kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

ay canım benim bak ben yıllardır yaptırmama rağmen kesinlikle evde kendim yapamıyorum nedense daha çok acıyor :) bu kadar büyütme gözünde git yaptır emin ol çok memnun kalıcaksın sadece yapan kişiden sana ayardımcı olmasını iste profesyonelse zaten sen anlayana kadar bitirir işi endişelenme :):) çok ufak ufak bölge bölge başlamasıunı iste daha rahat olur bence

realist olmak gerekirse
1.arkadaşlar hijyen konusunda haklılar
2.utanma onlar alışık
3.jiletten sonra olduğu için canın çokyanacak
4.temizlik için değer

ayıp ayıp kendiniz yapamıyormusunuz bide onlar alışık diyorsunuz onlardan üstünlüğünüz neki

insanın canı kendisine candır :)

ben bikez dedim evde yapayım o kadar kuaförde yapmışım azalmış baya. evde yapmaya kalktım aman tanrım bezi çekiyorum gelmiyor sebebi korkudan hızlı sert çekemiyorum sırnaşık şey
12de başlayıp saat 4-5 gibi ağda işini bitirmiştim bitirilen bölge sadece bikini bölgesi yalnız...
o yorgunluk bitap düşme sürekli iki büklüm durmaktan belimin boynumun ağrıması ..=) zaten o da son oldu gene kuaföre gidiyorum amaan zamanım harcanmıyo 5 dakkada bitiyor hem tertemiz oluyor. şahhane ... :asigim:

Son düzenleme:
ayıp ayıp kendiniz yapamıyormusunuz bide onlar alışık diyorsunuz onlardan üstünlüğünüz neki

Haaa şaka mı yapıyorsun? Niye bu kadar tepki verdin anlayamadım arkadaşım! Anten arkadaşımızın onları aşağılamak için söylemediği gayet açık..Yani onların işi bu utanma,rahat ol demeye çalışmış..Yanlış anladın sanırım..

bende nerdeyse 2 yıldır kuaforde aldırıyorum.ilk başlar bende çok utanmıştım.ve acıycak diye çok korkmuştum.bende jiletten ağdaya dönenlerdenim.ama şu bir gerçekki kıl kökleri çok sert olduğu için ilk ağdada acı oluyor.sonra alışıyorsun zaten inan tüylerde azalma ve incelme oluyor.bir kere denediğinde diceksin ohh be ne güsel tertemiz.5 dk kalmıo bitio normalde ama kuaforde sohbet falan ederken benim 10 dk yı buluyor:) korkulcak bişi yok 5 dk da beşiktaş hiç bişi anlamassınopuyorumnanaktan

insanın evde kendi yapması kadr güzel bişiy yokk bence..ama kuaföre gidenlerede hak veriyorum onların işi bu daha prof yapıyorlar

bugün haberlerde çıktı kuaförlerdeki pisliği gösterdiler bakırköy çevresinde hemde...neyse siz siz olun illla kuaförde aldırcaksanız önce hijyen buna önem gösterin kızlar

Ah ah..jinekoloğa gitmeye alıştım ama kuaföre....Hımmmm..çok zor benim için de...:kedi:

haklısınız hepınız valla ama bu hıjyenlı ortamı nası anlıcamkı :sinifsinif:

aldırcam kafaya koydum mis gibi olmak ıstıyorumopuyorumnanaktan

hijyen haklısınız cok onemlı napıyım nereye bakıyım nası anlıcamkı ama benneyaptımki

yanımdada bırını goturuyum barı bayılırım falandadelikafadulden

amma abarttın bayılırım diyonn:roflol:ya acımıcak acımıcak acımıcakk.. içinden bunları de bende ilk evde yaptığımda acıcak eyvah diyordum hatta kendimide sıktım cart bi çektim aaa dedimm hiç acımadı:roflol:sonrasındada cart cart cart 45 dkda hallettim bu kadr uzun sürmesinin nedenide eğilmekten yorulduğum için sürekli dinlendim:roflol:

tamam acımıcakeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

aman zaten 5 10 dk da bıtıyomuş ama varya nası tırsıyorum anlatamam akannehir

evet benm bi arkadaşım gidiyor 5 dk da bitiyor demişti..hatta kendini oyalıcak bişiy olsa ellinde mesela müzik dinlesen zaten onlar böle şeylere alışkın oldukları için senin alışmanı sağlıyorlar:):)3 4 bilemedin 5 yapıştırmada biter..

Acımıyor mu ?eyvahedigeldismile
Ben bir kez cımbızla çekeyim dedim de kanadı resmen...

alla alla kanadı mı :uhm:kendinizi şartlandırmayın kızlar ya acıcak acıcak dedikçe kabus haline getirmişsiniz sanırsam:)

Evet haklısınız...Ah bi de cesareti toplayıp gitsek süper olcak...:))

canıamm kuaföre degilde güzelik merkezine gidebilirsen çok iyi olur..tek kullalımklık bezler sir agdalar vs oluyorrr ....ama ecik pahalıı bütcen varsa ayda 1git derimmmbayanssulusmile

bende ilkimde senin gibi utanıyodum ve çok korkuyodum bide canım çok kıymetlidir beniiim. sonunda annemnde baskısıyla gittim şimdi inanılmaz rahatım 1 yıldır filan gidiyorum.
ilki çok zor olur ama sonradan acıyo diye korkup gitmemezlik yapma çünkü uzatmadığın sürece cidden hiiiç acımıyo bn 1buçuk ayda bir gidiyorum canım yanmıyo. ilkinde zorlanırsın ama dediğim gibi diğerleri çok kolay oluyoo :) şimdiden iyi şanslaar

ben sımdı hastayım malum hastalık yanıyerimseniben

bıter bıtmez gitcem hanı bıde bıseyler var hastalıgın bıtınce alınca pek acımazmıs falan yahanisempatiksalakcinni

bide ben bayadır almıyorum uzadı napcam sımdı akannehirakannehir

valla bu konuda hiç itiraz istemem en bahtsız bedevi benim heralde...Tüm cesaretimi topladım...Yıllar sonra kuaföre gittim...Evlenmeden 2 gün önce..İçimden Allahım daha kötüsü yoktur heralde kadın olmak ne pis bişey diye söylenirken bilin bakalım noldu...Deprem....Ayyyy... kabus gibiydi...Kocaelinde oturduğumu düşünürseniz ve bi fobimin olduğunu da tabiii; tam bir kabustu. bidaha da gitmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…