- Konu Sahibi geceprensesi
-
fındık kabuğu da çikolata da turunculuk barındıran renklerdir.
O boyalarla istediğin renkleri asla elde edemezsin.
Acı çikolata,brezilya kahvesi ,koyu kumral gibi renkler istediğin o koyu tona daha yakın
Siyah gibi durur ama siyah değiller.
çok teşekkür ederim. Bi kaç sorum daha olucak. ilk boyamada siyah gibi çok koyu olur mu yani doğal rengimde koyu ama daha koyu durur mu? ve bide çok akar mıyani mesela rengin oturması için 2-3 kere boyadıktan sonra yine son 2 resimdeki kadar değişime uğrar mı? yani en açık tabiriyle 2-3 kere boyadıktan sonra bi daha boyatmam gerekir mi? şimdiden çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim. son olarak koyu kumral mı koyu küllü kumral mı olmalı?
sakin ol önce :) sırayla anlatıyorum
Ama bu sorularını yanıtlamam için bir soru sormam lazım.
Saçının yıpranma derecesi ne,kopma lastik gibi uzama ,pamuk şeker gibi kabarma durumları var mı ?
baya ağladım da o yüzden sakin olamıyorum pardon:) çok yandı kestirdim ancak hala geçmedi. son resimdeki gibi çok kabarıyor, zor taranıyor özellikle ense kısmı. uçlarda renk olarak değilde kırıklardan dolayı beyazlıklar var
Ağlama öncelikle,o kadar yanmış saça malesef boya girmesi zor.
Kısa zaman da akar,saçın hala kesilebilecek kıvamda,bence sağlıksız ve uzun olmasındansa sağlıklı ve kısa olması daha iyi.
Hoş bir küt model kestirmeyi düşünebilirsin.
Koyu kumral tam istediğin gibi bir renk aslında ama yıpranmış saçta akacaktır fazlasıyla, kestirirsen düşünebilirsin.
Koyu kestane akuju tarz da bir şey boyarsan aralarda zamanla hafiif kızıllıklar belirir ama hoş durur .
Ya da kolestonun 4 numaralıydı sanırım koyu kahvesi var.O da kapatır saçını,siyah görünür ama siyah kadar göz yıpratmaz.
En az 2- 3 kez boyaman gerekir rengin oturması için ayda bir mesela.
Bahsettiğim koyu kumral gerçekten çok güzel bir renk,loreal casting siyah kutu. Ama saçın yıpranma durumundan net bir şey diyemiyorum.Küllü düşünme,saçını yeşertebilir.
Özür dileme canım neden özür dileyesin :)iri bi kız olduğum için kısa kestirince ço kkötü oluyor2 cm falan kestirsem işe yarar mı? bide bi şeyi merak ediyorum kestirmeden koyu kumrala boyasam dipleri akmayıp niye uçlarının akması gerekmez mi sadece? ne biliyim diplerinde kırık yok ya? düz mantık düşünüyorum işte :) olmazsa eğer öyle 2 cm kestirmem işe yarar mı? çok teşekkür ederim valla ya özür de dilerim
Özür dileme canım neden özür dileyesin :)
İri olman kısa saçın kötü olduğu anlamına gelmez.Ben de öyle boylu posluyum.Boyu posu olan kızlara uzun saçtan ziyade kısa saçları yakıştırırlar bu arada .
Dipleri çok fazla akmaz zaten,yanık olan uçlar akar ve saçın iki renk olur .
Dipler gayet güzel tutar,keşke tüm saçım dipler gibi olsa dersin :)
O yanıkların ne kadarı kesilirse saç rengin o kadar bütün ve güzel olur.
