Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

İnan’ın gösterdim,bana güven cool biri olacaksın.artık dip boya yaptırman gerekmeyecek.beni oyalayıp.deney yaptı resmen saçımla.
Ohaaaaaaa 10 senedir saçlarıma acma boyama yaptırırım platin sarısı ve soguk yani küllü platin. Boyle bir cumle duymus degilim. Dip boya yaptırman gerekmiyecek mi? Saka mi bu ?
Paketlerin içine neden su sıkıyor oha sok oldum hemen bu rezili edebildigin kadar rezil et mahkeme mi neyse artik ben bile sinir oldum suanda burda sahtekar

Okkalı yalan sürüsü.
Vallahi çok üzüldüm, saç ne büyük dert bilirim

Aynen.profosyenel yalan makinası.
Bi de o halde para mı ödediniz

Sormayın..dedikmiş hem saçlarımı mahvedip,hamde paramı alacaksın,biraz dökülür vs diye kandırmaya. Çalışıyor.dedimki yanmadıysa senden özürdileyecegim,elde delillerim var.hala yanmadı diyor.ben botoksla kurtarırım dedim diyor.dedim ölü dirilirim sac sündü kopuyor,kupkuru el girmiyor.

Ohaaaaaaa 10 senedir saçlarıma acma boyama yaptırırım platin sarısı ve soguk yani küllü platin. Boyle bir cumle duymus degilim. Dip boya yaptırman gerekmiyecek mi? Saka mi bu ?
Paketlerin içine neden su sıkıyor oha sok oldum hemen bu rezili edebildigin kadar rezil et mahkeme mi neyse artik ben bile sinir oldum suanda burda sahtekar

37 yaşındayım.onsekız yaşından beri yaptırıyorum.ilk kez böyle birşey başıma geldi.tek sucum güvenmek.o kadar iddialı konuşuyor ve kendini övüyorkii.

Kimse ustune alinmasin ama etrafimdaki insanlara hep soylerim. Kadindan kuaforrr olmazzz.. yapmiyorlar yapamiyorlar. Kendi hayal dunyalarindan cikipta karsi tarafin istegini dikkate almiyorlar. Bence de dava acabilirsin. Umarim bu konuyla ilgili bilgili arkadaslar vardir da hepimiz bilgi almis oluruz

Erkek bu kuaför.inanın ders olsun tüm kuaförlere.daha fazla bayan mağdur edilmesin,para için.sürekli denetlensinler.

37 yaşındayım.onsekız yaşından beri yaptırıyorum.ilk kez böyle birşey başıma geldi.tek sucum güvenmek.o kadar iddialı konuşuyor ve kendini övüyorkii.
Oooo baya senedir de yaptiriyormussunuz
Siz platin rengi balyaj istediniz sanirim aralara. Diplere ne renk istediniz de bu kadar kurcaladi gerizekali adam
Ay cok kotu sinir oldum.

Canm bnm bnde adanaliyim.
Cok guzel kuaforler var denk gelememissin gecmis olsun oncelikle.
Sacini acma isleminde sana yapilan yontem ayni seklde 5 yildir bana uggulanan yontem once aciciyla kizila yakn bi sac elde edilir uzerine o kizili sari yapacak bir boya surulur. Cok islem oldgu icin kafa derisi tahris olur yara bile olmasi mumkndur bu iki islemde. Bu iki islem sonrasinda cok dikkatli olunmasi gerekie cunku sac esnemeye baslar cektigin anda kopar 10 gnboynca cok hassas lastik gibi kalir sac islakken cekistirmyn kopar der kuaform hep.sonrasinda paketleme esnasinda paketler ates gibi olur cku orada kimyasallar sacmizin yapisini degistiriyo. Ve sure bazi saclarda 2 saatte bu islemi biter lakn ben 5 saatten once kuaforden cikamam sacimn acilma suresi ile alakali herkesde farklilik gosterir.kuafor degilim egitim de almadm 6 yildir sacimi sari kullaniyorum kuaform akraba surekli yaptigi islemi anlatir. Hep sorarim sacim surekli bel hizasinda hic kopmadi 5 yil boyunca cnku oncesinde ufak bir yerde deneme yapiyoruz durumu gorup oseklde dvm ediyoruz. Yaptigi islemler normal saatide normal ama sanrm senin sacina gore hareket etmemis kendi ezberine gore ypmis belli ki ve anlamadgm birsey saci saricyomak isterken siyah mavi olmaso cok enteresan olmus yanls malzeme kullanmis hep sanrm cnku uygulama sekli dogru anlattgna gore . uzulme canim daha iyi bi kuafor blup telafi edersn evet uzunolan saclar icin uzulym ama Allah baska sorun ysatmasn insallah

Bugün verdiğim parayı istedim,ınstagram’dan.bana atmadığı iftira kalmadı.daha fazla para koparmak için yapıyormuşum.dedimkiiii haksız kazanç.kandırıldım,haketmedin.saçımda her türlü deneyi yaptın.saçımı yaparken.demişimki bir çok bayan çava açtı para aldı v.s.

