kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

Ben de kuaföre aldırıyorum, aldırırken de gülüyorum. delikafadulden Kuaför; orasını aldırırken gülen de hiç görmedim diyor. sırnaşık şey O da gülmeye başlıyor. :roflol:

Ben 17 yaşındayım ve yaklaşık 3-4 senedir jilet kullanıyorum sürekli uğraşmak zorunda kalıyorum aldıktan hemen sonra bile siyah siyah noktalar oluyo pürüzsüz olmuyo..Bende kuaöfre gitmeyi kafaya koydum yeri de buldum bir güzellik merkezi 17 ytl imiş.Ama çok korkuyorum canım çok kıymetlidir ufacık canım yansa oturur ağlarım o derece..Bu yüzden çok korkuyorum kanar mı diye çünkü köklerim çok sert ve utanmam da cabası...Kızlar napıcam ben:sinifsinif:

evet canım bende aynı şeylervardı kökleriçok sertti ve her yerden 3er tane çıkmıştı ilk başta evde biraz kendim aldım azalttım tabi çok acıyacak diye amla kullandım 1 ay sonra kuaföre de emlayı sürerekgittim ve hiç acımadı ogünden belli çok rahatımkaydirigubbakcemile3

Git tatlım ilk başlardan acıyabilir -dayanamayacak kadar da değil elbette-. Sonradan kılların alıştığı için acısı azalacaktır. a.s Hem kaymak gibi olursun, uzun süre. kaydirigubbakcemile3

Valla çok istiyorum emla krem sürüp gidicem kuaförede uyuşturur acısını azaltır diye düşünüyorum 2 günde 1 yapmaktansa 1 ay rahatlık heleki yaz ayında bikiniden ay gözüktü falan derdi olmaz off çok korkuyorum ama kendi kendimi gaza getiriyorum diyorum 1 acıycak sonra hatırlamıcaksın 1 anlık acı diye kendi kendime ama ne haceteyvahedigeldismile

Hepimiz aldırıyoruz bu kadar korkmana gerek yok canım. Sonuçta etin kopmuyor bir şey olmuyor. Yalnızca sertleşmiş olan kılların kökünden temizleniyor. Ohh mis valla.kaydirigubbakcemile3 Benim uzadılar yavaş yavaş, iyice bir uzasınlar tekrardan gideceğim aldırmaya. Bir kere gittim mi kuaföre alışacaksın zaten az uzasa bile aldırmak isteyeceksin. Her güzel şeyin de bir bedeli var. şakkıdı Yakın zaman da gitmelisin. a.s

Şuan hastayım hastalğım bitince gidicem hemen korka korka peki çok uzun sürüyo mu aldırmak yani ben anlık bi acısın geçsin istiyorum yaaaabilmiyorumkismile ben baya bi yaydırmışım jiletle çok kötü durum çok aldırıp rahatlamam gerek.peki nereye kadar alıyo kuaför benm arka taraflarda da varmafoldumben

Her yerimi ben de jiletle almıştım orman fakültesi gibiler. :roflol: Şimdi ağda ile alıp azaltmaya çalışıyorum. Kuaförler kısa sürede alıyorlar canım. Ne kadar fiyatları yüksek olsa da değiyor. Hem temiz hem kısa süreli yapıyorlar işlerini. Nerelerini istersen oralarını alıyor. Sor aldırmadan önce fiyat değişimi oluyor çünkü. Kolay gelsin canım. aklinialirimsmile Bol tüysüz günler. sırnaşık şey

yok kız uzun surmuyo bende aaaynı senın gıbıydım valla 15 dkda bıtırdı heryerınıde alıyo afedersın domaltıyo *ıçını bıle alıyooodelikafaduldendelikafadulden

bende hep jiletle alırdım sonradan sirkeyle limonn suyunu karıştırıp denedim yumuşacık çıkmaya başladı malum bölgedeki kıllar. pamuk gibiyim şimd i:ecrin_bebek:

Peki teşekkürler canım.bi aldirim hemen yazıcam buraya kaydirigubbakcemile3

:) kuzu korkmana ve utanmana gerek yok ıc camasırını cıkartıyorsun yatıorsun bacaklarını uzatıorsun guzelcee agdayı yaptırıorsun ınankı bana canım ılk ıkı uc dakıka belkı yanabılrı ama hemen uyusur zaten bıkını bolgesı ıcın agda farklıdır acıtmaz canını yapanada soylersın ılkkez yaptırdıgını nazık davranır kucuk kucuk alır :) hadı ıyı temızlenmeler

okadar pahalı bırsey degıl canım ben aldırıyorum komple 35 e kımı yerde 40 a alıyor komple ama bacak koltuk altı bıkını bolgesı seklınde sadece bıkını bolgesı 20 tl

normalde ben 20 ye sir agda yaptırıyorum tam olarak bikini bolgeside 10 tl yarı yarıya fark var ya

canım ben kuaförde aldırıyorum..kaç senedir aldırmama rağmen utanıyorum ama ağda yapanlar artık o kadar alışmış ki kadın doğum uzmanı gibi olduklarını söylüyorlar :roflol:

jileti bırak bence..kılın daha da çoğalmasına sebep oluyor..utanma..durumu git anlat..utandığım için gelemedim dersin..birkaç ay sonra sir ağda sayesinde kılların azaldığnı göreceksin ve bi daha sakın jilet kullanma a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…