• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför mağduruyum yardım :(

ozdens

sil baştan
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
605
11
68
Diğer
Krepe balyaj yaptirdim kendi saçımdan biraz daha açık ton istememe rağmen saçlarımı sarı yapti bildigini okudu :( uçlari sapsarı biraz daha koyulaştirmak istiyorum ne yapabilirim bana yardim edin

$2013-06-14 12.28.48-1.jpg $2013-06-10 12.46.09-1.jpg son durum buu :(

bence çok güzel olmuş saçım
ben de böyle istiyorum uzayınca yaptırcam

Krepe balyaj yaptirdim kendi saçımdan biraz daha açık ton istememe rağmen saçlarımı sarı yapti bildigini okudu :( uçlari sapsarı biraz daha koyulaştirmak istiyorum ne yapabilirim bana yardim edin

Sarı olan yerleri eğer fazla sarısından şikayetçi isen Loreal 8.3 + +%6lık oksidan alıp SADECE sarı olan yerlerine sürebilirsin ilk başta koyu gibi gelir ama bir hafta sonra kendi ana renginden 1-2 ton açığıymış gibi durur.

valla ben çok beğendim canım çok tatlı durmuş yiyesim geldi. :56:

Kuaforde aynen cok tatli oldu dedi :) sari rengi gorunce sok oldum.adam once sakin ol dedi ben cok begendim sen dedi hic begenmedim deyince herkesin surati degisti :) Cok kararsiz kaldim suan aynada sacima bakmaktan biktim usandim :)

valla çok güzel olmuş canım ben sarı sevmem ama böyle çok hoş olmuş gözün alışkın olmadığındandır belki:34: böyle yaptırmak için neler neler yapıyor hatunlar :27: çoğu kuaförde tutturamıyor zaten :9:

valla çok güzel olmuş canım ben sarı sevmem ama böyle çok hoş olmuş gözün alışkın olmadığındandır belki:34: böyle yaptırmak için neler neler yapıyor hatunlar :27: çoğu kuaförde tutturamıyor zaten :9:

Aynen hala alisamadim ilk gun hele aynadan ayrilamadim uzun sacim acik birakinca gozume batiyo bi ara aldim elime makasi kesicektim uclarini..boyamayim o zaman hic,alisicam ins :)

Bende saç uçlarıma krepe balyaj yaptırmıştım,sizin gibi kendi saç rengimden 1-2 ton açık olsun dedim ama sağolsun kuaförler abartıyorlar hep.
Bende eve gidince koyu kahve saç boyası aldım, balyajlı kısımları boyadım, 10-15 dakika bekledim ve yıkadım. Tam istediğim rengi elde etmiş oldum.

Son düzenleme:
Bende saç uçlarıma krepe balyaj yaptırmıştım,sizin gibi kendi saç rengimden 1-2 ton açık olsun dedim ama sağolsun kuaförler abartıyorlar hep.
Bende eve gidince koyu kahve saç boyası aldım, balyajlı kısımları boyadım, 10-15 dakika bekledim ve yıkadım. Tam istediğim rengi elde etmiş oldum.

Boyayip da daha beter olmasindan cok korkuyorum acikcasi eylule kadar idare ederm heralde ama deli aklim gelir alip boyarim :)

bu renk tam benim istediğim krepe balyajdı ama sağolsun kuaför koyu sarı-bal sarısı gibi, açık olmayan bir renk yapmıştı... ama madem siz koyu olsun istiyorsunuz, üstüne açık kumral 8, veya açık kumral dore 8.3 boyanabilir diye düşünüyorum...

Back