- Konu Sahibi Miss.BonJovi
-
cevaplarınız için teşekkür ederim ikinizede.
tahmin ediyorduk kuaför hatası olduğunu sizlerde öyle diyince iyice anladık artık... oryalden sonraki normal boyama sırasında yandığını sölemiştik belki hemen yıkasaydı saçları bu kadar yıpranmıcaktı mısır püskülü olmucaktı :1no2:
şu kuaförleri anlamak zor saçlarımızı mahvetmek için birsürü para alıyorlar
tabi ki iyi kuaförlerde vardr ama bizlere denk gelmiyor galiba =/
bol bol bakım yapıcaz arkadaşıma inşallah toparlanır saçı :sm_confused:
saolun tekrardan =]
canım bu arada söle arkadaşına hergece yatmadan önce bir bardak mayalı süt içsin kuru maya koyacak sütün içinr 1 tatlı kaşığı sütüde ısıtsın biraz mayada keratin olduğu ve keratin oluşumunu hızlandırdığı için saçlarını toparlamasına yardımcı olur ve saçları içten daha çabuk beslenir
çok teşekkürler hemen arayıp söledim ona artık ne varsa denicek bunuda denicekmiş =))
mutlu oldu kız birazda olsa zemuszemus
bu mayalı sütü bende içsem mi acaba saçımda yıpranma yok gerçi ama besler daha fazla sırnaşık şey
çok teşekkür ederim asahcakir09 dediğin konuyada bakıyorum şimdi sanırım bende deneyeceğim bunu ^^ tekrardan saol bu bilgi için=))))
Daizie çok teşekkürler bende çok üzüldüm ama iki gündür birsürü bakım yaptık ona şimdi biraz daha iyi gibi bakalım artık =/
Kuaförleri denetleyen birileri olsa keşke buna böyle bir kuaföre günde 50 kişi giriyorsa yarısından fazlası mutsuz çıkıyor nerdeyse :S
hem verilen paraya hemde yıpranan saçlara yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?