realist olmak gerekirse
1.arkadaşlar hijyen konusunda haklılar
2.utanma onlar alışık
3.jiletten sonra olduğu için canın çokyanacak
4.temizlik için değer
insanın canı kendisine candır :)ayyy ben varya acıya karsı cok dayanıksızım bı kere eldıvenle alıyım dedım orayı aşagıdan bı cektıııııııııım bayılıyorum sandım acıdan basım falan döndü gozumun onu karardı cok fena oldumdelikafadulden
bacagımı alırken bıle ölürüm ben poff ama mecburum
ayıp ayıp kendiniz yapamıyormusunuz bide onlar alışık diyorsunuz onlardan üstünlüğünüz neki
haklısınız hepınız valla ama bu hıjyenlı ortamı nası anlıcamkı :sinifsinif:
aldırcam kafaya koydum mis gibi olmak ıstıyorumopuyorumnanaktan
hijyen haklısınız cok onemlı napıyım nereye bakıyım nası anlıcamkı ama benneyaptımki
yanımdada bırını goturuyum barı bayılırım falandadelikafadulden
amma abarttın bayılırım diyonn:roflol:ya acımıcak acımıcak acımıcakk.. içinden bunları de bende ilk evde yaptığımda acıcak eyvah diyordum hatta kendimide sıktım cart bi çektim aaa dedimm hiç acımadı:roflol:sonrasındada cart cart cart 45 dkda hallettim bu kadr uzun sürmesinin nedenide eğilmekten yorulduğum için sürekli dinlendim:roflol:
Evet haklısınız...Ah bi de cesareti toplayıp gitsek süper olcak...:))
bende ilkimde senin gibi utanıyodum ve çok korkuyodum bide canım çok kıymetlidir beniiim. sonunda annemnde baskısıyla gittim şimdi inanılmaz rahatım 1 yıldır filan gidiyorum.
ilki çok zor olur ama sonradan acıyo diye korkup gitmemezlik yapma çünkü uzatmadığın sürece cidden hiiiç acımıyo bn 1buçuk ayda bir gidiyorum canım yanmıyo. ilkinde zorlanırsın ama dediğim gibi diğerleri çok kolay oluyoo :) şimdiden iyi şanslaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?