllara ve çıkış yönlerine odaklanıyorum diye. kendiniz yapamıyorsanız muhakkak gidin ama hijyenik yer olmasına da dikkat edin

bu bikini bölgesine jilet vuranlar var mı ? ve bişi daha sorucam bacaklara yayılma vs.. olanlar nasıl gidiyor :S

canım izmirde buca da hapishanenein arka taraffında kuaför vardıı ama adını unuttum ben senelerce ona gittim çok memnun kaldım ki önceden istanbul kuaförde çalışıyordu ayrı yer açtı.

bu bikini bölgesine jilet vuranlar var mı ? ve bişi daha sorucam bacaklara yayılma vs.. olanlar nasıl gidiyor :S

canım ben de ağdaya başlamadan önce birkaç kere makine ile aldım ama çok canım yandı hep jilet kullandım bu yaşıma kadar( yaş 25) jilet kullandıkça köklerden 2 şer 3 er kıl çıkıyo kaşınma olyaına hiç girmiyorum bile zaten ki jiletle hem kullar yayılıyor hem de 2 güne bir alman gerekiyor.benim çok yayılmıştı ama gidiyorum yapacak bir şey yok

avatardaki resim ilgimi çekti izmir dimi burası buzaya giderken görmüştüm devasa ve çok görkemli bir heykel,:46:

konumuza gelelim ben 27 yaşına kadar hep jiletle aldım durumu düşünün artık, evleneceğim için başladım kuaföre ilk 2 gidişte biraz canım yandı ama yapan çok önemli iyi araştır, 2 yıl oldu ayda bir gidiyorum 1 ay rahatsın yani ama arada sakın jilet kullanma 1 ayda eski haline dönüyo istikrarlı ol:34:

İzmir evet ama ben İzmirde değilim :)
Kuaföre bacak için gidiyorum ama orası çok başka.. :( Neyse bakalım deneyeceğim bir kere kaçış yok :(

narr bence kuaföre git sen 2 saatte uğraşacana onlar 10 dkkada bi işi bitirsinler.boş yere uğraşma.evde daha çok ağrıyor emin ol

şimdi bende en başta çok çekinerek gitmiştim.başka birine hani böyle tuhaf gelmişti.evdeyse hiç cesaretim yok yapamıyodum yani feci canım acıyodu. ki kuafördede acıyo ama en aızndan 10-15 dakkada bitiveriyo yani. ki ben bikaç kez sire gittim ama çok fazla batık oldu bikini bölgemde :50: bende o batıkları kendim çıkartmaya çalıştım tabi oydum resmen harita gibi oldu :50: bacağıma falan sir yaptığımda hiç böyle olmuyo orası neden öyle oluyo anlamadım kızlar :50: temizlenince çok güzel oluyo 3 haftada bir gitsen yetiyoda öylede kötü böylede kötü şimdi:50::14:

şimdi bende en başta çok çekinerek gitmiştim.başka birine hani böyle tuhaf gelmişti.evdeyse hiç cesaretim yok yapamıyodum yani feci canım acıyodu. ki kuafördede acıyo ama en aızndan 10-15 dakkada bitiveriyo yani. ki ben bikaç kez sire gittim ama çok fazla batık oldu bikini bölgemde :50: bende o batıkları kendim çıkartmaya çalıştım tabi oydum resmen harita gibi oldu :50: bacağıma falan sir yaptığımda hiç böyle olmuyo orası neden öyle oluyo anlamadım kızlar :50: temizlenince çok güzel oluyo 3 haftada bir gitsen yetiyoda öylede kötü böylede kötü şimdi:50::14:

ayy çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun öyle oluncada kötü olur . dert ya gerçekten dert o bölge :(
. bende bugün burda bi kuaföre gittim tüm bacak bide koltuk altı için kadın bikini bölgenide alalım istersen falan dedi .
ben yok utanırım ben deddim :)
kadın çok rahat ama. zaten kadınında yaşı 40 ı geçkindi(yaşının genç olmaması da işime geldi) elide kıvrak. dur bi bakıyım ne kadar çıkmış dedi iç çamaşırımı hafif kaldrdı baktı . alırız tam almalık uzunluğuda iyi dedi . kadın öle yapınca şaşırdım tabi biraz ama rahatlığı hoşuma gitti. yaşını başını almış kadın . hem Allah bilir günde kaç tane şey görüyo :D:66:
Aslında yaptırcaktım ama acelem vardı o yüzden yaptıramadım .
1 - 2 güne gitcem ama . hemen kurtulmak o rahatlığa ermek istiyorum.
Sonuçta bi 4 saatte kendin zar zor alamak(bide bunun yanında boyun ağrısı iki büklüm oluyosun sonuçta) var , bide 10-15 dk da hiç bişeye karışmadan halletmek var .
hem kadın bana utanıyosan . iç çamaşırının altından alırım dedi :61:gitcem
gitcem en yakın zamanda . gittikten sonra yazarım buraya kızlar :))):66:

bende bikini bölgesi için kuaföre gtmeyi düşünüyorum..
önceden cekiniyordum ama bi kac topic daha vr ble okuyunca karar verdim.. :)
kıl dönmeleri batıklar fln off bnmde basım cok dertte o yüsden :(
kendim ugrasıyorum daha kötü oluyo :(
en iyisi düzenli kuaföre gitmek zaten batıklrla ugrasıyorum almkla onlr ugrassın bari..:):)
üni ye gidecem zaten bu yıl yurt köselrinde ugrasılmaz en iyisi kuaför diye düşünüyorum ..
:68::68:

çok utanıyorsanız kendiniz alın. çok ucuza mal oluyor. biraz cimnastik yaptırıyor ama temizlenmiş oluyorsunuz sonuçta:34:

ağdayı çoook hızlı çekerseniz acı olmaz, yani az acı olur.

ancak maliyeti takmıyorsanız da kesin kuaföre gidin derim çok kısa sürüyor ve çok rahat. ilk gün utanılır sonra geçer yani:3:

bahçelievlerde bir kuaförde 20 tl.gayette güzel alıyo heryeri.yakınsan yasak değilse ismini vereyim.

yakın değilim canım,zaten tavsiye üzerine de olsa bilmediğim yere gitmem.hassas bi konu sonuçta

bende bikini bölgesi için kuaföre gtmeyi düşünüyorum..
önceden cekiniyordum ama bi kac topic daha vr ble okuyunca karar verdim.. :)
kıl dönmeleri batıklar fln off bnmde basım cok dertte o yüsden :(
kendim ugrasıyorum daha kötü oluyo :(
en iyisi düzenli kuaföre gitmek zaten batıklrla ugrasıyorum almkla onlr ugrassın bari..:):)
üni ye gidecem zaten bu yıl yurt köselrinde ugrasılmaz en iyisi kuaför diye düşünüyorum ..
:68::68:

bazı üniversitelerin içinde kuaförü oluyor,dışarıya göre de epey ucuz oluyor.belki sen de denk gelirsin:61:

bilmiyorum ya :59:
gitmeli miyim sence ?

kesinlikle gitmelisin,çok büyük rahatlık.ama durumu olanlara da lazeri tavsiye ederim:40:

Back