Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför mağduruyum yardım :(

ozdens

sil baştan
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
605
11
68
Diğer
Krepe balyaj yaptirdim kendi saçımdan biraz daha açık ton istememe rağmen saçlarımı sarı yapti bildigini okudu uçlari sapsarı biraz daha koyulaştirmak istiyorum ne yapabilirim bana yardim edin

Bi kuaföre danışmanda yarar var. Burdan görmeden nasıl yardım edebiliriz...

bence çok güzel olmuş saçım
ben de böyle istiyorum uzayınca yaptırcam

Krepe balyaj yaptirdim kendi saçımdan biraz daha açık ton istememe rağmen saçlarımı sarı yapti bildigini okudu uçlari sapsarı biraz daha koyulaştirmak istiyorum ne yapabilirim bana yardim edin

Sarı olan yerleri eğer fazla sarısından şikayetçi isen Loreal 8.3 + +%6lık oksidan alıp SADECE sarı olan yerlerine sürebilirsin ilk başta koyu gibi gelir ama bir hafta sonra kendi ana renginden 1-2 ton açığıymış gibi durur.

valla ben çok beğendim canım çok tatlı durmuş yiyesim geldi.

Kuaforde aynen cok tatli oldu dedi :) sari rengi gorunce sok oldum.adam once sakin ol dedi ben cok begendim sen dedi hic begenmedim deyince herkesin surati degisti :) Cok kararsiz kaldim suan aynada sacima bakmaktan biktim usandim :)

valla çok güzel olmuş canım ben sarı sevmem ama böyle çok hoş olmuş gözün alışkın olmadığındandır belki böyle yaptırmak için neler neler yapıyor hatunlar çoğu kuaförde tutturamıyor zaten

Aynen hala alisamadim ilk gun hele aynadan ayrilamadim uzun sacim acik birakinca gozume batiyo bi ara aldim elime makasi kesicektim uclarini..boyamayim o zaman hic,alisicam ins :)

Bende saç uçlarıma krepe balyaj yaptırmıştım,sizin gibi kendi saç rengimden 1-2 ton açık olsun dedim ama sağolsun kuaförler abartıyorlar hep.
Bende eve gidince koyu kahve saç boyası aldım, balyajlı kısımları boyadım, 10-15 dakika bekledim ve yıkadım. Tam istediğim rengi elde etmiş oldum.

Son düzenleme:

Boyayip da daha beter olmasindan cok korkuyorum acikcasi eylule kadar idare ederm heralde ama deli aklim gelir alip boyarim :)

bu renk tam benim istediğim krepe balyajdı ama sağolsun kuaför koyu sarı-bal sarısı gibi, açık olmayan bir renk yapmıştı... ama madem siz koyu olsun istiyorsunuz, üstüne açık kumral 8, veya açık kumral dore 8.3 boyanabilir diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…