• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuafördeki çocuk

anlasılan amacı baskaymıs ve sende bunu çakınca hemen acele davranmayalim isim koymayalim demiş.. amacını bastan belli etmıs.. ben olsam uzak dururdum bolelernden

Kızlar bizim mahallede evimizin karşısında bir kuaför var. Ben kuafordeki patronla anlasmistim her ay yaptirdigim islemi aylik olarak oduyordum. Neyse birgün babamin kartindan odedim yüklü bir miktar babamla tartistik oraya gitmemi yasakladi annem ve babam. Neyse dün gece facebookta diğer kutuma baktim kuaforde calisan cocuk msj atmış gelmiyorsun hiç diye. Biraz msjlastik sonra telefon numarami istedi verdim aradi konustuk falan sonra bugün kuaföre gittim uzun süre kaldim orda. Kuaför 19.00 da kapandi. Birlikte arabayla gezdik falan. Çocuk arabayi tenha bir yerlere cekiyim mi falan diyince isler bozuldu. O dakikaya kadar çok iyiydik. Kafamda o dakikada bitti. Icimden oha dedim. Disimdan ne demek tenha falan dedim. Burda insanlar geciyor rahat davranamiyorim dedi. Hayir dedim. 10 dakika sonra beni eve birakmasini istedim. Simdi msjlarda acele davranmayalim isim koymayalim diyor. Ne yapiyim? Çocuktan hoşlanıyorum ama bu tavirlari??
Sen delirdin mi canım benim ?.
Dertsiz başına dert , bela mı arıyorsun ?
Sabah sabah hayret ettim sana .
Dakka bir gol bir çocuğun niyet belli be güzelim...

niyet belli. sana sevgili değil de başka bişey olmak istiyor belli. salla gitsin

Yuh yaa ben eşimle sevgiliyken adam öpüşmek için bile ilk adımı benden beklemişti bence erkek dediğin karşısındaki ciddi gördüğü bir insana böyle davranmaz en azından benim görüşüm bu o ne öyle daha ilk günden tenha yere gidelim demek??

Acele davrandığı ilişkinin adını koymak değil yoksa hemen tenha yer aramazdı giderdiniz bi kafe de bilmem ne de sohbet ederdiniz. Bu ne açık bi teklif böyle :KK62: bence ne çoçukla konuş ne de o kuaföre git hoşlanıyorumu filan sil kafandan yoksa çok pişman olursun eminim:KK55:

Anneniz sizi kadir gecesinde doğurmuş olmalı.Şükredin ve bir daha asla görüşmeyin derim :D

Kızlar bizim mahallede evimizin karşısında bir kuaför var. Ben kuafordeki patronla anlasmistim her ay yaptirdigim islemi aylik olarak oduyordum. Neyse birgün babamin kartindan odedim yüklü bir miktar babamla tartistik oraya gitmemi yasakladi annem ve babam. Neyse dün gece facebookta diğer kutuma baktim kuaforde calisan cocuk msj atmış gelmiyorsun hiç diye. Biraz msjlastik sonra telefon numarami istedi verdim aradi konustuk falan sonra bugün kuaföre gittim uzun süre kaldim orda. Kuaför 19.00 da kapandi. Birlikte arabayla gezdik falan. Çocuk arabayi tenha bir yerlere cekiyim mi falan diyince isler bozuldu. O dakikaya kadar çok iyiydik. Kafamda o dakikada bitti. Icimden oha dedim. Disimdan ne demek tenha falan dedim. Burda insanlar geciyor rahat davranamiyorim dedi. Hayir dedim. 10 dakika sonra beni eve birakmasini istedim. Simdi msjlarda acele davranmayalim isim koymayalim diyor. Ne yapiyim? Çocuktan hoşlanıyorum ama bu tavirlari??
insan hoşlanıyor diye tenhada seninle .... planları yapan birine taviz verceğin anlamına mı geliyor.tatlım bunun niyeti belli alet olmak istiyosan sen bilirsin yoksa duygularına kadınlık gururunu karıştırma.

Belli ki Allah'ın sevdigi kuluymussun niyet belli son belli lutfen iyi dusunun adam daha ne demeli sapk oldgnu anlaman icin canm

arabasınamı bindiniz? neden?
Gezmeyi teklif etti ve tenhaya cekiyim mi diyene kadar aslinda çok kibar ve iyiydi sanki o an içine şeytan kaçmış gibi oldu ve o an bendeki bütün iyi izlenimi yok oldu

Kuaförde çalışan çocuklar genelde böyle mavi boncuk dağıtan cinsten oluyor
Öyle gözlemledim
Bayanları memnun etme çabalarından alışkanlık olmuş olsa gerek

"tenhalara dedim sapıklığım belli oldu ay bi msj atim ağırdan alalım diyeyim de sapıklığımı örtbas edeyim".. demiş..
kaç. kaç. kaç.

Bacim buna sebebiyet veren sen olmussun ama...
Her tel. Numarani isteyene numarani verir ger gel gezelim diyenle geziyor isen hemen ...
Bu tarz konusmalara maruz kalmanda oldukca normal bence...

Aklıma İlyas Salman'ın sarı mercedes filmi geldi. Orda da abazanın biri, arabasına binen kadına direk başka gözle bakıp üstüne atlamıştı. Abaza bunlar abaza. Akılları başka yerde. Arabasına bindin ya, kucağına atlıcaksın sanıyor işte. Böyle adamlıktan nasibini almamış tiplere yüz vermeyin.

Back