Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför mağduru oldum lütfen yardım

Mareva

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
9
0
29
Merhaba arkadaşlar saçıma gri ombre yapacakken resimlerde göründüğü gibi oldu bazı yerler gri bazı yerler beyaz ve en kötüsü alttaki sarılar sorum şu mor şampuan kullanarak saçlarımı düzeltebilirimiyim acaba?

Altlar çok sarı farklı Bi sarı en üstlerim beyaz aradada griler var çok fazla renk var ve hiçkimse tarafından beğenilmedi
Anladım fotoğrafta çok belli olmuyor ardarda da işlem sakın yaptırmayın elinizde kalıverir saçlar yeniden başka kuaföre gidin bu sefer ilk defa mı gittiniz buraya güvenmediğim kuaföre gitmem ben mesela

Dinlensin saçını uzun süre üstüne yine açıçıyla işlem yaparlarsa yanar

Anladım fotoğrafta çok belli olmuyor ardarda da işlem sakın yaptırmayın elinizde kalıverir saçlar yeniden başka kuaföre gidin bu sefer ilk defa mı gittiniz buraya güvenmediğim kuaföre gitmem ben mesela
İlk defa gitmedim aslında nasıl böyle oldu anlamadm

Evet o yüzden boya işlemi yapmk istemiyorum böyle kaldm
Ben bir kere boyattım barbi bebek gibi oldum ama 5 ay sonra saçlarım çok lötü her yerinden kırılmaya başladı 1 senedir halen kırılmaya devam ediyor tek tavsiye saça bpya sürdürmemek

Bakın halen saç toparlanmadı kendine gelemiyor ot gibi

Size tavsiyem boyatmak saçı bozuyor benim son yapışım oldu

Üzgünüm ama bu saç yanmış, kasım ayında bende böyle bir işlem yaptırmıştım, saçım yanmıştı duşta farkettim yandığını kuaförü bastım valla Kuafor keratin bakım yaptı bu defa da kıvırcık saçlarım düz oldu valla parçalayacaktim kuaförü neyse kendi haline bıraktım sizde bu renkten bir süre farklı bir renge donmeyin renk olarak hoş durmuş da zamanla turunculasacaktir mor şampuan kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…