kuaför salonu açan arkadaşıma hediye olarak ne alabilirim?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
bir arkadaşım kuaför salonu açtı dün.....ben de hediye almak istiyorum...fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok..bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?...hediye olarak ne alabilirim sizce? ..cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
offf cok zor bir yardim istegi... Nazar boncugu, bereket duasi gibi hediyeler mutlaka cok güzeller fakat seninle birlikte en az 5 kisi daha bu tarz hediyeleri düsünücektir.

Boya yaparken üzerlerine boya gelmemesi icin önlük kullaniyorlar yaa... Sende leke tutmaz bir kumastan tercihen siyah renkli bir önlük yaptirip üzerine
Kuaförler Kralicesi
Yildizlarin Kuaförü
En iyi styler
acemi Kuaför
dikkat boyarim

gibi espirili bi yazi isletip yaninda cicekle hediye edebilirsin

benim arkadaşımda kuaför açmıştı bende güzel çiçek almıştım vazolu yere koymuştu halada durur

iyi ki size danışmışım..ne güzel fikirler verdiniz..ben de tarak,fırça ne alınır bilememiştim....teşekkürler canım...

Son düzenleme:

çok hoş olur aslında..hoşuma gitti...nerede yazdırılır bu yazılar canım?..bilgi verebilir misin lütfen?...

Terziler yazar diye düsünüyorum, Terziler yapmazsa gelinlik diken yerler yapar hem leke tutmayan kumas icinde fikir verirlerr...

Firca, tarak, makas gibi malzemelerini onlar kendileri daha iyi bilirler sonucta özel aliyorlar.

Bak aklima bir fikir daha geldi Fotografcilar kupalarin üzerlerine resim yazi falan basiyorlar ya... Dükkanin ismini yazdira bilirsin 6 tane kupaya müsterilerine kahve cay ikram eder:))

harikaaaa....hediye çalışmalarına yarın başlıyorum...fikirlerin için çok teşekkür ediyorum....

bence şu önlüğe yazı yazdırma fikri çok güzel. makas tarak fön makinesi gibi ufak ufak detaylar da eklenirse çok hoş olur. :)

ben de çok beğendim bu fikri...bakalım yazdırılacak yer bulabilecek miyim...hepinize çok teşekkür ediyorum...

kesinlikle haber vereceğim..bebeğimin burnu akıoyrdu bugün...dışarı çıkamadım....yarından itibaren bakacağım hediye işine...sizi de haberdar edeceğim mutlaka...teşekkürler arkadaşlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…