• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför hatası:((

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Kızlar ben saçlarımı bir ay önce açtırıp bakıra boyattım.Fönlüyken fark edemedim ama ilk yıkamadan itibaren saçlarımın önlerinin arkalarına göre daha koyu olduğunu fark ettim.Bir hafta sonra kendim bakır boya alıp evde boyadım.Fark kapanır umuduyla.Ama maalesef kapanmadı.Sizce saçımın rengini(bakırı)değiştirmeden nasıl dengeleyebilirim bu durumu?Kuaförlere hiiiç güvenmiyorum.

saçın tarçın bakır mı yoksa yogun veya koyu bakır mı, fotograf koysan fikir veren olur

Bende geçen hafta açtırıp bakıra boyattım ama dipler daha açık kaldı aynı durumdayız yani iç taraflar benimde 1-2 ton koyu durumda :S

Ben boyanın oksidasyonunu bu defa daha az koydum.Fark kapandı.Açık olan yerlere yoğun uyguladım.Diğer yerlere daha az sürdüm boya.Belki akınca far yine ortaya çıkacak.Ama kararlıyım tekrar kuaföre gitmek yoook.

Yıkadıktan sonra sonucu bildirebilirmisin acaba? Eğer işe yaradıysa bende deneyebilirim.

Tabi ki canım.Hem oksidasyonunu az koyunca rengi daha iyi çıktı sanki.Bakalım yıkayınca nasıl olacak:6:

Çok merak ettim :) Ben şu anki saç rengimin daha canlısını ve 1 ton açığını istiyorum ve tabi ki her yerin eşit olmasınıda...

Son düzenleme:
Back