Rica ederim canım,sen de hep mutlu ol.Koyu kumral kullanacaksan loreal casting siyah kutu öneririm.Uzun süre kullanıp çok memnun kaldım.Haklısın ama yüzüm geniş kiloluyum bu yüzden kısa saç yakıştırmıyorum :) en iyisi ben yavaş yavaş kestireyim. 2 ay evvel kestirmiştim ben şimdi az daha kestirip boyayayım :) böyle yavaş yavaş uğraşa uğraşa yapayım :) koyu kumralda karar kıldım :) çoooookkkk teşekkür ederim bu kadar yardımsever, sorularımdan bıkmayan çok iyi biri olduğun içinn valla dua falan da edicem hep sana çokk takıldığım bi konuydu çünküü :) çok teşekkür ederimmm bi daha, umarım hep mutlu olursunn :)))
köpük boyada da koyu kumral varmış o kolay diye onu yapmak istedim ama o iyimidir? bazıları çok daha çabuk akıyor diyor ama bi bilgin var mıı? :)
Rica ederim canım,sen de hep mutlu ol.Koyu kumral kullanacaksan loreal casting siyah kutu öneririm.Uzun süre kullanıp çok memnun kaldım.
Biraz kestir uçlarından hiç olmazsa,bir sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin.İyi geceler
loreal recital preference sanırım canım siyah kutu ddiğiin. castingde siyah bi kutu bulamadımpreference siyah bi kutuda brezilya kahvesi var onda talimatlarda karışımın hepsini dibe yapıp 20dk sonra uçlara yayın diyo ama sen öyle mi yapıyosun canım? ve bir kutu mu 2 kutu mu sence? çok soru sordum ama ilk defa kendim boyayacağım :)
Aaa evet preference,gece gece karıştırmışım demek ki :) Siyah kutuyu doğru söylemişim ordan kurtarmışız.
Saçına 2 kutu anca yeter gibime geliyor,kabarık çünkü.Uzun da sayılır.
Diplerden başla tabi,önce diplerini boya sonra uçları,ben 20 dakika beklemiyorum.Ama saç uçlarında kırık ve lastiklenme var,o yüzden daha az zarar görmeleri için diplerden başla.O dibe sürüp uçlara sonra yedirme olayları ikinci ve daha sonra ki boyamalar için.
Şuan saçın komple boyanacak 20 dakika durmana gerek yok yani.
Brezilya koyu kestane var,o 3 numara epey koyu siyah gibi duran bir renk.Onla boyarsan riski daha aza indirmiş olursun.Yani daha eşit bir renk olur.
Benim bahsettiğim koyu kumral da 6 numara . H 6.0 da yazar üstünde.Pakette renk açık duruyor ama o da çok hoş bir siyah kahve çıkartır.
Çook saoll canm :)) umarım kendm becerebilrim :))
Merhaba kızlar öncelikle yardımınıza çooookk ihtiyacım var. Resimlerini yüklediğim kendi saçımı diğer resimdeki renge boyatmak istedim. ama bu işlemden 1,5 sene önce saçımda boya vardı renk tamamen akmıştı ancak boya gitmemişti tabi. ilk önce boyayı akıtması yani saçımı açması gerektiğini söyledi. saçımı açtı turuncumsu bi sarı oldu. üstüne boyadı ve sonuç diğer resimdeki gibi oldu. ben resimde pek belli olmasa da kızıl olduğunu açık kahve istediğimi söyledim. 4 gün sonra bi daha boyadı saçımı. saçım koyu oldu ama 2 haftaya aktı. ardından 3 kere daha dip boya yaptırdım aktı hep. ve turuncu oluyor akınca. ben artık siyah olmayacak koyu bir renge boyayıp akmamasını ve dipleri ellememek istiyorum. lütfen yardım edin saç boyası nasıl akmaz ve hangi boyaları kullanmalıyım. kuaförüm çok kazıkladı beni çok sinirliyim. ilk boyada 160 tl dip boyalarda 50 tl aldı. ve son gittiğimde sana şampuan vereceğim dedi çok iyi falan dedi maskeyle birlikte verdi 80tlye. bende aldım bi umut. ancak o da ne saçımı akşam yıkayıp yattım sabah kalktığımda bir kg patates kızartacak kadar yağçok kazık yedim yani evde annemle falan boyamak istiyorum ama biraz zor gibi o yüzden köpük boya düşündüm çok akıyor dediler o yüzden napmalıyım nolursunuz yardım edin çok mutsuzum sürekli ağlıyorum
