Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför hatası mı sizce??

Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım saçın kopması ne demek ya bukadar da tedbirsizlik olmazki.Bende 3-4 yıllık siyah saçlıydım fön jole v.s saçı çok yıpratmış ve kendi kendime açıcılar denememe rağmen gittiğim kuaöför önce bir tutamında denedi ve önce uçlara son 5-10 dk felan diplere sürdü ve kesinlikle yıpranma olmadı okadar cansız saçlara sahip olmama rağemn.Gerçi sizde saçla çok oynamışsınız çoşmuşsunuzda:) ama kuaför önce bir tuttamında denemeli saçın vereceği tepkiyi görmeliydi.

sağolun arkadaşlar. saçları biraz daha iyi kısa saçınada yavaş yavaş alışıyor =)

*asahcakir09 dün içmeye başladım bile sütümü :)))

*__7n_bitirdin__ sana da çok geçmiş olsun bu kuaförler böyle işte saçlarımızı mahvetmek için bizden tonla para alıyorlar :bbo:
umarım birdaha başımıza gelmez kuaföre boyatan birdaha düşünsün yada çoook iyi bir kuaföre boyattırsın lmaz:

*stuff.edc evde boyamak bence de daha iyi tabi çok açık renkleri kendimiz yapmamız zor ama hiçdeğilse onlar gibi mahvetmeyiz saçımızı :1closedeyes:

*ACiyipBaBy senin kuaförün işini bilen biriymiş bak ne güzel bir tutamında denemiş bakmış =) keşke çoğu öyle olsa sonuçta saç bu bir kadın için çok önemli a.s

Ah şuu kuaförlerrr ! alsanaalsanasmile Selective pro-tek mavi su da çok iyi bence, burdan bi arkadaş konu açmıştı hatta onunda arkadaşı ya da annesinin saçları arkadaşının başına gelen olaydan gelmiş ve pro-tek kullanmış, yararını görmüş, denemekte fayda var vereliniortak

ah kizlaar..3 kere evde boyadikdan sonra saclar hemen yipranip yipranmadigi hemen belli olmazki sacboyalari 2 hafta isiltili güzel görünür sonra saclar yavas yavas belli eder kendini.bide onun üstüne kuaföre gitmeniz kötü olmuslmaz: eh 2 kere sacmaskesi yapmasi yetmez o kuaförün ama sizede bi tecrübe olmus bundan sonra dikkatli olursunuz..

ayrica türkiyedeki kuaförlerde bu ilk degil.sadece boyada degil kendi kafalarina göre herseyi yapiyorlar bi kisiye yaptiklarini herkeze uyguluyorlar makinadan cikmis gibi sinir oluyom müsteri memnuniyetinden bey haber alsanaalsanasmile

kızlar yanlış anlamayın ama tamamen suç sizin. kuaföre daha önce yaptıgınızı işlemleri anlatmamıssınız bu 1.. saçı defalarca açıcıyla açmıssınız üst üste ki açıdan sonra en az 4 ay saç tekrar açılmaz...adam doğal olarak saçı açmak isteyince orayal kullanacak...saçın orayelde açma esnasında dedigi gibi yanma hissinini olmasıda normal ama tabi daha önceki işlemleri göz önüne almadıgı için bilemezdi...üzgünüm ama bence hata sizin....

bende 5 ay once sarı yaptım sonra platın oldu tamamı kaşlarım koyu hiç guzel olmayınca koyulastırayım dedım bu sefer siyah oldu sonra tekrar bıtkisel açıcıyla bakıra dönük bir renk yaptılar ve üzerine defalarca boya o günden beri..ben kumral olan kendı sac rengımı ıstıyorum uzatıyım dıyorum bu seferde dipler geliyo kötü bi görüntü yine mecbur dipleri boyuyorum çünkü saçımın tamamını boya tutmuyor artık cok yandığı için en fazla iki yıkama sonra eski halinde ama biliyorumki birdaha kuaföre gitmiycem..

kiyamam ya sizde cok acma isleminden gecirmissiniz ama sizin hataniz degil...palettenin acicilari besliyor cünkü bende 2 gün üst üste actim hicbisey olmadi tas gibi sapasaglam..
allah belasini versin su kuaförlerin ya sende üzülmüsün canim benim destek ol simdi ona

ww.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/328986-degisime-inanamayacaksiniz.html#post10108572 Şuraya bak istersen bi canm bilmiyorumkismile

canım suçlamadan önce keşke daha dikkatli okusaydın. kızlar yaptıkları işlemi tek tek anlatmışlar kuaföre. daha önce boya yapmadıkları içinde sormuşlar beklemeleri gerektiğini bilmiyorlarmış ama onuda kuaföre sormuşlar ve kuaför hiçbirşey olmaz demiş. şimdi suç nasıl onlarda olur. bu tamamen kuaför hatası...

siz kuaföre arkadaşınızın saçına uyğuladığınız işlemleri söylediniz mi hadi saçı açtı diyelim yanıyor dediğiniz zaman dikkate alması ve saçı açtıktan sonra yarımsaat 45 dakika arası dinlendirmesi gerekirdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…