Canm bnm bnde adanaliyim.
Cok guzel kuaforler var denk gelememissin gecmis olsun oncelikle.
Sacini acma isleminde sana yapilan yontem ayni seklde 5 yildir bana uggulanan yontem once aciciyla kizila yakn bi sac elde edilir uzerine o kizili sari yapacak bir boya surulur. Cok islem oldgu icin kafa derisi tahris olur yara bile olmasi mumkndur bu iki islemde. Bu iki islem sonrasinda cok dikkatli olunmasi gerekie cunku sac esnemeye baslar cektigin anda kopar 10 gnboynca cok hassas lastik gibi kalir sac islakken cekistirmyn kopar der kuaform hep.sonrasinda paketleme esnasinda paketler ates gibi olur cku orada kimyasallar sacmizin yapisini degistiriyo. Ve sure bazi saclarda 2 saatte bu islemi biter lakn ben 5 saatten once kuaforden cikamam sacimn acilma suresi ile alakali herkesde farklilik gosterir.kuafor degilim egitim de almadm 6 yildir sacimi sari kullaniyorum kuaform akraba surekli yaptigi islemi anlatir. Hep sorarim sacim surekli bel hizasinda hic kopmadi 5 yil boyunca cnku oncesinde ufak bir yerde deneme yapiyoruz durumu gorup oseklde dvm ediyoruz. Yaptigi islemler normal saatide normal ama sanrm senin sacina gore hareket etmemis kendi ezberine gore ypmis belli ki ve anlamadgm birsey saci saricyomak isterken siyah mavi olmaso cok enteresan olmus yanls malzeme kullanmis hep sanrm cnku uygulama sekli dogru anlattgna gore . uzulme canim daha iyi bi kuafor blup telafi edersn evet uzunolan saclar icin uzulym ama Allah baska sorun ysatmasn insallah