• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuafördeki çocuk

adını koymayalım, arabayı tenhaya çekeyim lafları sırf eğlence arayışı

mesajına hemen yanıt vermişsin. üstüne telefon numaranı vermişsin. sonra kuaföre gitmişsin ( ailen yasakladığı halde) yetmemiş ilk günden arabayla tur atmışsınız. adam hemen evet dediğin ve rahat davrandığın için kolay lokma sanmış..

Kızlar bizim mahallede evimizin karşısında bir kuaför var. Ben kuafordeki patronla anlasmistim her ay yaptirdigim islemi aylik olarak oduyordum. Neyse birgün babamin kartindan odedim yüklü bir miktar babamla tartistik oraya gitmemi yasakladi annem ve babam. Neyse dün gece facebookta diğer kutuma baktim kuaforde calisan cocuk msj atmış gelmiyorsun hiç diye. Biraz msjlastik sonra telefon numarami istedi verdim aradi konustuk falan sonra bugün kuaföre gittim uzun süre kaldim orda. Kuaför 19.00 da kapandi. Birlikte arabayla gezdik falan. Çocuk arabayi tenha bir yerlere cekiyim mi falan diyince isler bozuldu. O dakikaya kadar çok iyiydik. Kafamda o dakikada bitti. Icimden oha dedim. Disimdan ne demek tenha falan dedim. Burda insanlar geciyor rahat davranamiyorim dedi. Hayir dedim. 10 dakika sonra beni eve birakmasini istedim. Simdi msjlarda acele davranmayalim isim koymayalim diyor. Ne yapiyim? Çocuktan hoşlanıyorum ama bu tavirlari??

Böyle davranan hem kendisi hem de isim koymayalım diyor .Ki yaptığı da bana pek uygun gelmedi .Aynı şeyi sen de düşünmüşsün .Bu işten sağlıklı bir şey olmaz bence :KK12:

Erkek milletine güven olmaz....
Şimdi kendimizi onbin yerine koyalım....
O soyle düşünmüştür,facebookta ekledim kabul etti,mesaj attım cevap verdi, numarasini istedim numarasaini verdi, birde arabama bindi, oooo bu kız o zaman anlık maceralar arıyor diye düşünmüş olabilir...Dikkatli olun bence....

Bir de soruyor musun ?
Acele etmeyelim adını koymak için diyor ama sevişmek için acele ediyor, allahın abazası.
Hoşlanıyor olsan da herşeyin bi adabı olur ben olsam bir daha şans vermem.

Rahatlığın onda geniş olduğu izlenimini vermiş cesaret almış bundan

Niyeti belli adinin hiç bulaşma tenhada nasıl rahat olacaksa artık sen anla...

Kızlar bizim mahallede evimizin karşısında bir kuaför var. Ben kuafordeki patronla anlasmistim her ay yaptirdigim islemi aylik olarak oduyordum. Neyse birgün babamin kartindan odedim yüklü bir miktar babamla tartistik oraya gitmemi yasakladi annem ve babam. Neyse dün gece facebookta diğer kutuma baktim kuaforde calisan cocuk msj atmış gelmiyorsun hiç diye. Biraz msjlastik sonra telefon numarami istedi verdim aradi konustuk falan sonra bugün kuaföre gittim uzun süre kaldim orda. Kuaför 19.00 da kapandi. Birlikte arabayla gezdik falan. Çocuk arabayi tenha bir yerlere cekiyim mi falan diyince isler bozuldu. O dakikaya kadar çok iyiydik. Kafamda o dakikada bitti. Icimden oha dedim. Disimdan ne demek tenha falan dedim. Burda insanlar geciyor rahat davranamiyorim dedi. Hayir dedim. 10 dakika sonra beni eve birakmasini istedim. Simdi msjlarda acele davranmayalim isim koymayalim diyor. Ne yapiyim? Çocuktan hoşlanıyorum ama bu tavirlari??

Kac yavrum kac. Yoksa tenhalara goturuverir seni. Zaten bastan niyetini belli etmis. Hala da hoslaniyorum diyorsun.

Genc kizlarimizin beyni sungerlemi deyistirildi yahu ?

canım baştan niyetini belli etmiş zaten.. Arabasına bindin diye başka türlü anlamış heralde. Çocuktaki özgüvene de bak tenha yerlere çekeyimmi falan :KK62: arkana bakmadan uzaklaş boşversene.. Başka şeyler için acele ediyor da ilişkinin adını koymaya gelince mi agırdan almak istiyor sakın sakıııın..:KK66:

bu adam seni yiyecek dikkat..sakın birha onun bunun arabasına binme..niyeti kötü..sözlerinden mi hoşlandın..:KK74:

Ay cok guldum kusura bakma adam niyetini bastan belli etmis daha nesini sorguluyorsun

Hala ne yapmalıyım diye soruyorsan zaten yakında o tenha yere gidersin.
Niyeti bozuk adam şansına direkt maksadını belli ediyor ve sen hala hoşlanıyorum diyebiliyorsun.

Sadece yuh diyorum. Hem size hem o insana. Tenha bi yere gitmek istemesinin nedeni eminim dediği gibidir. Tabi canıım. Ya valla ağzım açık kalıyor, siz nasıl bir cesaretle daha iki günlük tanıdığınız birinin arabasına binebiliyorsunuz? Hiç gazete okumuyor, televizyon izlemiyor musunuz? Size böyle bir şey soran erkekten anında iğrenmeniz ve arabasından 10 dk sonra değil, o an inmeliydiniz. Kuaförde çalışan erkekler (tabii ki istisnalar vardır) bu yöntemi hep izler. Ben daha lise 2 deyken, daha küçücük kızken. saçımı kesen adam numaramı istemişti. Töbe yarabbim ya. Böyle birini sevme tatlım bence. Kim bilir daha kimlerin diğer kutularını dolduruyordur. Benden sana tavsiye. Arabasına da bir daha sakın binme bence. Binip de gelip burda başlık açma ama lütfen, bıktık zira.

Ben neredeyse 7 senelik tanıdığım liseden erkek arkadaşımın arabasına binerken tereddüt ediyorum, siz daha tanımadığınız bir kuaför kalfasının arabasına çok rahat binebiliyorsunuz. E güzelim siz de bela aramışsınız resmen , dua edin de bir şey olmamış, ya daha da sapıtıp, taciz etseydi o zaman napacaktınız?

"denolina, post: 37646096, member: 311218"]Sadece arabaya bindim taviz vermedim ki.
:KK43:[/QUOTE]
Gelisme var mi canm ariyo mu

Hoşlanıyorsan hemen tekmeyi basman gerekmez.
O seninle çabucak bir şeyler yaşamak istemiş ve bunu da kabaca dillendirmiş olabilir.
Fakat seni tanıdıkça kim bilir belki de çok farklı bir hal alacak.
O yüzden biraz zaman ver bence.
Çünkü hoşlandığın biri, bunu dikkate al.
Yine saçmalarsa bırakırsın.

Şaaşkınn sanaa ne dediiimmm,seen ne yaptiinnn??? Tenhalarda,menhalarda bitmiisss askiinnn   :KK75:

Kac kizim kaccccc

Back