En çok zoruma giden iftira,yalan .bu yüzden Onur meselesi oldu.yanan sacımamı üzülim.ugradıgım iftiralara mı?

Sacini acma isleminde sana yapilan yontem ayni seklde 5 yildir bana uggulanan yontem once aciciyla kizila yakn bi sac elde edilir uzerine o kizili sari yapacak bir boya surulur. Cok islem oldgu icin kafa derisi tahris olur yara bile olmasi mumkndur bu iki islemde. Bu iki islem sonrasinda cok dikkatli olunmasi gerekie cunku sac esnemeye baslar cektigin anda kopar 10 gnboynca cok hassas lastik gibi kalir sac islakken cekistirmyn kopar der kuaform hep.sonrasinda paketleme esnasinda paketler ates gibi olur cku orada kimyasallar sacmizin yapisini degistiriyo. Ve sure bazi saclarda 2 saatte bu islemi biter lakn ben 5 saatten once kuaforden cikamam sacimn acilma suresi ile alakali herkesde farklilik gosterir.kuafor degilim egitim de almadm 6 yildir sacimi sari kullaniyorum kuaform akraba surekli yaptigi islemi anlatir. Hep sorarim sacim surekli bel hizasinda hic kopmadi 5 yil boyunca cnku oncesinde ufak bir yerde deneme yapiyoruz durumu gorup oseklde dvm ediyoruz. Yaptigi islemler normal saatide normal ama sanrm senin sacina gore hareket etmemis kendi ezberine gore ypmis belli ki ve anlamadgm birsey saci saricyomak isterken siyah mavi olmaso cok enteresan olmus yanls malzeme kullanmis hep sanrm cnku uygulama sekli dogru anlattgna gore . uzulme canim daha iyi bi kuafor blup telafi edersn evet uzunolan saclar icin uzulym ama Allah baska sorun ysatmasn insallah

Ana sac rengi bizim ülkemizde genelde koyudur. Bazi insanlarda kumraldir saclarin dibi boya ile acilmaz oryelle acilir ama kızıl gibi bir renk elde edildi ise sac açılmamış demektir
Arkadasa yapilan acma isleminde sac acilmadan boya sürmüş.
Yani daca aciciyi sürdüğünde ortaya cikacak rengin muz rengi gibi turuncu bir renk olmasi gerekir. Sonra küllü sari ya da istenilen tondaki sarı ile renk verilir. 1 hafta sonrada cila . Bende şaşırdım mavi siyah olmasina saka gibi

Ama saci ellemeyin kopar demesi enteresanmış cunku sac esneklesmez eger kaliteli urun kullanirsa hatta benim bazen kafama gore kuaforumu degistirdigim olur kendi kuaforum profesyoneldir,kullandigi ürünler de saci boyayinca 2 islemle eliyle gosterir ceker bak kopmuyor der kesinlikle kopma olmaz olmamasi gerekir

Çok teşekkür ederim.bende yirmi yıldır yaptırıyorum,saçlarım inatcı değil,kuaförler öyle demiştir,bu arkadaş saydığım beş kez dip boya ve arkadaki saçları boyadı.sac diplerim hep yara oldu.paketleri ımı kez boyadı.uclarıda daha sonra pakete aldı.yıkama setinde,bir çok işlem yaptı.o kadar kimyasala sacmi dayanır.tamamen bilgisiymiş,

Parada değilim.onur meselesi oldu.Magduriyetimemi üzülim,saçlarım çok kötü beş renk yanmış kestirdim,hala sünük ve sert kupkuru çok kötü.birde iftira hakaret.çoçuk yaktığını kabul etmiyor.

Sen niye susup oturdun?
Ondan niye susup oturmasını istiyorsun?
Susup oturduğumu söylemedim cınım. Saç bu uzar en iyi yer bile yakıyor parasını vermeyiz çözüm isteyip ki çıtçıt vs gibi . Dava edip sonuç alana kadAr saçım zaten 2 m uzar. Neyse açsın cınım vakti bolsa bişey demedik. İnş kazanırsın konu sahibi sakın susma hakkını ata

X