Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaför hatası mı sizce??

Miss.BonJovi

Keep The Faith!
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
146
0
116
İstanbul
Arkadaşlar ben kendi saçlarımı palettenin yoğun renk açıcısı ile açmıştım sonra kumrala boyamıştım.Çok yakın bir arkadaşım beni görünce çok heveslendi onunda saçı koyu kestane boyalıydı. Yoğun ısrarı üzerine onada palette aldık ve rengini açtık kumral bir renk elde ettik :) sonra aradan iki hafta geçti tekrar açtık bayağ açık kumral oldu.ama aralarda bakırlıklar vardı.ertesi günü tekrardan açtık yani iki gün üstüste açıcı kullandık ama bir gram bile yıpranma olmadı çünkü hep bakım yaptı o günlerde saçlarına maşallah >.<
bayağ açk bir renk oldu. sarı yapıcam yinede dedi yine iki hafta bekledik dedik en iyisi gidelim kuaföre tek seferde yapsın.

o gün geldi gittik kuaföre sonucunu bilseydik gider miydik :gitme:
çok bilmiş kuaförümüz hemen oryali hazırladı sürdü dipten uca .sürdükten sonra saate bakmayı unuttu.neyse bekleyelim biz dedi iyice açana kadar.bu sırada arkadaşım kafam yanıyor çok yıkasak mı diyordu :1no2:
kuaför normaldir o normaldir bekleticez daha dedi :bbo: bayağ bekletti ... sonra yıkadı baktım mısır püskülü gibiydi anladım o zaman saçlarının yandığını ama belli etmedim :S
sonra koyu sarı boya sürdü yine bekletti.bu sefer arkadaşım deminkinden daha fazla yandığını söyledi işte bu kötüydü :1no2:

hemen kuaföre söledik şu durumda yanması normal midir diye.
aa evet normaldir e demin açtık ya gözenekler açıldı tabi e şimdide boya sürdük yanar o kadar canım dedi bizde nerden bilelim hıı dedik :uhm:
sonra yıkadı onuda ve sonuç.daha ellerken kopan saçlar tararken tutam tutam tarağa gelen saçlar... :1shok: kuaför uçlarındna keselim azcık birazcık sertleşmiş dedi ve kısacık kesti kızın saçlarını klava:

arkadaşım eve dönene kadar ağladı saçları omuzundaydı kesmeden.rengine mi üzülsün şekline mi kopmasna mı... bende onun kadar üzüldüm...

sizlere sorumuz şu sizce bu kimin hatası kuaförün mü yoksa bizim mi??
biz düşündük kuaförün dedikçünkü kendisi boyamadan oryalin volümünü fazla sürelim ki açılsın dedi..

sizinde fikirlerinize ihtiyacımız olacak.gidip kapısına dayancaz kuaförün :çok üzgünüm:

(* bende saçlarımı kuaföre yaptırmayı düşünüyordum bundan sonra asla! -__-)

Son düzenleme:
ve bu sabah farkettik kızcağızın ensesinde tam saçlarıın yanında yani kulak arkasında beze olmuş nohut tanesi kadar.diğer tarafndada var.. :bbo:keşke engel olsaydım ona mafoldumben

tabi ki kuaförün hatası canım yaa bak bende çok üzüldüm şimdi yazık yaa saç bi de bu başka bişeye benzemez ki
bence gidin kuaföre sorun senden sonra böle oldu die gerçi sorsan ne olacak zaten olan olmuş bide o kadar
kısa srede çok boyamış yaa saçlarına da yazık etmiş aslında o kadar sık boyamak bi de açıcı ile üstüste açmak kendi içinde zararlı geçmiş olsun arkadaşına başka bi kuaföre gitsin güzel bi bakım yaptırsın saçlarına
sonra biraz dinlendirmeye bıraksın saçlarını bir ay kadar daha sonra yaptırır isediği renk

aynı olayı bende yaşadım saçlarım ince telliydi ve gölge yaparız dedi hiç birşey olmaz dedi oturdum koltuğa aheste aheste yaparken bi tarafı zaten 45 dk de bitirdi diğer tarafı yapana kadar diğer tarafımda çok anma hissettiğimi söledim sonrada acele acele açtı ve tararken saçlarım diplerinden kopmaya başladı şok oldum sonra keselim biraz dedi ve resmen biçti bende çok ağlamıştım ve eve gidince tekrar boyamak zorunda kalmştım çünkü resmen beyazdı saçlarım o yüzden hiç üzülmeyin kuaför hatası canım ve sık sık bakım yapsın arkadaşın saçlarına

cevaplarınız için teşekkür ederim ikinizede.
tahmin ediyorduk kuaför hatası olduğunu sizlerde öyle diyince iyice anladık artık... oryalden sonraki normal boyama sırasında yandığını sölemiştik belki hemen yıkasaydı saçları bu kadar yıpranmıcaktı mısır püskülü olmucaktı :1no2:
şu kuaförleri anlamak zor saçlarımızı mahvetmek için birsürü para alıyorlar
tabi ki iyi kuaförlerde vardr ama bizlere denk gelmiyor galiba =/

bol bol bakım yapıcaz arkadaşıma inşallah toparlanır saçı :sm_confused:

saolun tekrardan =]

