• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaförde tam acılamayıp turuncu olan sacım

ozelkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
12
0
36
Bursa
selam kızlar gecen hafta kuaförde sacımı actırdım. actırdım ama tam acmayı beceremedi kimse begenmedi cunku. dipler acık ortalar turuncumsu bi yer oldu uçlarsa öncede platin. yani turunculu platin bi saca sahibim. kozmetikcide calısan bi arkadasım turunculu olan yerler IGORA 10-1 ULTRA SARI-SANDRE ye boyamamı önerdi. kuaföre gittim ıslakken cilasını bunla atalım dedi attı fakat hiç bi deişiklik olmadı. sizce kuruyken aynı boyadan mı boyayım yine yoksa kuaförde tekrar mı actırayım. lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi. kuaföre gidip sacımı tekrar actırp yanmasından cok korkuyorum. lüften bilenler sesi duysun :(((

Eklentiler

• $030720111620n.jpg
    $030720111620n.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 252
canım benim geçmiş olsun ama çok kötü görünmüyor...yüzüne yakışmış...sen profil resmindeki gibi olmasını mı istemiştin beyaza yakın...oda yaşlı gösteriyor...kaçlık açıcıyla açmaya çalışmış kuaför bilgin varmı...

canım benim geçmiş olsun ama çok kötü görünmüyor...yüzüne yakışmış...sen profil resmindeki gibi olmasını mı istemiştin beyaza yakın...oda yaşlı gösteriyor...kaçlık açıcıyla açmaya çalışmış kuaför bilgin varmı...

saol cnm ama kimse yakıstırmıyo hem yuzumde fondeten var bariz turuncu yani sacım. kuafor %6 lıkla acmaya calıstı. bende cok beyaz olmasın falan dedim sanırım onda tırstı hemen yıkadı deişiklik olmadı bu yuzden. internetten baktım ıgora 10-1 ultra sarı sandre rengini bulamadım. evde kendim 5 dk bekletip boyamayı dusunuyorum ama korkuyorum baska bi kozmetikci de bu boya icin mavimsi olur dedi cunku napayım cok korkuyo ve kararsızım :((

majirel açık kumrala igoranın turuncu azaltıcı boyasından nohut büyüklğnde ekler ve boyarsan turunculuk falan kalmaz
ben öyle yapıyorum...

majirel açık kumrala igoranın turuncu azaltıcı boyasından nohut büyüklğnde ekler ve boyarsan turunculuk falan kalmaz
ben öyle yapıyorum...

marjinal acık kumral hangi markanın?? bide 10-1 ultra sarı- sandre boyayı bilen yok mu arkadaslar ?????????

ben öyle yapıyorum...

turuncu azaltıcı boya nasıl birşey?ne renk yapıyor?benimde saçımda turunculuk var.dediğin gibi yaparsam kapanırmı?

marjinal acık kumral hangi markanın?? bide 10-1 ultra sarı- sandre boyayı bilen yok mu arkadaslar ?????????

majirel lorealin profosyonel kullanım için olan boyası. internette loreal majirel diye aratınca görebilirsiniz renklerini

turuncu azaltıcı boya nasıl birşey?ne renk yapıyor?benimde saçımda turunculuk var.dediğin gibi yaparsam kapanırmı?

igora royal konsantre renkleri diye google da aratın. 0-22 turuncu azaltıcı renk var. mavi renktir, yani küllü. küllü de bildiğiniz gibi turunculuğu kızıllığı kapatır

eneeeee önce kızıl saçlarımı açıp turuncu yaptım sonra siyah yaptım. 2 haft önce akaju yapıyım dedim... fiyasko dibim gelen yerler oldu da siyahım hala kömür karası.... ben nasıl bu siyahtan kurtulucam yaa. kendi rengimde boyatıp birdaha boyamak istemiyorum:14:

selam kızlar gecen hafta kuaförde sacımı actırdım. actırdım ama tam acmayı beceremedi kimse begenmedi cunku. dipler acık ortalar turuncumsu bi yer oldu uçlarsa öncede platin. yani turunculu platin bi saca sahibim. kozmetikcide calısan bi arkadasım turunculu olan yerler IGORA 10-1 ULTRA SARI-SANDRE ye boyamamı önerdi. kuaföre gittim ıslakken cilasını bunla atalım dedi attı fakat hiç bi deişiklik olmadı. sizce kuruyken aynı boyadan mı boyayım yine yoksa kuaförde tekrar mı actırayım. lütfen bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi. kuaföre gidip sacımı tekrar actırp yanmasından cok korkuyorum. lüften bilenler sesi duysun :(((

özel zilli sana bişi diyim mi çok harika gözüküyor saçın... fotoğraf orjinalinden cok farklı değilse bence 10 numara olmuş:)

renk vermiyor sadece saçtaki doreliği turunculuğu alıyor
ve onu boyanın içine katıyorsun şöyle nohut büyüklüğünde diyorlar genelde ama ben bayağı kattım boyanın içine
rahat kullanabilirsn ekstra verdiği bir renk
yok saç rengini bozmaz yani

canım igoranın boyası boyamak istediğin bir renge çok az miktarda koyuyorsun fazla koyarsan yemyeşil olur saçların kapatıyor rengini

Back