Altlar çok sarı farklı Bi sarı en üstlerim beyaz aradada griler var çok fazla renk varBen çok beğendim. Güzel olmuş. Neyini beğenmediniz?
Altlar çok sarı farklı Bi sarı en üstlerim beyaz aradada griler var çok fazla renk var ve hiçkimse tarafından beğenilmediGayet güzel neden beğenmediniz?
Üst kısımlarda sorun pek yok ama altlar çok sarı hele arkadan saçım direk sapsarı duruyo ve o sarı tonu hoş değilÇok güzel duruyor
Bence güzel olmuş.Altlar çok sarı farklı Bi sarı en üstlerim beyaz aradada griler var çok fazla renk var
Ust gercek guzel ama alt gercekten cok sari. Yanık mi bide altlari ?Altlar çok sarı farklı Bi sarı en üstlerim beyaz aradada griler var çok fazla renk var
Anladım fotoğrafta çok belli olmuyor ardarda da işlem sakın yaptırmayın elinizde kalıverir saçlar yeniden başka kuaföre gidin bu sefer ilk defa mı gittiniz buraya güvenmediğim kuaföre gitmem ben meselaAltlar çok sarı farklı Bi sarı en üstlerim beyaz aradada griler var çok fazla renk var ve hiçkimse tarafından beğenilmedi
Evet uçlarda var ve çok yıprandı çok sert oldu saçlarımUst gercek guzel ama alt gercekten cok sari. Yanık mi bide altlari ?
Evet o yüzden boya işlemi yapmk istemiyorum böyle kaldmDinlensin saçını uzun süre üstüne yine açıçıyla işlem yaparlarsa yanar
İlk defa gitmedim aslında nasıl böyle oldu anlamadmAnladım fotoğrafta çok belli olmuyor ardarda da işlem sakın yaptırmayın elinizde kalıverir saçlar yeniden başka kuaföre gidin bu sefer ilk defa mı gittiniz buraya güvenmediğim kuaföre gitmem ben mesela
Telafi edilir ya üzülmeyinİlk defa gitmedim aslında nasıl böyle oldu anlamadm
Bakim yap sacina.Evet uçlarda var ve çok yıprandı çok sert oldu saçlarım
Ben bir kere boyattım barbi bebek gibi oldum ama 5 ay sonra saçlarım çok lötü her yerinden kırılmaya başladı 1 senedir halen kırılmaya devam ediyor tek tavsiye saça bpya sürdürmemekEvet o yüzden boya işlemi yapmk istemiyorum böyle kaldm