üzüldüm canım yaa inşallah bi an önce düzelir. hakkaten soğudum şu kuaförlerden. biz evde boyayınca beğenmezler bi de lmaz:

canım bu arada söle arkadaşına hergece yatmadan önce bir bardak mayalı süt içsin kuru maya koyacak sütün içinr 1 tatlı kaşığı sütüde ısıtsın biraz mayada keratin olduğu ve keratin oluşumunu hızlandırdığı için saçlarını toparlamasına yardımcı olur ve saçları içten daha çabuk beslenir

çok teşekkürler hemen arayıp söledim ona artık ne varsa denicek bunuda denicekmiş =))
mutlu oldu kız birazda olsa zemuszemus

bu mayalı sütü bende içsem mi acaba saçımda yıpranma yok gerçi ama besler daha fazla sırnaşık şey

beslemezmi canım biz zaten bunu saçlarımız güçlendirmek uzatmak ve beslemek için içiyoruz evde uygulanan doğal saç kürlerine gir canım orada saçları uzamanyanlar buraya ya gir odra mayalı süt içenleri oku sende hemen içmeye başlayacaksın emin ol canım

kuaförleri denetleyen yok mu arkadaşlar ya?? bu nedir böyle
benim de röfle faciam var diğer forumda yazmıştım
çok çok geçmiş olsun cnm
arkadaşının başına gelenlere cok üzüldüm

çok teşekkür ederim asahcakir09 dediğin konuyada bakıyorum şimdi sanırım bende deneyeceğim bunu ^^ tekrardan saol bu bilgi için=))))

Daizie çok teşekkürler bende çok üzüldüm ama iki gündür birsürü bakım yaptık ona şimdi biraz daha iyi gibi bakalım artık =/
Kuaförleri denetleyen birileri olsa keşke buna böyle bir kuaföre günde 50 kişi giriyorsa yarısından fazlası mutsuz çıkıyor nerdeyse :S
hem verilen paraya hemde yıpranan saçlara yazık

canım kuaföre gitmedend efalarca açma işlemi uygulamışsınıza zaten.sizde de hata var heves uğruna saçından olmuş arkadaşın.o saç diplerinin yanması normal bir şey.doğru demiş kuaför gözenekler acıldığı için boyanırken daha da beter sac dipleri.ben en son boyattığımda dayanamıyordum nerdeyse acıya.demek istediğim sacların yanmasıyla diplerin yanması alakalı değil.tamam kuaför hata yapmıs sacı yakmıs ama sizinde bunu düşünmeniz gerekirdi.kaç kere açmışsınız sacı.kafasında sac kaldığına dua etsin bence arkadasın

evet onun saçını evde açtık üç kez filan ama bunu kuaföre söyledik açtık evde şimdi birşey olur mu diye. o da hayır olmaz benim açıcım zarar vermez dedi onun sözüne güvenipte yaptırdık.belki deseydi hayır yapamam saçları kopar yanar diye o da yaptırmazdı bende izin vermezdim.
dün zaten gidip söledik kuaföre arkadaşımın saçına iki defa bakım yapıcak ücretsiz oh olsun ona :dilcikar:

hiçbir kuaför kolay kolay yok yapamam demez ki.oryalın sacı yıprattığını herkes bilir sizde biliyor olmalısınız kuaförün dediğine nasıl inandınız

ben ve arkadaşım saçımızı hiç kuaförde boyattırmadık ki o yüzden bilgimiz yoktu o kuaförede birinin tavsiyesi ile gittik zaten bundan sonra ne ben ne o gider :bbo:

bir iki kişi gördüm çevremde onlarda da açıcı yapılmış ama saçları pamuk gibi bizde öyle olacağı umuduyla gitmiştik =] sanırım her kuaför öyle değil ama geneli kötü...

hiç önemli değil canım saçlarımız bizim en kıymetlimiz:)onlara bişey olunca çıldırıyoruz normal olarak banım dene faydasını göreceksin

geçen yaz yaşamıştım aynı durumu röflemin üzerine karamel boyatmak için gittim kızıl oldu resmen saçlarım sonra uçlarına sık sık balyaj attı sonra beğenmedim üstü kızıl altı sarı gittim 1hafta sonra komple açtı açarken o kadar yandıki saçlarım anlatamam yanmasından oturamadım gözlerim kaşınıyordu ensem alnım yıkandıkan sonra 1tutam bile saçım kalmamıştı diplerini görüyordum resmen kopuyordu sürekli üzerine boyadılar geçicek diye katlandım o kadar iğrenç bir renk olduki anlatamam komple açmaya ne gerek vardı birde üzerine alakasız bir boyaya alnımın kızarıklığı 4ay geçmedi kaşıntı da 1ay aradan sonra koyu kestaneye boyattım başka bir kuaförde renk berbattı çünkü 5ay da hiç birşey yaptırmadım zaten taradıkça parçalandı saçım hep en pahalı ürünleri kullanmama rağmen koptu parçalandı döküldü tutam tutam kel kalıcam diye ağlıyordum şimdi daha iyi ama eskisi gibi olmadı saçım kendiliğinden bukle bukleydi artık olmuyor bile saçlarımada yazık oldu onca paramada adam gibi işini yapan kuaför kalmamış valla bu arada sizin yaptığınızda böyle bir problem yaşamamışsınız tamamen kuaför hatası geçmiş olsun

kuafore gitmekten nefret ediyorum valla saçımıda kaşımıda kendim boyuyorum saçımın ne kadar açıldığını evde rahatça görebiliyorum boyalıyken ama kuaforde birşey yapamıyosun çoğu kuafor ne istediğinizi tam olarak dinlemıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…