saçımı boyattığıma bin pişman oldum kuaföre güvendimm off
Eki Görüntüle 837606 kendi saç rengim bu kızlar
Eki Görüntüle 837607 istediğim renk buydu
Eki Görüntüle 837608 kuaförde çıkan renk
Eki Görüntüle 837609 ilk boyama 3 gün sonrası
Eki Görüntüle 837610 bu son boyattığım rengim bunun gibi bişey.alttaki resim akmış hali yine böyle olsun ama çok akmasın istiyorumEki Görüntüle 837611 bu da bi ay sonraki aktığı hal bi daha boya istemiyorum kızlar diplerim çıksın ellemiyim ama göze batmasın istiyorum lütfen sizce bi fındık kabuğu veya çikolata kahveye boyasam 2-3 defa oturur mu renk yani akar mı yine böyle? mesela 2-3 kere dahaboyayaım sonra boyamayayım falan istiyorum lütfen yardım edin Allah rızası için çok üzülüyorum çok uzun oldu kusura bakmayın açıklayıcı olmak isteidm 43:
Aynısı 1 ay once benımde basıma gelmıstı 70 cm saclarımı hafıf bal rengımsı kumral balyaj ıstedım malesef dıp harıc hemen hemen her yere attılar sağolsunlar. Bi de oriyalle açıldı saçım daha önce hiç boyattırmamıstım. Ana rengini boyayla acabılırdı zaten ıstedıgım 1-2 ton acıgıydı saçımın sacım bu arada ana rengı 06. kestane . baya bı actı 1.5 saat oriyalı saçımda beklettı sacım yandı tiftik tiftik oldu. Öbür gün gittim ve saçımı kapatmasını soyledım kapattı -bedavaya yaptırdım cunku yaptıgı iğrencliği temizlemeliydi-. Sonraki gün baktım ki saçım çok kötü oluyor ucu. 2-3 santim uç aldırmama rağmen boyattıgım gun. O günde gittim saçımı kesmesini söyledim şeklini bozaraktan değişik kafasına göre 10 cm kesti. 1 hafta o boyayla bekledım aktı. Ve yaklaşık 4 parmak kestirip düzelttirdim saçımı oval yaptım. Açıldı diye saçım gittim kuaföre başkasına boyaamı kendım alarak koleston köpük 5.4 kestane. onunla boyattırdım azıcık aktı. 1.5 aydır saçımda. Saçım hafıf sarıya donuyor. Ama gölgelendirme gibi duruyor. Malesef tutma gibi birşeyi olmuyor. Saça boya değdikten, oryal değdikten sonra eskısı gıbı olmuyor. Yapacağın tek şey hafif hafif kestirmek. Ve ayda sadece boyattıgın yere 1 tane boya vurmak. Kapattırmak ıstıyorsan 2-3 ton koyusuna boya. Yavaş yavaş tutar. Bi de bakım olarak Dove'nın kabaran ve kuru saçlar için olan kremini - şampuanını kullanıyorum Şampuanıma Sarımsak yağı, tatlı badem, "Kantron yağı- kırmızı olandan, hazır değil elle yapılmışından- az da bi zeytinyağı. 1 çay kaşığı bal, 1 diş sarımsak rendeleyip koydum karıştırdım. Yaklaşık 2-3 haftadır düzenli kullanıp, haftada 1 bakım yapıyorum yağ bakımı. Yavaş yavaş düzeliyor. Hiç değilse ilk günki gibi kuru ve tiftik değil. ve Saçlarım normalde 1 parmak uzarken 2,5-3 parmak uzama var. :)) bi de sımsıcak su yerıne hafif ılık-soğuk suda yıkıyorum saçımı. Ve Önemli olan şu dönemde kuaföre az gitmek onu çok iyi anladım çünkü millet para kazanmak için bi tarafini bile verecek duruma düşmüş :) Yapacağın şey şu ; 2-3 ton koyusuna kendin boyamak, kuaföre gitme soyarlar valla daha fazla kazıklanma :) Yağ bakımı yapmak, maşa ve düzleştiriciden uzak durup saçlarını fön makinesi yerine kendı haline kurutmaya bırakmak :) Bi de saç akarsa bırak aksın ilk 2 hafta da bir boya sonra ayda 1 sonra 1.5 ayda bır anca kendı tonunu alıyor :) Bi de saçını oriyalle mi açtılar oksidanla falan mı ?
Rica ederim,beceremeyecek bir şey yok : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?