kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar ben artık başa cıkamıyorum bıkını bolgesını alamıyorum agda hıc yapamıyorum mecburen jılet.. oda semsert oldu ıyıce sakal gıbı-tatlicadiarzu-

kuafore aldırmaya karar verdım ama utanıyorum bu bır:kedi:

ıkıncısı sımdı sakal gıbı oldu kuafor nası alcakkıbilmiyorumkismile ne bu boyle dermı utanırım ıyıcebilmiyorumkismile

kuaforde aldıranlar bı anlatabılırmı canlara.s.

cnm benm ya hiç utanma ben 1 kere aldırdım çok utanarak gitmiştm ki aynen bnm de senin ki gibiydi aynen. hiç ne bu böyle demedi. jilet mi kullandın dedi evet dedm. dedm ya 1 kere aldırdım yöntemi öğrendm şmdi evde aynı kuaför gibi alıyorum tertemz

kuaförlerde kullanılan ürünler bunlar işte yapabiliyorsan al bunları kendin yap yapamam dersende kuaförer iyi alıyorlar ama temiz olmak şartıyla

biraz kısaltıp boylarını gidebilirsin temizlenmek için gidiyorsun neticede temiz olsan niye ona gidesin..
tabi uyduruk bir yere gitme.. kendini iyi hissedeceğin bir yere git.. o temizliği gördükten sonra garanti ediyorum vazgeçemiceksin.

ben yaklasık 1 ayı geckındır almıyorum yaaa saldım ıyıce kendımısempatiksalakcinni

boyunu kısaltıyımmı bende uzun olması gerek sanıyodum canım cok uzun olmasın yanı sagol dadlum

evde kendin yapabilimisin canım

ayy ben evde töbe yapamam bı kez denedımde kaldıramadım agdayı sempatiksalakcinni

slm canım
ben 7 yıldır hem özel bölgeme hem bacaklarıma kuaförde ağda yaptırıyorum ilk gittiğimde bende çok utanmıştım ama kuaföründe deneyimliyse seni bir şekilde rahatlatıyor mesela ben ilk ağda yaptırdığımda iç çamaşırımı tamamen çıkarmamıştım :):)ikinciyi yaptırırken üzertine kağıt havlu örtmüştüm aldığı yerler,i kapatıp devam ediyodu 3.de alıştık zaten birbirimize muhabbetle hiç anlamadan bitti :):) benden tavsiye önce araştırıp muhakkak hijyenik bir ortam bul ve mümkünde hep aynı insana yaptır işlerini

kolay gelsin sana merak etme ağda ya alıştığın zaman jiletten kurtulduğuna dua ediceksin

pardon siz bezlenmi aldırdınız.yoksa sürüp çekmemi

ilk sefer zordur ama sonra gercekten cok temiz çok büyük rahatlık.üstelik düzenli aldırırsan cok ince tüy gibi çıkar 1.5 2 yıl sonra yani :)

ben hep bezle aldırdım 3 4 yıl oluyo.sürüp çekme acıtır diye düşünüyorum. bezle hep acısız hemde 3 hamle sadece bitiyo :) 5 dk dan fazla kaldıgımı bilmem yani :)

5 dakikada şip şak alıyorlar utanmana fırsat kalmıyor :sm_cool: ben 1,5 yıl gittim her seferinde utandım sonra lazere başladım ohhhhh mis mis :sm_cool: son seanstan 2 ay geçti hala tık yok çok rahatım tavsiye ederim

Bende 1.5 yıldır güzellik salonuna gidiyorum..Jıletle alırdım ondan öncesinde..İlkinde uzun olması gerekiyor diye saç gibi uzatp gittim:) Kadın kesti biraz makasla öyle aldı..Temiz bir yer olmasına dikkat et..Benim gittiğim yerde öncesinde hıjyenik bir jel veriyor.Onunla yıkıyorum.Kuruluyorum..Hıjyenik kilot veriyor..Doktor maskeleri gibi ..Onların kumaşından..Giyiyorum onu..Gayet temiz bir yer..Çok memnunum..Amaann evde bir kere denedim beceremedim..Ayda 1 kere gidiyorum..Misler gibi..Ohhh:)

nesrin ben sir ağda yaptırıyorum canım yani önce sürüyolar ve bezle tenmizliyorlar yazında parmak ağdası diye birşey var yine hassas bölgeler için sıcakta çok tahriş olmasın diye onunla yaptırıyorum :) çok ta memnunum hem gözle görülür şekilde azalma var hemde 2 neredeyse 2 aya yakın rahat ediyorum tavsiye ederim :)

cok uzun olmayacak demekkı hımmmm

ya temız bı yer nerde varkı kızlar ankarada bıldıgınız bı yer varmı

ya bıde ben akıl sır erdıremıyorum nası alacak agdayla hele o alt kısımları yaaa:kedi:

kopmazkı onlaaaardelikafadulden

o alt kısım daha kolay geliyor merak etme..ben kendim yapıyorum aşağılar daha kolay geliyr:)yukarlar gelmiyor

ödüm kopuyo ama halletmem lazım sonrada sogan suyu falan sürüyüm ıyı oluyomuşguclubacismile

ankarada ıyı bı yer bılen varmı kızlaaar

realist olmak gerekirse
1.arkadaşlar hijyen konusunda haklılar
2.utanma onlar alışık
3.jiletten sonra olduğu için canın çokyanacak
4.temizlik için değer

realist olmak gerekirse
1.arkadaşlar hijyen konusunda haklılar
2.utanma onlar alışık
3.jiletten sonra olduğu için canın çokyanacak
4.temizlik için değer

Evet katılıyorum canın yanacak epey..Kökler çok sağlam oluyor çünkü ilkinde..Uyuşturucu krem sürebilirsin..Ben hiç kullanmadım ama emla için iyi diyorlar..Hadi rastgele:)

Evet katılıyorum canın yanacak epey..Kökler çok sağlam oluyor çünkü ilkinde..Uyuşturucu krem sürebilirsin..Ben hiç kullanmadım ama emla için iyi diyorlar..Hadi rastgele:)

ayyy ben varya acıya karsı cok dayanıksızım bı kere eldıvenle alıyım dedım orayı aşagıdan bı cektıııııııııım bayılıyorum sandım acıdan basım falan döndü gozumun onu karardı cok fena oldumdelikafadulden

bacagımı alırken bıle ölürüm ben poff ama mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…