• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuafördeki çocuk

denolina

İstismar Yardım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
792
180
133
Kızlar bizim mahallede evimizin karşısında bir kuaför var. Ben kuafordeki patronla anlasmistim her ay yaptirdigim islemi aylik olarak oduyordum. Neyse birgün babamin kartindan odedim yüklü bir miktar babamla tartistik oraya gitmemi yasakladi annem ve babam. Neyse dün gece facebookta diğer kutuma baktim kuaforde calisan cocuk msj atmış gelmiyorsun hiç diye. Biraz msjlastik sonra telefon numarami istedi verdim aradi konustuk falan sonra bugün kuaföre gittim uzun süre kaldim orda. Kuaför 19.00 da kapandi. Birlikte arabayla gezdik falan. Çocuk arabayi tenha bir yerlere cekiyim mi falan diyince isler bozuldu. O dakikaya kadar çok iyiydik. Kafamda o dakikada bitti. Icimden oha dedim. Disimdan ne demek tenha falan dedim. Burda insanlar geciyor rahat davranamiyorim dedi. Hayir dedim. 10 dakika sonra beni eve birakmasini istedim. Simdi msjlarda acele davranmayalim isim koymayalim diyor. Ne yapiyim? Çocuktan hoşlanıyorum ama bu tavirlari??

Alsın o ismi soksun bitarafına..suursuz..Acele davranmalıyım derken, acil sevismeliyim demek istemis..lutfen sans falan verme..niyeti belli..sans verirsen canın sıkılacak...isim koymak isteyen, ciddi dusunen adam edebiyle yapar bunu..

Belli ki aklı basında bir kızsın..sorma bile napmalıyım diye..

Alsın o ismi soksun bitarafına..suursuz..Acele davranmalıyım derken, acil sevismeliyim demek istemis..lutfen sans falan verme..niyeti belli..sans verirsen canın sıkılacak...isim koymak isteyen, ciddi dusunen adam edebiyle yapar bunu..

Belli ki aklı basında bir kızsın..sorma bile napmalıyım diye..

Direk kaç diyosun anladim tatlim.. bende msjlarina cevap vermemeyi düşünüyordum iyi oldu bu msj aklim daha bir yerine oturdu

Arabasına bindin diye kendini bişey sanmış işte .Hah tamam arabama da bindi artık herşeyi yapabiliriz kafasında

Hiç bulaşma cnm benim iyi ki en başından gördün anladın niyetini bak.Eğer oda seni saf sevgiyle sevseydi böyle tenhaya çekeyim rahat davranayım demezdi.
Tenhalarda menhalarda kistircakti beni
iyiki farketmisim kacarim biter gider yahu basima bela olmasinda

Kızlar bizim mahallede evimizin karşısında bir kuaför var. Ben kuafordeki patronla anlasmistim her ay yaptirdigim islemi aylik olarak oduyordum. Neyse birgün babamin kartindan odedim yüklü bir miktar babamla tartistik oraya gitmemi yasakladi annem ve babam. Neyse dün gece facebookta diğer kutuma baktim kuaforde calisan cocuk msj atmış gelmiyorsun hiç diye. Biraz msjlastik sonra telefon numarami istedi verdim aradi konustuk falan sonra bugün kuaföre gittim uzun süre kaldim orda. Kuaför 19.00 da kapandi. Birlikte arabayla gezdik falan. Çocuk arabayi tenha bir yerlere cekiyim mi falan diyince isler bozuldu. O dakikaya kadar çok iyiydik. Kafamda o dakikada bitti. Icimden oha dedim. Disimdan ne demek tenha falan dedim. Burda insanlar geciyor rahat davranamiyorim dedi. Hayir dedim. 10 dakika sonra beni eve birakmasini istedim. Simdi msjlarda acele davranmayalim isim koymayalim diyor. Ne yapiyim? Çocuktan hoşlanıyorum ama bu tavirlari??

Herşeyin özeti burası...

Sana gel bi kahve içelim bir yerde diyeceğine arayı tenhaya çekeyim diyor..
Ne bekliyor seni ne yerine koyuyor bunları sorgula ve bence uzak dur..

isim koymayalım diyorsa sevgili gibi takılalım ama bi bağlayıcılığımız olmasın diyor. büyük ihtimal zaten ya sevgilisi var ya da öyle uzun süreli bi ilişki düşünmüyor.
karar senin.

isim koymayalım demesi zaten her şeyi belli ediyor.

isim koymayalım ama gezelim, tozalım, ben seni yoklayayım bi kaç kere. eğer istediğimi alabilirsem isim koyarız, yoksa isim koymadan bırakır kaçarım.

ben böyle düşündüm valla seni üzmek istemem ama.

:KK57::KK57:tenha biryerlere mi çekeyim dedi yuhh artık:KK12::KK62:

adamın niyeti başından beri bozuk

bence bu cumleyı duydugun anda içinde ne varsa bitirmen gerekiyordu. insanlar geçmese ne yapacak

Tenha bi yere çekeyim mi?
Rahat ddavranamıyorum.
Acele isim koymayalım.
Sence de çocuğun niyeti belli değil mi canım?
Mesajlaşmaya devam ediceksen bile baya bi mesafeli davranmanı ve o bu soğuk tavırlarını farkedip sorsuğunda açık açık bu cümlelerden çıkardığın anlamı söylemeni tavsiye ederim.
Dikkatli davran ve gerçekten mesafeli ol.

Back